Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (88)
Raspunsuri - Pagina 13
Mihael@ spune:
Buna!
Hai ca azi sper sa reusesc sa scriu un mesaj...ioana, tu esti o draguta si ma chemi mereu la apel, multumesc. Nu aste[pt sa fiu strigata, doar ca nu mai am timp de nimic, mai ales de calculator. Mereu zic sa scriu seara un mesaj, dar pana apuc eu sa mananc, sa fac dus si sa-mi citesc mailul se trezeste terorista mica.
Stefi e non-stop lipita de mine, zi si noapte, doarme foarte prost noaptea, se trezeste de minim 3 ori, iar ziua doarme 1 ora. In rest, umbla prin toata casa cu poseta pe mana, isi pune acolo servetele si le mai scoate si se sterge la gura, le baga la loc, scoate hainele din dulap si le "rearanjeaza" dupa capul ei, face inventarul la vasele de bucatarie, si altele de genul asta.
Macar de cand merge singurica e cumva mai usor pentru mine, are ocupatie sa cotrobaie prin toate camerele, nu mai stau cu teama ca poate cadea din pat sau din scaunul de masa.
Pe afara stau pe langa ea ca are un stil sa plece in viteza si mai cade gramada pe asfalt, de-mi sta inima.
Kmi, Timeea s-a facut o domnisoara superba
Eliana, sa-ti fie de bine nasitul si sanatate la toti, sa capati de belele
Rebiana, pentru gat fa gargara cu apa cu sare de mai multe ori pe zi...e testata metoda
Kitty, de mult ma tin sa-ti spun ca ai toata admiratia mea....ai atatea pe cap, doi copii, si faci fata la toate iar eu cu un copil, fara nimeni altcineva sa ma solicite, cu ajutor de la sot in casa si simt ca nu le mai fac fata...m-am simtit rusinata cand am citit un mesaj de-al tau in care-ti varsai oful
pisikuta, as veni la mare intr-o fuga(mai ales daca asta ar cuminti-o pe stefi), dar nici anul asta nu se poate
va pup
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
paxela spune:
pisikuto sper sa ai gura aurita sa vad si eu o saptamana de cumintenie, ca marea o voi vedea sigur, va pupam si revenim peste o sapt
sambata viitoare suntem in eforie , cu plimbari oriunde daca organizati o intalnire pe la mare
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
madybulancea spune:
buna....
paxela sambata viitoare aterizam si noi in saturn,dak vrei duminik poate ne vedem unde vrei!
mihael@ bine ca ai mai trecut pe aici,ce m-a amuzat faza aia cu posetuta si cu servetelele!
kmi e sumerba timi!
elyanne super pozele,frumoasa tare moata mica de elena!
eu sunt prinsa in treaba...avem un contract cu clovnii de respectat chiar in data de 5 iulie si 6 cand plecam la mare,asa ca le invat pe fetele care ma mai ajuta, baloane...asa ca stau cu ele toata ziua,maine ne ducem in parc si duminik dak e frumos...razvi a fost la mama ieri si azi,azi l-am luat...
legat de mers...azi am observat ca duce dreptul un pic in interior,si park e si un pic curbat...oricum sapt asta ajungeam la doc,si o intreb!
gata va doresc noapte buna si racoroasa!
nu mi-ati spus ce folositi impotriva tantarilor!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
mami_alexia spune:
quote:
Originally posted by madybulancea
buna....
paxela sambata viitoare aterizam si noi in saturn,dak vrei duminik poate ne vedem unde vrei!
mihael@ bine ca ai mai trecut pe aici,ce m-a amuzat faza aia cu posetuta si cu servetelele!
kmi e sumerba timi!
elyanne super pozele,frumoasa tare moata mica de elena!
eu sunt prinsa in treaba...avem un contract cu clovnii de respectat chiar in data de 5 iulie si 6 cand plecam la mare,asa ca le invat pe fetele care ma mai ajuta, baloane...asa ca stau cu ele toata ziua,maine ne ducem in parc si duminik dak e frumos...razvi a fost la mama ieri si azi,azi l-am luat...
legat de mers...azi am observat ca duce dreptul un pic in interior,si park e si un pic curbat...oricum sapt asta ajungeam la doc,si o intreb!
gata va doresc noapte buna si racoroasa!
nu mi-ati spus ce folositi impotriva tantarilor!!!
Poze Razvanelu
Impotriva tantarilor: RAID cu pastile laminate.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
paxela spune:
pt tantari eu merg pe rezerve lichide , raid sau ce gasesc
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
carmenefr spune:
Pt tantari: Raid cu pastile laminate si cand nu gasim neamu' asta, luam Baygon.Alea nu miros asa tare.
kmi78 spune:
multumim de aprecieri , chiar am remarcat cat de schimbati si frumosi sunt toti copiii nostri!
spray-ul cu aloe de la forever este intradevar foarte bun, si eu il folosesc cand ma doare gatul sub forma de gargara si imi ia durerea instant; este un dezinfectant general
Timeea nu a luat luna asta in greutate decat 100 gr si mananca foarte bine ,dar probabil consuma tot; deabia daca are si 9 kg , in conditiile astea ajunge la 10 intr-un an; in rest e bine, tot cu opt dintisori in gurita, cu vorbitul la fel de greu, incearca sa zica dar nu-i iese;
cam atat ca e tarziu, pa
Krissy spune:
Cucu-bau! Ne mai tineti minte si pe noi? Voi cu siguranta mi-ati lipsit din martie incoace de cand nu am mai scris/citit nimic. Din pacate a trebuit sa ma "dezforumez" complet in urma cu atatea luni, deoarece timpul nu mi-a mai permis deloc sa ma ocup si de acest hobby. Dar ma intreb de multe ori cine, ce va mai face, si sper din suflet ca cel putin toata lumea este sanatoasa.
Am gasit acum cateva minute sa intru si desi nu am reusit sa citesc nimic, am vazut poze mai recente si ma minunez ce mari si dragalasi s-au facut "bebelusii" nostri. Totodata am remarcat cele doua fete mamici din nou - ma bucur f mult pt voi si sa aveti parte de o sarcina usoara! Ce frumos! Ultima data cand citisem eu erau alte 2 gravidute pe lista, mi-e si frica sa pomenesc ca vad ca nu mai sunt pe lista - nu mai nominalizez dar banuiesc ce s-a intamplat si imi pare rau ca nu am fost alaturi de ele macar cu o vorba buna la vremea respectiva.
Dar sa va spun pe scurt cate ceva despre noi:
- Sophia, bucuria vietii mele, e o fetita dragastoasa, nazdravana, vesela, indrazneata si sprintena; are 13 kg, 8 dinti si 4 masele; mananca la fel de bine, aproape orice, dar tot cam "bebeluseste" (adica nu de la noi de la masa, ci ii gatesc special, si ii congelez in cuburi asa cum poate va mai amintiti, doar ca tocate mult mai mare la robot); alimente preferate: branza mozzarella, iaurt de capra, ciuperci, porumb direct de pe cocean, paine, pastai de fasole, rondele de morcovi si afine; bea cu placere de 6 luni lapte de capra, cam 600 ml/zi; merge de doua luni la gradinita (full-time, de la 8-16), si dupa perioada de acomodare destul de dificila, acum ii place f mult - sare prima la toate activitatile si e bine dispusa toata ziua, insa mai lucram la maniere, ca ii cam cafteste pe copii; e mult mai sociabila si si-a dat drumul mai mult la vorbit de cand merge la gradi - spune f corect: mama, tata, apa, papa, baie, aia, cap, si hi, bye-bye, ball, mine, in rest ciunteli si pasareste; merge la inot de 2 luni si ii place apa la nebunie, dar nu si valurile (am fost in aprilie in concediu la Miami, si nu i-a placut deloc pe plaja, nici nisipul, nici apa). Pt cine doreste, am pus poze aici , precum si la semnatura sunt cateva actuale.
-eu sunt pe toate fronturile ca si inainte - copil, serviciu (am implinit deja un an de cand m-am intors la lucru din "concediu de materniatate"), master (la care trag din greu sa termin la anul in mai) si casa. A fost super cu mama aici, dar s-a intors pe vara acasa si sunt putin cam coplesita, mai ales ca lucrez si la proiect pana in septembrie. Soacra a iesit complet din peisaj, dar asta e o alta poveste cu care as putea umple cateva capitole. Asa ca va rog sa ma intelegeti ca as intra cu mare drag mai des, dar nu stiu nici eu pe unde sa ma mai impart. Dar nu vreau sa sune ca ma plang, multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatosi si avem pace in casa si in suflete.
Va las acum cu bine, va imbratisez virtual pe toate si sper ca intr-o buna zi sa revin cu o participare mai activa in colectivul nostru de mamici, caci as avea de multe ori intrebari si poate cateodata si raspunsuri de oferit.
Va pup si toate cele bune,
Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007
Am implinit un anisor!
"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold
florin-a spune:
Buna dimineata.
Io nu spun decat atat:prima noapte dupa priorix ok.Eu ma simt din ce in ce mai obosita cu toata ca 7 ore pe noapte le dorm prin urmare de luni incolo trec la analize de sange.
Nu am citit din pacate in urma pt ca nu am timp.Ana nu stie sa se joace si face numa ture prin casa carand diverse lucruri si cam trebe sa ma tin dupa ea.
Dupa amiaza avem zi de plaja...sper sa fie apa calda pt veveritza asta balacita.
Pun si poze de la mare...
PS.Intentionam un concediu.Aveti idee o destinatie placuta in tara de 2max 3 stele ,cu mancare bunicica macar si locuri de vizitat?
Pup Fete!!
LA MARE CU VEVERITA
madybulancea spune:
buna dimineata...hai adunareeaa la cafeluta,ceai,ness,3 in 1, ce vreti voi!!!
krissy ce ma bucur ca ai mai trecut pe aici!super tare sophia!
am vazut si veveritza dulcik!!!
Poze Razvanelu