America (114)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Alintaroma, citi mergeti? Care e bugetul? In Manhattan e scump si trebuie sa book repede, ca nu se gasesc camere prea usor. Cred ca o camera e pe la $200, minim.
Eu as sta in Queens sau in alt borough, dar aproape de metrou.
In Woodside este Howard Johnson Express, e pe Queens Blvd. E putin de mers pina la metrou, dar e OK. Probabil ca si aici costa peste suta.
Nu te astepta la hotel de lux, astea sint pur si simplu locuri unde sa dormi. Oricum, aveti de umblat toata ziua si nu veti petrece mult timp in camera.
Sint geloasa!!!!!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Ramona, merci mult de raspuns!
Mergem noi trei plus o alta familie de 3. Vom sta 5 zile. Ne-am asteptat sa fie scumpa cazarea ...
Sper sa ne iasa planurile, ca oricum vrem sa o luam din loc de 4th of july numai acasa sa nu stam , si ne-am gindit la NY ca tot vrem sa-l vedem (era pe lista de must see) am gasit un site (www.iloveny.com) si sper sa ne fie folositor o sa mai sap si pe acolo. Noi abia ne-am intors de la inot ...
Daca iti mai amintesti ceva Ramona ... eu notez tot

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bucluc spune:

Nu imi vine sa cred ce mult ati scris de joi! Se pare ca lucrurile s-au schimbat de pe vremea cand intram in fiecare zi. F bine! Sunteti mult mai active, implicate si imi place sa vad ce lunga e listuta de nume!
Ramona J, multumesc de oferta! Am postat si pe sb frantuzoaicelor. Acu' merg sa verific ele ce parere au.

In alta ordine de idei... am vrea sa mergem in vacanta in Florida. Probabil de prin 13-14 iulie pana cel tarziu in 20-21. Mi-e teama insa de caldura. Cat e de rau totusi? Aveti vreo sugestie de oras pt o vacanta de lenevit la plaja, relaxat la o piscina, snorkeling si alte de-astea? Niste cunostinte au fost in Key West si au venit tare incantati de vreo 2 saptamani. Dar altii pe-aici imi tot spun ca e teribil de cald si sufocant in iulie in FL. HELP! Nu stim ce sa facem.... Pana acum vreo 2 zile am cautat in disperare bilete pt RO. Nimic un gasesc sub 1260/pers, la care mai adaugam cheltuieli si cadouri si ajungem la vreo 5 mii$ ceea ce mi se pare aberant pt 10 zile. Acum ezitam intre FL, la nord de NY, San Francisco... Atatea optiuni! Si prima vacanta mai lunga de 3 zile pe care o petrecem impreuna de cand am venit aici... Multa presiune...

Imi poate spune cineva cum sta treaba cu Mexicul? Daca ai GC ai nevoie de viza? Si daca da, ce trebuie sa faci sa o obtii?

Multumesc de rabdare... Stiu ca am un milion de intrebari... Ar trebui sa "vedeti" ce e in capul meu!

Daniela

Mergi la inceput

Noi am fost vara in FL si a fost OK. Cald, dar stai in apa. Cred ca-i si chestie de noroc. Am prins niste ploi de speriat, dar au venit si au trecut rapid. Avantajul e ca sint preturile mai mici pe timp de vara.
Oricum, toate variantele de care zici sint interesante. N-as sti nici eu ce sa aleg.

Alintaroma, ma gindesc. Dar zi-mi la ce! Eu zic sa mergeti, e frumos si daca stati cinci zile e cu atit mai bine. Partea cea mai spinoasa e asta cu cazarea. E scump, conditiile nu sint cele mai grozave. Dar asta-i sacrificiul cind vizitezi NY.
Pina sa trimit mesajul m-am mai gindit: mergeti cu masina sau zburati? Daca mergeti cu masina sigur e mai bine sa stati in alte locuri, din motive de parcare in Manhattan. Iar masina oricum nu ti-o trebuie cit stai pe acolo.

Mergi la inceput

Uita-te la NY si pe tripadvisor. Vezi acolo ce-i de vizitat si parerile altora care au fost. Mie-mi place site-ul asta.

Mergi la inceput

Poti citi si blogul "Sirba in caruta" (chiar si daca nu mergi la NY, e interesant).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

miereamara- ce bine iti sta insarcinata!va sta bine impreuna.stai sa vezi, dupa ce simti cum misca cel mic , ce senzatii si sentimente navalesc peste tine.
mie dor sa fiu gravida,daca ma aude sotul aoleu.....el zice 2 fete ajung.
daca nu ar fi astea 9 luni asa de lungi, parca- parca as mai incerca.
am luat-o razna.acum o inteleg pe Jolie,are bani si sa-i creasca si pt operatii estetice .de ce nu?

philip- super pozele,un dragut cel mic.

crismir- nota 10 pt baiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by bucluc

Nu imi vine sa cred ce mult ati scris de joi! Se pare ca lucrurile s-au schimbat de pe vremea cand intram in fiecare zi. F bine! Sunteti mult mai active, implicate si imi place sa vad ce lunga e listuta de nume!
Ramona J, multumesc de oferta! Am postat si pe sb frantuzoaicelor. Acu' merg sa verific ele ce parere au.

In alta ordine de idei... am vrea sa mergem in vacanta in Florida. Probabil de prin 13-14 iulie pana cel tarziu in 20-21. Mi-e teama insa de caldura. Cat e de rau totusi? Aveti vreo sugestie de oras pt o vacanta de lenevit la plaja, relaxat la o piscina, snorkeling si alte de-astea? Niste cunostinte au fost in Key West si au venit tare incantati de vreo 2 saptamani. Dar altii pe-aici imi tot spun ca e teribil de cald si sufocant in iulie in FL. HELP! Nu stim ce sa facem.... Pana acum vreo 2 zile am cautat in disperare bilete pt RO. Nimic un gasesc sub 1260/pers, la care mai adaugam cheltuieli si cadouri si ajungem la vreo 5 mii$ ceea ce mi se pare aberant pt 10 zile. Acum ezitam intre FL, la nord de NY, San Francisco... Atatea optiuni! Si prima vacanta mai lunga de 3 zile pe care o petrecem impreuna de cand am venit aici... Multa presiune...

Imi poate spune cineva cum sta treaba cu Mexicul? Daca ai GC ai nevoie de viza? Si daca da, ce trebuie sa faci sa o obtii?

Multumesc de rabdare... Stiu ca am un milion de intrebari... Ar trebui sa "vedeti" ce e in capul meu!

Daniela

Happiness is like a butterfly. The more you chase it, the more it will elude you. But if you turn your attention to other things, it comes softly and sits on your shoulder.

Noi aici am stat:
http://www.sirata.com/accommodations/index.cfm
ti-l recomand din toata inima,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Wow, multumesc pt aprecieri!

Ma chinui sa concep un poster pt o conferinta! Nu am nici un spor, ca sa nu mai vorbesc de idei originale. Ma enerveaza ca a trebuit sa platesc totul din buzunar, cazare, fee-uri, in jur de 700 de dolari de pe credit card bineinteles, si astia imi ramburseaza banii la doua trei saptamani dupa ce ma intorc! Asa se procedeaza peste tot?

Daca va spun ce i-am luat lui Luc de ziua lui o sa radeti de mine, un GPS System (Garmin), vai cat a fost de bucuros, nu-i venea sa creada, nu ma asteptam la o asemenea reactie.
Eu de ziua mea, care by the way este vineri, dau de baut fetele, ca schimb prefixul cu unul incepand cu 3X)), asa...i-am zis ca vreau o amniocenteza, ca ma doare inima sa muncesc doua luni pt testul asta. A zis ca poate sa imi ofere o ecografie, ca e mai ieftina

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Ramona esti minunata ! Cu masina mergem , toti cu o masina ca ne gindeam ca e jale cu parcatul ... ca deh doar e NY si macar de prin filme stim . E buna ideea cu cazatul in alta parte ... dar ce propui ? Ca deh trebuie sa vin cu propuneri concrete la gasca ca altfel nu aproba :)
Oricum iti multumesc tare mult de sfaturi. Asa cu vizitatul ne-om descurca noi cumva cea mai mare problema asta ni se pare cu cazarea ... Si daca ai sta mai pe aproape te-am angaja de ghid

Miere ai fost durere cu ccc cadoul de ziua ta

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput