America (114)
Raspunsuri - Pagina 13
super-lia spune:
Salut America!
Gata! M-am instalat! Ne-am luat casa in SC - Simpsonville. Am c-am terminat cu cumparaturile, mai am niste cutii prin casa de despachetat, maine vin astia cu cablu tv.
Au venit cateva vecine cu prajiturele si ne-au urat bun venit. Acum eu ce fac? Le trimit un simplu "thank you card" sau trebuie sa ma duc personal ...sau nu ma duc deloc?
Astazi ne-am facut membri la YMCA si am fost cu baietii la piscina. Ne-am balacit cateva ore bune.
Imi place foarte mult zona si sper sa ne fie bine. Mai este cineva prin SC?
PS...cine are onoarea sa schimbe si la mine statul MS cu SC. Thank you!
sinzi_ana spune:
Mirela, nu mai face si tu reclama negativa...ca nu mai vine nimeni la noi!!!!!
Uite Mireamara ce frumos le spune...la ocean in fiecare zi!!!!!
Andreea, pozele sunt superbe!!!!! Sper sa ajungem si noi la toamna pe undeva mai muntos decat placinta de Florida!!!! Imi place cum ii sta lui Philip tuns...dar si cu plete era atat de dulce!!!!
Cum au iesit analizele???
(chiar cand apare Wall-e??)
Invitatia e doar pt Philip...asa ca voi fie stati la usa, fie platiti si intrati si voi...fie mergeti la alt film
Mireamara, iti sta tare bine cu burtica!!!!! Sunteti tare frumosi amandoi!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
David la golf
Ramona J spune:
Super-lia, felicitari pentru mutat si sa va bucurati sanatosi de casa noua.
Sint convinsa ca exista obiceiuri locale, eu iti spun cum e in TX. Daca ai primit prajiturile in vas de unica folosinta scapi usor, cu o felicitare de multumire. Nu uita sa scrii acolo nr. de telefon si cum va cheama pe fiecare. Daca prajiturile au fost intr-un recipient care se refoloseste - trebuie sa-l dai inapoi. Nu gol, bineinteles.
Aici in TX sint reguli foarte stricte pentru orice si am grija sa ma documentez, ca-ti dai cu firma in cap si greu iti mai recistigi reputatia.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ciuf spune:
Super Lia, bine ati revenit pe taramurile americane. Pentru gestul vecinelor as face ceva traditional, o prajiturica, si un card de multumire.
Miereamara, am savurat pozele tale. Arati tare bine insarcinata. Sunteti niste frumosi amandoi.
Andreea, faina statiunea de ski si claritatea pozelor e super. Prin Colorado nu veniti? Ca si aici mai sunt pe alocuri zone cu zapada.
Noi in we fuseram intr-un loc, undeva la vreo doua ore de oras, in salbaticiunea salbaticiunii, unde au fost focurile din 2002. Vreo 12 mile am condus pe un drum nepavat de ne-au dardait toate incheieturile (copiii erau tare incantati) si cu prapastie pe o margine, un drum ingust, cat sa treaca o masina.
Insa locul unde am ajuns a meritat al naibii tot stransul din fund de l-am avut pe traseu. Toti ne ziceau ca daca suntem gata sa ne intoarcem in salbaticiune, ca merita drumul ...
Intr-adevar am ajuns pe un trail ce mergea de-a lungul unui parau care la sfarsitul trailului acel parau se pierdea undeva sub o stanca. Nu am reusit sa ajungem la capat ca erau terminati copiii de oboseala. Insa ne-am intalnit numai cu drumeti adevarati, dedicati, multi campau peste noapte si aveau in copaci agatata mancarea. Am vazut copiii de 8-10 ani cum isi carau in spinare cortul, cu salteluta si mancarea necesara. Bietii de ei erau cocosati de greutate dar nu se lasau. Surprindeam secvente cand povesteau ce au facut, ce au vazut. Peisajul foarte fain. Am depasit portiunea de padure arsa, care arata tare depresant chiar si in ciuda vegetatiei ce aparuse. Aveai portiuni cand jurai ca esti in jungla. O vegetatie abundenta, floricele de toate felurile. Mi-am incarcat bateriile cu acel trail. Vrem sa mai mergem o data acolo pentru a face tot drumul, dar de data asta sa fim mai pregatiti. Stim acum la ce sa ne asteptam.
Ati vazut calificarile la gimnastica? Martha Karoly arata tare bine si numai cu zambetul pe fata era. Prietena mea (cu ea am vizionat aseara competitia) care de multe ori este invitata de Martha Karoly la training campul din Texas pentru a corecta antrenorii si gimnastele imi spunea cat este de pontoasa aceasta persoana si plina de viata.
Daaa, maine inapoi la serviciu. Azi am avut o zi eficienta, am reusit sa fac ordine in dulapurile din bucatarie si debarale.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
corinadana spune:
Crismir atunci artist !
Cami papusile tale au aceleasi initiale, voi ati vrut asa?
Andreea intreaba mamica, de regula americanii se scapa de tine repede (si i cu program nene de la ora la ora ) nu i ca si la noi la romani ca poate ramane toata lumea. Eu la ziua Ralucai i am invitat pe toti cu catel si cu purcel, de ce sa stea domne omul stresat ca si a lasat copilul la noi cand poate avea si el parte de distractie?! Eu nu am dat inapoi niciodata cards de multumire si reputatia mi e intreaga, ha ha poate prea intreaga ca am avut weekend uri la rand tot birthdayparty uri. Am multumit f frumos la fata locului. A! doar rusii nu s au descotorosit de noi (mamicile), ff primitori si ei.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
LucasMom spune:
bucluc noi am fost in Florida prin Septembrie si a fost caaald plus ca toata excursia a fost amanata din cauza unui hurricane, mai mititel asa, nu mai stiu cum s-a numit, dar si United si hotelrile la care am stat ne-a schimbat rezervarile fara probleme pe motive de hurricane, numai sa ramanem acasa. Ne-a placut foarte mult Key West si in general atmosfera mult mai relaxata comparativ cu California.
San Francisco merita vazut daca ti-e teama de caldura din FL.
In Mexic nu-ti trebuie viza daca ai Green Card. Sunt multe hoteluri comparabile cu nivelul de confort american; te sfatuiesc sa citesti reviews ca sa afli cum e ficare in parte. Nu am avut experiente negative in Mexic dar nici nu am stat in locurile cele mai ieftine.
mierea frumoase poze frumoasa perioada prin care treci chiar daca uneori e greu. La multi ani anticipat!!
Cine poa' sa ma puna si pe mine la listuta? California/LA
lai spune:
Bag si eu un ochi la voi pe fuga, ca suntem in febra pregatirilor. Vaz ca ne-am schimbat numele subiectului :-)
Sa-mi tineti pumnii sambata!
Lai
Ramona J spune:
Se apropie ziua cea mare, casa de piatra Lai! Ce planuri aveti dupa? Mergeti undeva?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
philip spune:
multumim mult de aprecieri si sfaturi. am vb cu mamica, chestia e ca eu in sambata aia am proiectul anual in folosul comunitatii (facem ceva, tura asta curatam un cimitir :)), merge toata compania cu mic si mare, basca am scope-ul ala vineri si nici nu stiu cum ma voi simti sambata. vreau sa duc copilu' ca s-ar distra dar n-am mai fost niciodata singur asa decat la gradi, mama copilului zice ca sa nu-mi fac probleme, va fi ok. cica sa-l ducem la 1 si sa-l luam la 4. uf. (ei hai nu mai radeti de o mama cu griji). 'om vedea, poate se ascunde sotul pe undeva prin sala. hahaha.
sanzi, aflu ceva-ceva vineri si-apoi la 3-4 zile cand va veni rezultatul de la biopsie.
mirela, ciuf meric de invitatii si sa stiti ca io nu-s americanca, hahahah, daca e de venit, va anunt. de asemenea invitatia e valabila si pt voi, toate gagicile de aici, mie imi plac musafirii.
sc cica ar avea cei mai fericit locuitori din State. tare ma bate gandul si pe mine sa ma mut pe-acolo. cat sunt casele?
philip&andreea
philip spune:
lai, iti tin pumnii sa iasa totul asa cum ti-ai propus si sa fiti fericiti!
ciuf, unde-s pozele maica, am citit tot si abia asteptam sa ajung la final sa dau peste link.
philip&andreea