Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 2
stefany_p spune:
Cleo, un leac babesc folosit si pe aici este compresa cu foi de varza usor zdrobite aplicata pe sani
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by stefany_p
Cleo, un leac babesc folosit si pe aici este compresa cu foi de varza usor zdrobite aplicata pe sani
da, o sa aplic si asta. Ar trebui sa decongestioneze sanului, si sa ajute la desfundarea canalelor . Va zic rezultatele!
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
simonacip spune:
da Cleo, sunt f. bune foile de varza, le pui la conge eventual...Hai ca parca se vede ceva lumina, nu?
Iesi la liman incet incet...Vezi ca taticii nu au instinctul nostru...Ei pot dormi fara probleme si bb sa plinga linga ei...Iti spun din experienta
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by simonacip
da Cleo, sunt f. bune foile de varza, le pui la conge eventual...Hai ca parca se vede ceva lumina, nu?
Iesi la liman incet incet...Vezi ca taticii nu au instinctul nostru...Ei pot dormi fara probleme si bb sa plinga linga ei...Iti spun din experienta
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
oo...clar. Probabil se mai declanseaza ceva acolo cand le-o zice "tata" dar pana atunci....slabe shanse. Am vazut cazuri care prefera sa stea peste program la munca
povestea nashterii
MissParker spune:
Gata, am prestat la greu
Acum ma duc sa ma uit la meci (sa nu va suparati, da' tin cu turcii!) si sa vedem ce se mai intampla, ca niste dureri acolo simtasa, usor... sa vedem daca progreseaza...
Felicia 39+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
Gnothi seauton
Reallaura spune:
Mey Miss, iarasi prestasi! Ca io nu mai stiu cum e...
Hai Daviduche
Cleo, sa-ti dau un exemplu...tati al nostru crede ca bb doarme toata noaptea legat. el nu-l aude niciodata. E adevarat ca numai ce ofteaza si eu sunt langa el, dar cat ma vantur cu el in brate prin toata casa...habar nu are.
Iar am fost la terasa si ne-a prins ploaia cu carutul. Nu aveam nici acoperitoarea de plastic. Asa ca am venit fuga pana acasa, bb sub paturica. Bine ca nu s-a trezit, ca nici sa-l iau in brate nu puteam.
Pedeapsa ca nu ma apuc odata de regim si bag numai rautati seara...
Soacramea a sunat in seara asta, nu l-a vazut pe Mircea de 2 zile. Sa ne trimita mine de acasa in Cora unde vrem noi, numai sa plecam . Sa stea ea cu bb.
Asa ca maine iar - tura de shopping. Poate imi iau si eu niste papuci comozi de parc...
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
andreap spune:
iata-ma si pe mine la spartu' targului....asta e!atept sa s etrezeasca putuloasa mica sa-i fac baie..si ea doarme..doarme...numai azi noapte de la 2.30 la 3.30 am stat de vorba..in rest cumintica.
azi am fost pana la spital ca ma cam deranjeaza taietura..adica ma ustura,aseara am avut curajul sa ma privesc in oglinda..si parca aveam o bucatica neprinsa,care singera..asa ca adormit BBlusa dimineata fuga la spital...nu am cica nimic..ma rog..parca si usturimea s-a diminuat de cand am fost la medic.V-am zis ca nu am nascut cu medicul meu...prima data cand m-a cusut el nu m-a durut aproape deloc..acum....ideea e ca fata a dormit cumintica iar eu vaznd atatea gravide....ce pofat mi-e de burtica..am luat-o razna de tot
ce vorba lunga sunt..
eu vreau sa va intreb ceva si sper maine sa pot intra sa vad raspunsurile:am pus niste pungute cu lapte la congator,cam ptr.2 mese.cum le decongelez?bag pungutele la apa calda?apoi laptele il pun la bibe si..???il fierb?il incalzesc doar?sunt cam dusa..habar nu am cum sa facem.
apoi alta intrebare:credeti ca duminica e prea devreme sa o scot putin pe afara?
pupici..sper sa scap de tampenia asta de examen,sotu' sa mai aduca laptopul si sa vb mai mult
pupici..iar
BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
cleo78 spune:
auzi, missP, ca sa ne enervezi putin, zi-ne cat de bine o fo. Sau cum mai e. Ca unele din noi redevin virgine
Laura, si tati al meu zice la toti: ca fata doarme legat toata noaptea. Ei bine, nu urla ea, ca daca da sa scartiie, io fug cu ea la tv, oriunde, numai sa doarma tati bine...iar la 5 30 dim, fata cauta joaca, se agita, bitsaie, iar o mai iau un pic la smotocit, o mai hranesc, incerc sa o culc iar...
Stiti ce am obsrervat la fifitsa mea? ca deseori plange un pic inainte de adormit. Un 5 min, un fel de plans de oboseala...daca sar sa o iau in brate, sa o legam, mai rau fac, ca o agit. Daca o las acolo, si sunt langa ea si ii vb domol, ii cant, se linisheste usor si adoarme. No, acu cand oi gasi ghid de dezlegat limbajul plansului... tare relaxata oi fi.
A, si am o fifitsa cu pretentii, cand e f. agitata nu pot sa ii bag nk nou in viatsa, mai rau o deranjez. Si am obs. asta la socru, fiind multa lume in jur, a inceput sa dea sa planga, socrul repede a scos jucarii, si sa vb cu ea tare, ei, va dati seama ca la 2 ani o merge asta sa ii distragi atentia, ea insa mai rau s-a speriat si a tras un urlet.... pana acum nu era asha, mi se parea mai absenta de lume, isi tinea ritmul ei si gata. Acum, parca o influentsam.
De, mie toate mi se par
povestea nashterii
andreap spune:
am mai citit cate ceva din urma
Alina,imi pare rau ca sunteti bolnavioare.pupam Sara si va dorim sanatate multa
Magnetism,felicitari!Sa-ti traiasca flacaul si sa fiti fericiti si sanatosi toata viatagam majorete si la tine?
Miss...bagam majorete si la tine?bafta multa
Chiar asa,v-am spus ca imediat dupa ce am nascut,l-a pus pe BBpe masa cu spatele si eu intreb:are tot ce-i trebuie?doctorita la mine:aveti un flacau pe cinste....am crezut ca mor..i-am spus :va bateti joc de mine?si ea saraca nu mai stia cum sa-si ceara scuze ca a incurcat borcanele..aveti o fata pe cinste...
hai ca lenesa asta nu s-a trezit....baita in seara asta e..compromisa.
BURTICA
Martie-Aprilie 2008
Nicole1980 spune:
quote:
Originally posted by andreap
iata-ma si pe mine la spartu' targului....asta e!atept sa s etrezeasca putuloasa mica sa-i fac baie..si ea doarme..doarme...numai azi noapte de la 2.30 la 3.30 am stat de vorba..in rest cumintica.
azi am fost pana la spital ca ma cam deranjeaza taietura..adica ma ustura,aseara am avut curajul sa ma privesc in oglinda..si parca aveam o bucatica neprinsa,care singera..asa ca adormit BBlusa dimineata fuga la spital...nu am cica nimic..ma rog..parca si usturimea s-a diminuat de cand am fost la medic.V-am zis ca nu am nascut cu medicul meu...prima data cand m-a cusut el nu m-a durut aproape deloc..acum....ideea e ca fata a dormit cumintica iar eu vaznd atatea gravide....ce pofat mi-e de burtica..am luat-o razna de tot
ce vorba lunga sunt..
eu vreau sa va intreb ceva si sper maine sa pot intra sa vad raspunsurile:am pus niste pungute cu lapte la congator,cam ptr.2 mese.cum le decongelez?bag pungutele la apa calda?apoi laptele il pun la bibe si..???il fierb?il incalzesc doar?sunt cam dusa..habar nu am cum sa facem.
apoi alta intrebare:credeti ca duminica e prea devreme sa o scot putin pe afara?
pupici..sper sa scap de tampenia asta de examen,sotu' sa mai aduca laptopul si sa vb mai mult
pupici..iar
BURTICA
Martie-Aprilie 2008
Andreea - despre decongelar nu stiu, dar apropos de iesit, noi avem liber de maine, adica are 6 zile si vom sta 1/2 ora
Poze
Nicole 39+
DAVID ADRIAN
Bebe David