Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 6
simonacip spune:
Buna fetele...
Acum ne-am trezit si noi..>De fapt Mateias inca doarme, a fost obosit...azi ne-am vazut iar cu frumoasa Lizuca, tare frumusica e. Cuscra are pozici multe, noroc cu sotul ei ca ne-a rasfatat cu pozici si cu bebici si fara...Alui meu i s-a facut foame in parc si a trebuit sa plecam acasa..Chestia e ca inca nu m-am obisnuit cu ideea de a-i da san in parc...Si biberon nu vrea frate, v-am spus ca am probleme cand vine vorba de biberon, abia abia i-l bag in gura si daca reusesc maninca foarte putin...Daca ar avea mami suficient tzitzi nu mi-ar parea rau...Cleo, iubita, mai trimite si la mine, pls inca vreo 50 de ml la fiecare masa...Hai ca oi vedea eu cum te-oi rasplati, deocamdata te scap de problemele cu nodulii..
Miss, ce faci??? Hai, ultima strigare
Gabitzam, felicitari pentru buricut, tot asa, mai tirziu ne-a cazut si noua, in a 17-a zi
Alina, ce face Scortisoara, e deja mai bine, nu???
Sis, nu-ti mai face atitea griji ca totul o sa fie bine, si david imi fornaia ca furnalul si nu avea nimic, pur si simplu isi forma respiratia, sunt copii si copii, nu e o regula la nimic cind e vorba de copilasi...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
ancaurn spune:
Hai Miss inca pe acasa? Ti-am trimis PM. Merci.
Gabitzam felicitari pt buricut.
Poze
http://s198.photobucket.com/albums/aa159/ancaurn_bm/DRAGOS/]DRAGOS-poze[/url]
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)
iulia83 spune:
si eu am probleme cu mucisorii. au inceput sa se vada prin nasuce. am luat ieri o pompita dar urla cand i-o bag in nas si nici nu trage...vad ca mihaser zice de betisor de urechi inmuiat in ser fiz m-am gandit si eu la asta, dar mi-a fost frica. ai cred ca ii bag si eu sa ii iau ce vad la suprafata. ii mai pun cu pipeta ser in nas dar nu ma lasa. imi da peste maini de parca cine stie ce ii fac
miss, nu ma duc in bikini, dar vreau sa ma fac frumoasa pt sotior mai repede sa prestam si noi..ce? numa tu??? vreau sa ma simt sexy again acu ma simt ca o babutza cu piei lasate
Pozici Iulia
Mami de Mufitza Elena Ariana
monik16 spune:
quote:
Originally posted by iulia83
si eu am probleme cu mucisorii. au inceput sa se vada prin nasuce. am luat ieri o pompita dar urla cand i-o bag in nas si nici nu trage...vad ca mihaser zice de betisor de urechi inmuiat in ser fiz m-am gandit si eu la asta, dar mi-a fost frica. ai cred ca ii bag si eu sa ii iau ce vad la suprafata. ii mai pun cu pipeta ser in nas dar nu ma lasa. imi da peste maini de parca cine stie ce ii fac
miss, nu ma duc in bikini, dar vreau sa ma fac frumoasa pt sotior mai repede sa prestam si noi..ce? numa tu??? vreau sa ma simt sexy again acu ma simt ca o babutza cu piei lasate
Pozici Iulia
Mami de Mufitza Elena Ariana
Si eu ma ingrozeam de scosul mucilor, dar medicul mi-a recomandat sa iau pompita de la Sanity (sunt poloneze cica). E super! Scot tot cu ea. E ca o para, cu varful subtire si trage f. bine. Restul sunt prea groase pt. nasucul bebeilor nostri. Asta e dintr-un cauciuc moale. Eu scot tot cu ea. Scrie pe ea (pe eticheta in romana) Aspirator nazal no 2. A costat 11 ron de la Donna.
Mi-am luat si batista bebelusului dar dupa ce am folosit asta nu ma mai uit la ea (ma cam sperie ideea conectarii la aspirator )
Uitasem sa zic cum o folosesc: Pun cateva picaturi de ser si apoi trag cu pompita. Nici nu mi-a venit sa cred ce super muc am scos . Biata fata!!! Am fost asa mandra de mine....
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
monik16 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Ne-a cazut si noua buricutzul azi in sfarsit, la doua saptamani si o zi!
Mai e cineva ca mine cu lohii inca asa abundente si dupa doua saptamani? Schimb doua-trei tampoane mari pe zi.
Ni s-a spart vasul de la WC asa ca azi dimineata a fost o feerie de ciocane si bormasni la noi in baie, de nu mi-a dormit asta mic toata dimineata. La un moment dat erau amandoi baietii pe mine, ca lui Andrei ii e frica de zgomotul de la bormasina, era in stare sa mi-l ia pe Radu din brate sa se suie el. M-au cocosat pina a terminat instalatorul treaba.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)
Legat de lohii, eu mi-as fi dorit sa mai vina, si acum sunt stresata ca nu stiu daca e ok ca le-am avut asa putin. Am citit ca e ok sa vina si 5-6 sapt. asa ca nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji.
Mai nasol e sa tamai fara toaleta
Reallaura spune:
Mihaser, merci mult de raspuns. m-am linistit.Fetelor nu am apucat sa aflu care e considerat cel mai bun pediatru la medicover...
Cleo, ylari voi la cine mergeti???
Ca la plezneala degeaba merg...
Alysh din pacate nu am putut ajunge in Unirea azi sa vad de Guara..ne vdm sapt viit, dc poti si tu???
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
monik16 spune:
Am si eu o intrebare: tine cineva aerul conditionat dat drumul in camera in care sta bb? Mi-e frica sa ii dau drumu', chiar daca nu vine direct pe ea. I-am dat drumu' in alta camera si am lasat usa deschisa, dar nu e la fel de eficient...
Nicole1980 spune:
quote:
Originally posted by andreap
Cleo;eu trebuie sa aflu pana maine..ca duminica dimineata plec cateva ore bune la examen.offf....sper sa aflu.
Nicole,pai suntem de o varsta,nu?am nascut in acelasi timp la Municipal..nu?eu am nascut duminica spre luni(adica 15 spre 16) pe la 4.20 dimineata..asa ca duminica ies si eu dupa examen.
Ref.la colici si Sara are deja..vad clar cum se stramba in smn,cum are gaze si cum freaca piciorusele....deja...deocamdata nu sunt asa dureroase cred,ca nu face scandal mare
pupici..acum chiar ca plec la culcare
BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
Andreea - eu ii dau preventiv bonisan, care este un produs natural, cate 10 pic de 3 ori pe zi. nu are semne k ar avea colici, in schimb face kk intr-o veselie, la fiecare masa,iubitul lui mama.
Suntem de-o varsta,ce bine , ca putem compara gesturile micutilor
Poze
Nicole 39+
DAVID ADRIAN
Bebe David
Nicole1980 spune:
Noi raportam astazi in a 6 zi ca suntem cumintei: papam, dormim, si iar papam.
facem kk la fiecare masa si plangem cand ne schimba mamai.
Ieri in a 5-a zi ne-a cazut si buricutul
Acum il asteptam pe preot sa vina sa ne citeasca si noua.
Va pupam
Poze
Nicole 39+
DAVID ADRIAN
Bebe David
monik16 spune:
Eu m-am jelit azi nitel ca a vomat Sara de m-a speriat rau. Nu stiu de unde a scos atata... Din cauza ca nu ragaie, cred...Si mai da si din piciore ca e cam constipata... Nu stiu ce sa-i mai fac...Ai vostri vomita?