Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 8
madalina28 spune:
Stoisor la mustela este un sampon special pt cojite f bun.
La multi ani sarbatoritilor de ieri(20.06) si celor de azi!!!Sa cresteti mari si sanatosi puiuti.
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
laura_dimitris spune:
GEO IONITA
SOFIA ELENA
ANDREW
CALIN ALEXANDRU
KALED
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaaaa !!!!
Eu, ori sunt matinala ori nu sunt deloc....
Raportez prima noapte din ultimele 4 luni si jumatate in care am dormit continuu....
S-a culcat printesa mea 22.00 si inca mai doarme!
Doarme pe burtica si-si intoarce capul ba pe stanga ba pe dreapta... cred ca are grija sa nu si-l teseasca numai pe o parte....
Ma apuc sa fac o mancarica pentru pranz.
Abia astept sa citesc din urma sa vedem cum ati petrecut ieri , in parc, la intalnire...
Si chiar,... am vazut ca mai intreba cineva.... LALA20 .... unde esti scumpa noastra ????
Esti bine? S-a intamplat ceva?? Da un semn sa stim de tine!!!!!
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by docdecap
buna fetele!!
uite si noi, am tras ieri prima cazatura cu fata-n jos, ne-am revenit din sperietura amandoi, altceva n-a fost, doamne-ajuta!
pe mine tot ma doare burta, la doc. n-am ajuns, sper sa nu se agraveze pana luni, mai iau cate un no-spa din timp in timp...
sa vedeti ce a fost ieri in Cta, uitati vedere de la balconul meu: http://www.flickr.com/photos/monicu/2595064448/in/photostream/ BRR!!
asta dupa o noapte cu fulgere, pe la 11 cand a venit sotul in pat incepuse, mama zice ca s-a culcat la 1, cand s-a oprit, da' pe mine m-au trezit tunetele si luminile pe la 3 juma, si la 5 cand m-a trezit Serban iara se apucare sa tune/fulgere. Clima tropicala deja!!
pupici de la malul marii ude!!
Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
Oh, cazaturile astea.... Bine ca nu ati patit nimic !!!
Cat despre doctor... macar fa tot posibilul sa ajungi luni !!!!
Sanatate multa!!!
Am vazutla stiri de ce vreme ati avut parte.... Partea buna mi se pare faptul ca ai "produs" o fotografie exceptionala! Impresionant!
multi domnului inginer si mamicii lui !!!!
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by theli
Buna zuzici!
noi am intrat doar sa va salutam ca pitika e bolnavioara...tocmai m-am intors de la spital...are otita si amigdalita...
intru mai tarziu sa va povestesc
pupici
Theli mamica de Maia
http://maia-nicolau.blogspot.com
OF, of, of....!!!
Trece repede cu antibiotic. Nasol este ca eu am avut de nenumarate ori otita atunci cand eram mica si doare tare! Micuta Maia ce trebuie sa indure....
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by miki_baby
Am venit de la intalnire!!
Am cunoscut niste fete frumoase cu bebelusi speciali!
Mary este o dulceata, iar Daria are un nasuc pe care am promis c-o sa i-l mananc! Niste frumoase amandoua!
Mitsu este frumoasa in poze, dar in realitate este SUPERBA!! Sexy mama:)
Conrad este scump care rade in hohote de se zguduie tot:)
Ema este o delicata si o frumoasa, la fel si Milan, de care Saara s-a indragostit:). Tu esti preferata mamei mele:)
Ana este o dulce! Are niste ochi asa frumosi! Dumnezeule! Iar de David ce sa va mai spun...e baiat mare care prevad eu ca va fi mare bascketbalist:) Pup falcutele!
Roxana este foarte prietenoasa!Parca ne cunosteam de-o viata:) Adela este superba! Are niste ochi ..maari si frumosi!
Carmen este micuta si foarte frumoasa! Micul portocala este asa dulce si vorbaret! Erau asortati azi..amandoi purtau portocaliu.
Ma bucur din tot sufletul ca v-am cunoscut si-mi pare rau ca nu putem sa ne vedem mai des! Noroc insa cu forumul nostru pentru ca astfel suntem alaturi in fiecare zi!
Va pup cu drag!
P.S. Saptamana viitoare ne vedem in Moghioros:D
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
Ah, ce frumos ai descris clopoteii dragi si mamicile lor....!!!
Abia astept sa va vad si eu saptamana viitoare!!!
Rugamintea mare este sa fixam o ora dupa 17.00 ca sa reusesc sa ajung si eu !!!!
Cretulinaaaa.... cespui? E tarziu pentru tine si mariuca ora 17.00 ???
Asta pentru ca tu vii din afra bucurestiului....
si Eleni - 05.02.2008
theli spune:
`Neatza fetelor!
Stoisor, e si de la sebamed un sampon special.Ar fi bine totusi daca ar vedea-o unmedic (dermatolog cel mai bine) - poate fi dermatita seboreica, poate fi si dermatita atopica (de multe ori incepe asa, cu cojite si abia apoi apar bubite pe fata si corp).Un medic stie cel mai bine care e natura cojitelor...
despre otitata piticii mele...sa va povestesc:
Pe 12 am fost la bucuresti la vaccin (acolo avem pediatrul, ca la cel din sinaia am renuntat ca era cam varza....la 5 saptamani a zis sa-i dau suc de portocale).Ne-am intors sambata si cand am ajuns acasa si am schimbat pitika...era plina de bubite pe piept (am zis ca de la caldura - ea nefiind obisnuita cu temperaturile de bucuresti)...Pana a 2-a zi au trecut.Dupa inca vre-o 2 zile au aparut iar, pe fata (in conditiile in care la sinaia inca nu f.cald - iese afara in bluzita cu manaca lunga),apoi pe picioruse,spate. Si nu treceau ca de obicei (apa+bicarbonat,bepanthen,galbenele)...Intr-o zi mi-a refuzat biberonul (acu vre-o 3 zile) de la ora 18 (cel cu cereale) si a plans o ora (pitika mea nu plange...nici cand i-a luat sange din degetel n-a plans, nici la vaccin...miortaie cateva secunde),dupa-o ora de plans cu lacrimi l-a mancat.M-am uitat in gurita si mi s-a parut ca-i iese un dintisor (incisivul lateral inferior) si am concluzionat ca asta e motivul pt. care a refuzat bibe...Urmatoarea zi pitika ok (un pic mai apatica, dar nesemnificativ), dar bubitele tot acolo...Am sunat o prietena (tatal ei e pediatru) care a zis ca e posibil sa fie dermatita atopica si sa ma duc la brasov la un dermatolog...Ok...(asta se intampla joi).Vineri...ma gandesc io ca pana luni e cam tarziu sa stau degeaba cu bube pe pitika...si vb. cu soacra-mea si mergem (la plezneala) si la spitalul din sinaia (printr-o cunostinta) sa vad ce-i cu bubitele maiei.Vineri dimineatza o dadusem cu triderm si se mai estompasera...Ajungem la spital...o bombonica de doctorita (chiar nu ma asteptam, dupa experienta cu pediatrul...) si vede bubitele...nimic concludent zice ea...nu e DA...dar ce e???incepe forarea dupa cauza.Pitika mea plange cum n-a plans niciodata, cu suspine si sughituri, mucii ii curg siroaie pana-n gurita, i s-au umflat ochisorii de plans...O asculta la plamani (ok), se uita in gat...si urmeaza intrebarea: copilul asta mananca???-da,mananca...hmmm, imi arata si mie gatutul maiei - ditai inflamatia cam cat unghia mica de la mana rosie cu punctulete albe.Uau, incredibil cu pitika mea a mancat atatea zile cu chestia aia in gat..Urmeaza sa verifice urechile...ii pune apa oxigenata: in urechea stanga ok, in urechea dreapta : firbe, deci, concluzia - are otita! ma rog, nu e doar otita, e o viroza (se pare ca din cauza ca a avut canalul infundat la ochiul drept, secretia s-a scurs in nas, si din nasuc in ureche).Ne-a dat antibiotic si pikaturi pt.urechi si tre sa curatam bine nasucul (cel mai mare chin).Am comandat la ai mei la buc.batista bebelusului, a venit bunica mea aseara cu ea...
V-am povestit ca sa va dati seama cat de importanta e vizita la medic...pt. cea mai mica problema!!! Va dati seama ca io m-am dus pt. bubite si m-am intors cu otita?!Saracuta Maia, cine stie de cand se chinuie cu ea si nu zice nimic...Asta e una din problemele cu copii cuminti...suporta-n liniste pana si durerea...
ma duc sa-i dau antibioticul...
Va pupacim pe toate
Theli mamica de Maia
http://maia-nicolau.blogspot.com
Ereena spune:
quote:
Originally posted by miki_baby
Stiu, stancutza, dar problema e ca n-am reusit sa am net pe Pinky..nu stim exact unde e problema...il astept pe Timoteiu' expert sa rezolve situatia:)
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
cum ai procedat , decat ai introdus cablul de net in Pinkie? daca schimbi calculatorul trebuie sa suni la compania unde esti abonata si sa anunti ca ai un nou calculator si iti dau ei drumul din server, e o chestie de IP si MACK
Matei-Florin 24.01.2008
POZE NOI
ALBUM ZUZE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
Ereena spune:
ufff, mai theli , ce fetita curajoasa ai tu acolo . iubita mica sa treca repede repede totul si un si pt mami .
Matei-Florin 24.01.2008
POZE NOI
ALBUM ZUZE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
Ereena spune:
neatza..... acusi m-am trezit si eu :-)
la fel de nerabdatoare ca celelate fete sunt si eu , sa vedem poze de la intalnire
deja mitsu m-a facut tare curioasa , si ce mutl imi place cum le descrii tu pe fete, e ca si cum le-as fi intalnit :-)
ma bag la un dus si o tai la drum ,eu cu piticania ,am de colindat azi ,si am oprit masina lu' tati .spre seara ma uiot la poze
stancutza,am vazut si eu samponul de la mustela dar m-am gandit ca dupa ce trec cojitele nu il mai pot folosi si e destul de scump pt a-l folosi doar de cateva ori. asa cu crema asta de vreo 2 lei 50 am scapat intr-o saptamana
pupici ,sa aveti o zi grozava.
Matei-Florin 24.01.2008
POZE NOI
ALBUM ZUZE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI