Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Roxxym multa sanatate mamei tale !

Eni, fugi de aici cu cele 49 de kg ! Daca suflu mai tare te daram !

Noi am mancat iar ficatel cu dovlecel si cartofel (toate la aburi), si autoservite in stil Lixa, pe canapea in prosop. A fost temeinica in a-si intinde pateutul pe picioare, prosop si canapea si pe faianta de la baie...

Noi avem oficial 4 dintisori, de asta a fost asa nervoasa zilele astea !

Mai aveam o groaza de spus dar ma duc la nani !

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by Ank83

Iuliana, Petro imi pare rau sa va dezamagesc....dar de obicei se ramane gravi prin alta parte...

Pai partea aialalta de care zici e in plina desfasurare ... ma gandeam ca tre' sa intervn si cu un micut ajutor extern

ancaD - ai grija ce-ti doresti

cristi - pai Raducu tau e norocos ... are de unde alege . In schimb Silviuta e mai dezavantajata ... ca voi va tot intalniti pe-acolo ... eu tre' sa ii caut un "macaronar" pe-aici, ca dragostea la distanta nu dureaza

adra - pardon, incepe sa se onduleze si parul Silviei ... nu e cret ca la sorella, da'-i bun si-asa ...

Ne dati si noua un vot aici http://www. nou-nascuti.ro /album_nn.html?action=show&pid=3089 (stergeti spatiile dupa www. si ro). Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Gata, ma duc si eu la somnic!!!!

Somn usor, vise placute tuturor!!!

Ne dati si noua un vot aici http://www. nou-nascuti.ro /album_nn.html?action=show&pid=3089 (stergeti spatiile dupa www. si ro). Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by Sorina7

Ellis, parca si la tine retin o poza cu frumusica ta band din cana, sper ca nu este vorba de altcineva, daca am gresit scuze....si nici tu nu esti gabarit depasit

Mami de Andrei (27.10.1989) si de Andreea Ana Maria (29.11.2007)

Alessia e delicata, vrea doar pahar! Pai daca nici eu nu sunt gabarit depasit, atuci cine??????????? Pai eu am cam 25kg in plus fata de ce vreau eu, nu de greutatea ideala!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

DANY - poate ar trebui sa ii oparesti un pic fructele, sau sa incerci cate unul singur pana iti dai seama ce ii provoaca dureri; sau 15 pic sab simplex inainte de masa de fructe.

BRAVO, CATA, BAIATUL VREA PLIMBAT!

ENI- nu te mai stresa; la mine nu mai e ca inainte, eu eram disperata de ordine si curatenie, acum tare mi-a trecut...pai noi stam intr-o garsoniera, abia avem loc cu toate, asa ca niciodata nu e ordine, toate sunt indesate peste tot asa incat sa nu ne rupem picioarele in ele; eu gatesc propriu zis vineri seara sau sambata, pentru cateva zile, in rest mai fac un gratar, piure, pilaf...de astea rapide; eram impatimita a gatitului, nu pot spune ca mi-a trecut, insa am lasat-o usor cu dulciurile- am facut doar budinca de branza de vaci si un tort i 7 luni; oooooooof imi doresc din tot sufletul sa reusim sa ne facem si noi o casa, ca aici nu se mai poate cu un copil; am luat un teren si vrem sa ne apucam de construit, mai greu e cu banii, ca sunt credit si eu cum am acum 8 mil...

ROXXY - nici Matei nu papa? pai atunci nu imi mai fac probleme pt mofturoasa mea...doar ca eu nu ii dau completare de lapte dc nu vrea papa, eu ii dau apa/ceai, nu lapte ca sa nu stric acum diversificarea...sper sa nu dureze mult. sa stii ca nu mi-a lasat o impresie buna parcul tei pt ca e f aglomerat fatza de plumbuita si Alessia ieri a vrut sa doarma si a dormit ciu-ciu ca era mara mae forfota, poate veniti voi in plumbuita pe scurtatura aia de pe deal, o stie Adriana.Daca mai ajung in tei o sun pe Adriana, ca nu am tel tau. SA DEA DOMNUL SA SE INSANATOSEASCA MAMA TA CURAND!

eu dispar iar, avem o zi plina, iar cu tata la doctor, papa copil, plimbari..adio casa!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Voi stiti o metoda de dezvatat cupilu' sa nu mai bea lapte noaptea?
O seara merge smecheria cu ceai si apa, dar urmatoarele 2-3 nu-mi mai merge: bea, nimik de zis, dar se trezeste mai apoi din juma' in juma' de ora (incepand cu ora 2.30-3 a.m. ) si mai "cere". Dupa 3-4 astfel de treziri, e la 4.30-5 terminata de somn cedez. Cum ii dau lapte doarme bustean pana la 7... Si trebuie neaparat scoasa masa de noapte pt cca are 11.5 kg Si ma lupt cu scosul mesei asteia de la 3 luni si nimik....

Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Opaaaa, acum vad ca nu avem si nici . Hai sa fiu generoasa in dimineata asta si sa dau din belsug, la fiecae dupa pofta inimii: cat si .
Sa-mi ziceti daca nu e dulce, sa mai pun niste zahar

Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamarza spune:

quote:
Originally posted by lixa

quote:
Originally posted by adra_bell

Si Eva tot para cu banana a papat dimineata. Cum procedati cu papatul in parc? A mea se face ca un purcel cateodata si trebuie spalata dupa ce mananca.
Cat unt pui la manacarica?

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

draga mamica vazut poza cu papa spanac buuuun.asa se face si a mea printzesica cand papa.SI ACUM O INTREBARE:DE UNDE AI LUAT MAI NENE BAVETICA-PARPALAC AIA PORTOCALIE?CA VREM SI NOI si in alba iulia nu am vazut niciunde asa ceva>asta_i partea naspa cand stai in provincie

Si Cata tot porcusor se face cand papa, ca mananca si cu picioarele, si cu mainile, si cu nasul, si cu sprancenele. Uite aici de exemplu cum arata dupa ce a papat spanac. Azi in parc am baricadat bine carutul cu un prosop, am scos bara din fata sa nu o ia la molfait, iar pe el l-am echipat ca in poza.. adica fara haine, doar cu babetica aia portocalie.
Unt am pus cam 1 cm cub la un borcanas de mancarica.
Si noi, dupa fiecare masa facem dus. In parc, l-am sters cu servetele umede de bb. Cum i-a placut Evei para+banana?

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete si nu numai

paula mica(26.12.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by logam

Si noi am vrea la piscinaaa. De unde ca la noi nu este. Acasa nu putem face ca nu avem canalizare. Nu de alta dar asa de mult ne place apa, mai ales mie

Oare cine a zis ca imi trece si mie cei 4 iepurasi? Ca nu is in lista. Pleaseeee.

Noi ne-am luat azi minge cu tepi si inca nu ne-am plictisit de ea. Ma intreb cat o tine ca de obicei se plictiseste de jucarelele noi intr-o juma de zi

Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

EU NU INTELEG FAZA CU CANALIZAREA eu nu am canalizare,am fosa septica dar apa -ii dau drumul in gradina si nu e tocmai mica piscina are 5,50 m diametru si 95 cm inaltime.am cumparat-o anul trecut din curtici de la un depozit care vinde la pret de fabrica cu numai 700 ron pt cine e interesat.aceeasi piscina e in metro cu vreo 14500ron.am montat-o dar inca nu am dat drumul la apa-n ea ca nu i-am curatat filtrul si pompa dar promit pozici cu 'baltoceala' mea

paula mica(26.12.2007)

Mergi la inceput

acum am terminat de citit si va rog dati-mi un sfat, o ideee la urmatorul fapt:puiuta mea de vreo saptamana buna papa bine,as putea zice foarte bine fata de cum ne chinuiam pana acum dar ,ca tre sa fie totdeauna si un dar,are ceva dureri groaznice ca se trezeste noaptea plangand foarte tare,urlind chiar .si asta din ora in ora citeodata.sa o doara burtica de la fructe? ieri de ex. nu i-am dat fructe deloc ca sa vad de unde durerile.a fost ok toata ziua nu a dormit ca de obicei dar macar nu a mai plans.ieri a papat doar piure de legume la prinz lapte cat incape si seara laptic cu 2 masuri cereale.
voi credeti ca ar fi cazul sa merg la medic sau se poate da fie de la dinti? astia inteapa cand ies? ca parca ar injunghia-o ceva asa tresare si se pune pe urlat.please

paula mica(26.12.2007)

Mergi la inceput