Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by g24hit

noapte buna!

ENI si IULIA( 13.11.2007)

nu discutam cu manechine!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
Originally posted by Ank83

lixa chiar te rog sa imi spui combinatia exacta de homeopate care ai luat-o.Am tot facut cercetari si pe net si am mai gasit cateva...

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Am cautat acum prin hartiile mele din sarcina si nu e reteta.. cred ca e in camera la bebe, da acu nu pot sa cotrobai pe acolo. O sa caut maine. Cel mai bine, mai adu-mi tu aminte, ca io-s uituca rau

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Gata, mi-am adus aminte .

Am fost foarte trista cand am citit mesajul Adinei in care spunea ca se retrage o perioada de pe forum pt ca are probleme in viata reala. Sper din tot sufletul, Adina, sa revii cat mai repede printre noi, sa-ti rezolvi problemele si sa-ti mearga numai bine. Sa stii ca pe mine m-au ajutat foarte mult sfaturile tale si, in plus, esti o prezenta super agreabila printre noi

Sa nu credeti ca am innebunit dar imi aduc aminte tot felul de chestii citite azi din urma si vreau sa spun si eu cate ceva. Azi am citit vreo 6 capitole. Am fost plecati la Pitesti si desi am revenit de marti nu am avut deloc timp de internet.

Spunea cineva de faptul ca bebeul o trage de fata, ii baga mainile in nas, o trage de par. Matei e campion la toate astea de vreo luna. Insa eu mor cand imi face asa, chiar si cand imi dau lacrimile cand ma trage de par.

Oare ce vroiam sa mai spun....

BB, Vali, sa aveti un concediu minunat, bebeii sa fie cuminti si sa faceti multe poze.

Ellis, te astept si eu in parcul tei sa ne cunoastem.... Sa vezi ce flacau bine crescut am .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze cu puisorul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by lixa

quote:

lixa chiar te rog sa imi spui combinatia exacta de homeopate care ai luat-o.Am tot facut cercetari si pe net si am mai gasit cateva...

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Am cautat acum prin hartiile mele din sarcina si nu e reteta.. cred ca e in camera la bebe, da acu nu pot sa cotrobai pe acolo. O sa caut maine. Cel mai bine, mai adu-mi tu aminte, ca io-s uituca rau

Filmulete

stai linistita ca stiu sa bazai

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Aralia, cum te simti? "Nadia Comaneci"ce mai face?

Poze Radu

Mergi la inceput

quote:
stai linistita ca stiu sa bazai

baz-baz si tie

Filmulete

Mergi la inceput

Roxxy, l-am vazut pe Matei cu prietenul Andrei!

voi nu veniti in herastrau???

Poze Radu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristi07
pune-o pe lixa sa iti arate poze cum il hraneste pe Cata in parc!

Am pus poze la semnatura (printre ultimele din album) cu cum am fost azi echipati in parc pentru papi

Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Te referi la Andrei, puiul lui Dany2006?

Din pacate nu am cum sa vin in Herastrau. Eu 3-4 zile pe saptamana stau cu mama mea care este destul de bolnava. Il las pe Matei cu sotul meu si eu imi petrec cam 6 ore cu mama mea. Acesta este si motivul pentru care nu mai am timp nici sa respir.
Luni sau marti plecam iar la Pitesti. Intamplarea face ca sotul meu sa aiba delegatie tocmai in orasul sau natal iar eu profit si stau la socri (au casa la curte intr-o cumuna langa Pitesti).

Tare mi-ar fi placut sa va cunosc, sa ne vedem si sa stam la taclale. Sper sa se mai indrepte si la noi situatia in familie si sa vina o zi in care sa am si eu timp.

quote:
Originally posted by cristi07

Roxxy, l-am vazut pe Matei cu prietenul Andrei!

voi nu veniti in herastrau???

Poze Radu

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze cu puisorul meu drag

Mergi la inceput

multa sanatate mamei tale! si tie putere sa rezisti!
da, de prietenul Andrei de Dany!

Poze Radu

Mergi la inceput