America (114)
Raspunsuri - Pagina 16
LucasMom spune:
Carmen, noi suntem in West Valley. sa tot fie vreo 50 mile intre noi. Al meu puiul e mititel (3 luni) dar creste el. ne vedem, poate mergem la plaja, undeva la mijlocul distantei.
Carmenbr spune:
Pai eu de-abia cand ai zis de traficul din LA am vazut ca ai trecut ca domiciliu LA si am luat-o de buna. Habar nu am unde e West Valley, dar de vazut ne putem vedea la o plaja. Ca doar ce a inceput vremea buna.
Asa mic e piticul tau? Sa-ti traiasca si sa se faca mare. keep in touch.
3 anisori...uraaa!
alintaroma spune:
Ramona bafta husbandului sa obtineti jobul daca asta va doriti!
Al meu husband face naveta de 30 si ceva de mile one way, si cam merge mila/minut adica face tot cam 30 si ceva de minute pina si de la servici, vara ca iarna se prelungeste cam cu 15 minute din cauza nametilor. Poate aici o fi circulatia mai lejera si e si numai highway.
La primul servici din state stateam aproape dar serviciu a fost mizerabil nu a rezistat mai mult de 3 luni ...
Acum are servici fain dar departe deci nu le poti avea pe toate
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
Ramona J spune:
Multumesc Alintaroma. Am uitat, unde sinteti voi?
Drumul ar fi pe highway, care e chiar foarte aproape de noi. Dar nu stiu nici de la ce ora ar incepe, nici cum e traficul.
Mai e o varianta cu trenul, dar e departe pina la tren, acolo cred ca-i greu cu parcarea, plus ca trenul cred ca face mult ca are statii. Vedem! Daca e sa fie e bine, daca nu si jobul de acum e OK. Partea cu benefits ne deranjeaza.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
CamiM spune:
Corina da noi am vrut sa fie aceleasi initiale la numele fetelor( daca tot aveau acelasi due date, amandoua fetite..). la inceput a fost asa in joaca sa vedem ce nume am gasi.. pe urma ..n-am gasit altceva sa ne placa mai mult.
Ramona tinem pumnii sotului tau sa ia jobul ala daca asta va doriti. Si mie mi se pare ca benefits sunt mult mai bune daca lucrezi pentru stat. - mai ales cand vine vorba de asigurarea de sanatate.
Lai sa ai o zi perfecta si casa de piatra!!! Distractie placuta!!!
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Andrada spune:
Lai sa fie totul cum ti-ai imaginat si casa de piatra!!!!!!!!
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
alintaroma spune:
Lai, casa de piatra, pe un drum lin, in virful unui munte de respect si armonie! Sa va iubiti asa ca acum, for ever!
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
corinadana spune:
Lai CASA DE PIATRA si de la noi! Fericire, armonie, bebelasi si tot ce va doriti!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca