America (114)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ramona, sa fie sigur ca vrea sa faca atata timp pe drum.Cand am venit aici in Germa am stat in alt oras la 55 km departare de locul de munca.Am locuit un an acolo si nu am mai putut, sotul spune ca a fost cel mai rau si deprimant al vietii lui.Petrecea si cate 3 ore pe drum.A trebuit sa ne mutam.Bine autobahnul e notoriu pt traficul infernal.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Mai, voi chiar va rasfatati!
Pai in Ca 30 minute de condus pana la job e oferta ofertelor. Am condus 3 ani cel putin 3 ore pe zi, cate 1,5 ore dus si la fel al intors. Pai acum cand conduc 30 minute la dus si 30 min la intors sunt o fericita.
Ramona, nici eu nu am avut pile, de aia a durat 11 luni. Cu pile dura mult mai putin. La noi oricum acum e perioada de freezing datorita economiei, asa ca nu sunt joburi de vreo cateva luni si nu stiu cat va mai dura.

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carmen, cum ai capatat jobul federal fara sa ai cetatenia? ca tare ma mai intereseaza si pe mine.

philip&andreea

Mergi la inceput

Philip, nu e job federal, e job la court & county. La state si la court & county poti aplica si fara cetatenie.

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pai nu e 30 de minute, ci 30 de mile. Scuze, poate n-am scris clar. Iar 30 de mile le faci in... nu stiu cit timp! Vreo 40 de minute daca esti singur pe strada!
Ma rog, daca jobul e super eu sint dispusa sa ma mut. Am venit din Romania in US, din NY in TX, ce mai conteaza niste mile acolo? Ma rog, nu e foarte simplu, dar daca asta o fi jobul vietii lui...
Inainte sa ne mutam aici am sunat la VA si au zis ca n-au openings aproape niciodata. M-am mirat acum cind am vazut anuntul si ne gindiram sa aplice. Why not? Dar vorba voastra, cu economia la pamint e mai sigur un job din asta. Apreciez mult treaba cu benefits, ca daca e sa-ti faci asigurare medicala, pe viata, IRA si nu stiu cite pe cont propriu... am vazut cum e. (Nu-i risul meu).

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Carmen, Ramona a spus 30 mi. Eu am citit 30 mile
La trafficul din LA asta e gatantat 1,5 -2 ore :(

Mergi la inceput

Sorry, eu am vazut 30 mi si m-am gandit la min. Si oricum dupa rasfatat am pus . Sper ca ati inteles ca am glumit.
Bafta multa Ramona. Ce inseamna VA?
LucasMom, tu esti relativ aproape de mine. Spun relativ ca s-ar putea sa fie vreo 30 mile intre noi.

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Carmenbr

LucasMom, tu esti relativ aproape de mine. Spun relativ ca s-ar putea sa fie vreo 30 mile intre noi.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Ajutati-o pe Diana!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

3 anisori...uraaa!

LOL! Touche!
VA e Veterans' Affairs. Doua ore in trafic? Nasol. Cred ca ma duc pe City Data sa intreb cum e cu traficul asta. Acum e rasfat pe capul nostru, sotul lucreaza la vreo 3-4 mi. (mile!!!) de casa. I-am zis c-ar trebui sa mearga cu bicicleta.

Mergi la inceput

Se vede treaba ca nu am o zi buna, nici macar nu reusesc sa ma fac inteleasa.
Ramona, ma refeream ca sunt relativ aproape de LucasMom si poate ne vedem la o joaca cu baietii nostri. Din cate am retinut, are un baietel, sper sa nu o dau in bara iar!

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Am inteles, am inteles! Am ris doar ca-i aceeasi distanta cu "commute" de care vorbeam.

Mergi la inceput