Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 19
anca.b spune:
Ramona, pediatra mi-a zis sa-i dau prima data supa goala. eu n-o sa fac asa. nu vad nici un rost sa-i umplu stomacul cu apa chioara, lapte n-o sa mai intre, si va trebui sa-i stric programul de masa. plus ca zeama aia ar trebui sa i-o dau cu biberonul si eu nu vreau sa bea decit lapte cu bibe. restul mincarii - cu lingurita.
eu ii pasez azi morcovii si o bucatica de dovlecel si ii dau cu lingura.
sper sa-i placa. si nu-mi fac nici o grija daca isi mai scoate inca o masa de lapte (pe cea de la 11 a scos-o la doua zile dupa ce a inceput sa papa fructe). oricum in supica este suficienta apa, iar morcovii si dovlecelul sint hranitori.
nici al meu nu vrea apa sau ceai. se strimba de parca ii dau pelin...nu mai insist. deshidratat nu e, ca are saliva la greu...deci, asta e. de saptamina viitoare vreau sa-i invat cu canita cu cioc. poate asa o sa vrea apa.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Ema, biata Adela...multumim de vesti. sa speram ca va fi bine si vor descoperi repede ce provoaca febra. sa ne tii la curent daca mai afli ceva.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Spre rusinea mea, si eu am uitat ieri sa-i felicit pe clopotei.
Asa ca azi sarbatorim la dublu:

SARA ELIZA
EMA
BENJAMIN
ALEXANDRU MIHAI
RARES IOAN
BEATRICE
MARIA ILONA
STEFANA
IOAN

La multe lunitze! sa fiti fericiti, sa cresteti mari si cuminti!!!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
rodicamarza spune:
quote:
Originally posted by stancutza
ZUZICI,
Intrebare: daca Sofiei mai tot timpul ii aluneca Pampersii pana la jumatatea funduletului, mai ales daca e f activa sau daca ii pun pantalonasi cu elastic in talie,inseamna ca trebuie sa trecem la no. 4? Ni se intampla faza asta de vreo 3 saptamani si nu stiu ce sa fac. Mai ales ca de multe ori iese pipi pe la spate si ii uda hainutele / asternutul.
Stancutza,de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
si noi am patit exact asa.prima data incearca sa-i lasi mai in jos la picioruse daca ma intelegi ce vreau sa zic adica mai largi si putin mai strins la talie.asa iti dai seama daca doar s-a ingrasat la picioruse si n-o mai poti cuprinde peste burtica bine.noi am trecut la nr.4 pt ca o strangeau rau la picioruse de-i ramaneau urme cand statea in fundulet.dar astia ii indoi peste arici ca sunt prea inalti in talie
paula mica(26.12.2007)
ramonab spune:
si eu am uitat
Sara Eliza, Alexandru Mihai, Benjamin, Ema, Beatrice, Ilona Maria, Stefania, Ioana Rares Ioan 
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
anca.b spune:
Fetelor, va amintiti imaginile de la Angi, cu "cine invinge: foamea sau somnul"? asa am patit eu azi. am murit de ris. i se inchideau ochii de somn, abia isi putea tine capul sus, insa deschidea gura si nu s-a lasat pina n-a terminat doua mere golden facute pireutz. acuma doarme dus de o ora...zicem eu ca la noi va invinge intotdeauna foamea...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
alinaatudor spune:
Helou helou...
Sper rusinea mea nu am mai intrat demult..si nu stiu ce si cum s-a vorbit..oare v-ati intalnit in parc..off..lasa ca citesc..
Noi tot la ai mei..ingrozitor sa nu ai casa ta..am strans lucrurile de la bucuresti..asa ca..nu mai avem nici macar casa cu chirie..asteptam inca banii de la banca..nu credeam ca va fi atat de lunga asteptarea..nu credeam ca va dura atat..asta e..cel mai nasol e ca de o luna stam separati..adik..eu cu pitik la mama..mircea la bucuresti..ingrozitor..mai am un pic si devin depresiva..imi e dor de familia mea...de noi sa stam impreuna...iar saptamana viitoare incepserviciulk..un alt stres in plus...
Scuze ca ma vait..vor veni si vremuri mai bune..dar deocamdata sunt asa..obosita si cu moralul destul de jos...bine macar ca Stefy nu simte mare lucru..ea e rasfatata de toti..mai ales de ai mei care sunt topiti dupa ea...
am reusit sa ii inlocuiesc o masa..ii dau piure de legume...iar eu masa aia o mulg si o congelez ca sa ii las mamei mult lapte..am strans cam 2 litri:D..sunt efricita ca accepta piureul..azi vreau sa ii fac branzica calcica...sa o amestec cu piureul de fructe proaspete..sper sa vrea si asta...e o grasa si o iubesc tare..
Hai ca citesc in urma..si sper sa citesc numai de bine despre voi..va pup si tare ce dor imi e sa stau pe net in fiecare zi..dar e frate-miu cu bacul..si..nu prea pot sa stau la el pe calculator..
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
irlandeza spune:
Buna dimineata!!!!!
Azi, pt. prima data buburuza a spus MA-MA , fara ma-ma-ma-ma..... sau altceva, doar ma-ma , de cateva ori, chiar daca nu asociaza numele cu mine, dar....sunt in al noualea cer.
Doamne ce bine e....
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patricia Alexia - la 5 luni
Patricia Alexia - la 4 luni
Patricia Alexia - la 3 luni
Patricia Alexia - la 2 luni
Patricia Alexia - la o luna
PATRICIA ALEXIA
Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
Wow Anca , ce barbatel ai tu acolo si ce bun e papa......trebuie sa arate la toata lumea http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/2597837260/
Si am vazut pozele de la "intalneala", doamne ce mamici frumoase si clopoteii si mai frumosi.
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patricia Alexia - la 5 luni
Patricia Alexia - la 4 luni
Patricia Alexia - la 3 luni
Patricia Alexia - la 2 luni
Patricia Alexia - la o luna
PATRICIA ALEXIA
Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

de