America (114)
Raspunsuri - Pagina 14
ciuf spune:
Cenia, ai niste copii superbi! Felicitari mamei tale pentru viza!
Andreea, nu am pus poze. sa fiu sincera nici nu am facut prea multe ca ma cocosase Eva de carat in spinare (am acum o febra musculara!!!) si mi-am propus sa mai merg candva acolo ca sa termin trailul.
Fetelor, aveti ideea de ce Luca scrasneste din dinti? Zici ca isi rupe dintii atat de tare ii freaca. Sa il duc la dentist? Nu am fost pana acum cu el la medic, si pediatra mi-a recomandat sa ii duc pe cei mici de la trei ani. nici nu am asigurare pentru el, dar nu e asta baiul.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
philip spune:
ciuf, uite aici:
http://parentcenter.babycenter.com/0_teeth-grinding-bruxism_63786.pc
philip&andreea
ciuf spune:
Andreea, saru'mana de link. Folositor articolul. Il forwardai si sotului la serviciu sa il citeasca si el ca parea tare panicat. Din pacate si eu scrasnesc din dinti. Si scria acolo ca daca parintele are problema asta e posibil ca si copilul sa o mosteneasca.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
bucluc spune:
Multumesc, fetelor pt sfaturi pt vacanta. Tocmai m-am uitat (din nou) la meteo pt Key West si m-am cam dezumflat ca arata ploi in fiecare zi...
Deci chiar nu ai nevoie de viza pt Mexic daca ai GC si pasaport romanesc? Aveti recomandari? Oau. Deci acum am mai multe optiuni... si asa putin timp sa decid ceva... Ne-am hotarat sa ne hotaram pana duminica! Ceea ce e un pas inainte... E normal ca in Mexic sa ploua in fiecare zi sau asta e doar o intamplare?
Multe poze de fete si baieti frumosi sunt pe-aici!
Ramona J spune:
Ciuf, si Alexandru scrisnea din dinti pe la virsta lui Luca. Apoi i-a trecut. Eu cred ca s-a reglat cind a mai schimbat dintii, s-or fi aliniat corect. Nu m-as panica inca.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Andrada spune:
Si Marcu scrisnea, acum nu mai,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ciuf spune:
Multumesc mult de raspunsuri.
Atasez un link cu Best Cities to Live, Work and Play: http://www.kiplinger.com/magazine/archives/2008/07/2008-best-cities-to-live-work-play.html
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by ciuf
Multumesc mult de raspunsuri.
Atasez un link cu Best Cities to Live, Work and Play: http://www.kiplinger.com/magazine/archives/2008/07/2008-best-cities-to-live-work-play.html
Yoohoo!! GO Houston! :)
Ciuf, ai incercat varianta cu lanterna noaptea, pt Luca? Chiar ma gandeam ca exista atea feluri de lanterne pt astia mici ca sigur ai gasi una pe care sa o foloseasca.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Carmenbr spune:
Mi-e tare greu sa tin pasul cu voi, plus ca trec si printr-o perioada proasta, dar sper sa treaca.
Ramona, eu lucrez pt government de 1,5 ani. 11 luni am tot dat teste si interviuri sa intru, e tare greu sa intri din afara fara recomandari (pile). Totul e laid-down asa cum zicea si Philip, cum de altfel ati vazut cand treceti pe la DMV sau mai stiu ce alte relatii cu publicul. La mine sunt stresati cu punctualitatea mai rau decat cu dead-lin-urile. Si mai au un fix cu internetul. Salariile la inceput nu sunt f bune, pt ca nici nu poti intra pe pozitii bune de la inceput. Insa beneficiile sunt bune, asigurarea medicala e buna, iar in situatii economice ca cea de acum, e un mare plus. Mai e si pensia, care chipurile e mai sigura decat SSN. Una peste alta, e un job fara batai mari de cap si cu siguranta jobului de maine, nu ti-e frica ca te da afara asa oricum.
pe celelalte fete va pup si va doresc ce va doriti, dar totul aici se desfasoara cu viteza luminii si uit ce am citit.
Miere, sarcina usoara.
Lai, nunta frumoasa si casa de piatra.
Corina, felicitari Ralucai!
Andrada, iar iei pauza de DC?
Copii sanatosi si vreme frumoasa la toate,
3 anisori...uraaa!
Ramona J spune:
Carmenbr, iti multumesc mult pentru raspuns. Parca incep sa-mi doresc jobul asta, acum ca zici ca-i greu de obtinut.
Suna bine partea cu benefits. Sa vedem cum o fi cu pilele. Noi n-avem, macar nu-mi fac sperante. Sotul e cam panicat, i-au trimis un e-mail si la interviu sint vreo patru sefi de sefi, inclusiv cel mare al departamentului.
Marele drawback e ca sint 30 mi. pina acolo, asta ar fi "commute from hell". Dar sint nervoasa ca am primit scrisoare de la asigurare si din August ne maresc asigurarea (medicala) cu inca o suta pe luna. Aceleasi benefits, desigur.
Sa vedem ce o fi.
The best thing you can do for your children is to love your wife.