Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Leditzia-hai ca m-a luat melancolia povestind tu despre Craciun,si pentru mine este sarbatoarea preferata si ma gandesc cu fericire in suflet de pe acum cum va fii anul acesta...Doamne ce frumos!!!

11+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

tweety - si io care speram sa ai un manual de instructiuni... adica tot cu obisnuitul pe parcurs cu bebe e si la AP...

szomnic - nu cred ca e de rau, dar ca sa nu fii ingrijorata cumpara de la farmacie niste masti din alea de dentist/doctor ca nu-s scumpe. si incearca in loc de domestos mr proper albastru - e f bun la baie.

11+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

gagici eu zic sa nu va ambalati pe subiectul AP.... e cam devreme acum . plus ca e cam spinos, are multe antecedente bataioase pe forum
szmonic, atata timp cat nu ai stat prea mult in contact cu chimicalele nu ai de ce sa iti faci griji.
RalucaAlexa nu imi fac probleme... inca . am destule in momentul asta pe cap
danotino welcome back, felicitari pentru vizionarea inimioarei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

danotino felcitari!

in legatura cu eco de masurare a pliului - daca trebuie intre sapt 11 si 13 si eu ma duc in saptamana a 11-a (adica la 10 sapt. implinite si cateva zile) o fi OK?

tweety sa nu crezi ca te provocam sau avem ceva impotriva conceptelor tale vreuna din noi, pur si simplu avem alte idei ... eu vroiam sa te intreb (din curiozitate, realmente si nu ca sa te contrazic in vreun fel): cum impaci ideea de a tine bebelusul cat mai mult in brate si langa tine cu aceea de a nu neglija copilul mai mare? Ma gandesc, daca mama sta cu bebelusul in brate mai mereu, cel mare nu devine gelos? Nu sufera pentru ca pana atunci toata dragostea si caldura mamei i-au fost oferite lui si dintr-o data vine un alt copil si mama sta cu acela legat de ea?

Apropos de asta pe mine ma preocupa tare problema Ioanei vis-a-vis de venirea lui bebe. Nu as vrea cu nici un chip sa se simta in vreun fel neglijata sau sa creada ca iubesc celalalt copil mai mult fiindca ii acord mai multa atentie.
Fetelor care aveti copilasi mai mari, v-ati gandit deja cum sa procedati in sensul asta? Cum facem sa simta cel mare ca il iubim la fel de mult si ca tot atata grija avem de el?

michelle mai spun un ultim lucru in legatura cu treburile casnice (ca eu am declansat subiectul ): Nu am vrut sa insinuez in nici un fel ca faptul ca am facut o facultate ma ridica deasupra acestor treburi si nu cred ca studiile au vreo legatura cu treaba in casa sau vredinicia. Mie nu imi place sa fac treaba. Poate e din lenevie, nu stiu. Nici cand nu o aveam pe Ioana nu imi placea, preferam sa imi petrec timpul liber citind, facand sport, plimbandu-ma sau iesind cu prietenii. Iar acum ... gadeste-te ca eu am in timpul saptamanii exact 3 ore intre venitul de la servici si culcat. Daca imi petrec 2 din ele gatind, spaland/calcand/samd cand mai stau cu fata?

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 9+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Tweety, ma scuzi ca ma bag intr-o discutie intre tine si Billy, nu e locul meu avand in vedere ca nu ma vizeaza. Cu toate astea, Billy e una din fetele care au fost de la bun inceput pe acest forum (adica de vreo luna si jumate daca-mi aduc bine aminte) si n-am vazut-o vreodata "atacand" pe nimeni, mai ales pt convingerile persoanei respective. Orice om are dreptul la opinie si asta a fost motto-ul dupa care ne-am ghidat pana acum toate. De-asta iubesc forumul asta pt ca nimeni nu se cearta cu nimeni, incercam sa ne sustinem si sa ne impartasim idei. Acceptam sfaturi asa cum vin, nimeni nu se naste invatat si ai ceva de invatat de la fiecare om pe care il cunosti. Haideti sa incercam s-o tinem tot asa!
Simt nevoia sa ma repet: ceea ce a spus Billynu era un atac la persoana!

11+

galmita mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanaz

gagici eu zic sa nu va ambalati pe subiectul AP.... e cam devreme acum . plus ca e cam spinos, are multe antecedente bataioase pe forum
szmonic, atata timp cat nu ai stat prea mult in contact cu chimicalele nu ai de ce sa iti faci griji.
RalucaAlexa nu imi fac probleme... inca . am destule in momentul asta pe cap
danotino welcome back, felicitari pentru vizionarea inimioarei

nu ne razboim - doar a venit cineva cu o idee noua si discutam si noi.

si drept ca e devreme - ca in principiu la toate noile mamici pe care le cunosc in prima luna sunt in stare sa faca orice orice numai sa nu mai planga copilul. dar noi putem inca spera ca ai nostri vor fi ingerasi super cuminti care nu plang si dorm si mananca si tot... nu?

11+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tweety7

quote:
Originally posted by BillyBilly

tweety n-a fost cu intentie de provocare, doar daca vrei tu sa fie asa
Vad in jurul meu o gramada de mamici care nu si-ar da copii jos din brate nici in ruptul capului iar copilul odata pus jos, face ca toate alea.

Unde vezi tu mamicile alea? Pentru ca eu vad numai mamici care gandesc ca tine. Adica, bebele trebuie pus la respect de la bun inceput. Sa doarma in patul lui, sa manance dupa program etc.

Mami a Clarei (18.08.2006) si 4+

Dar cine vorbeste de pusul copilului la respect, Doamne iarta-ma?

Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

roxana are dreptate ... nu are rost sa persistam intr-un asemenea subiect si mai ales nu acum cand avem in burtici numai niste galmite mici.

Ioana la 3 ani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Naty

roxana are dreptate ... nu are rost sa persistam intr-un asemenea subiect si mai ales nu acum cand avem in burtici numai niste galmite mici.

Ioana la 3 ani

.

naty - voi mai aveti ceva experienta si cam stiti ce va asteapta

da noi astea mici acuma putem sa ne dam mari ce mamici grozave vom - dupa ce nastem vom fi mult prea ocupate pt asa ceva

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Haide bre, va luara-ti la cearta? Ia stai ca vin si eu sa va cert, ca prea mult scrieti, nu mai am timp sa va citesc! Un rezumat repede

Roxanaz, am fost ieri cu matza la vaccin,m-a usurat de 100 de lei a fost super fun, cand am plecat, m-am luptat sa bag animala care cantareste aproape 6-7 kg, in cusca, nu voia nici de a naibii, stia ce o asteapta. In fine, am ajuns acolo, la spital nu mai voia sa iasa din cusca, iar cand a terminat doctorul cu ea, s-a bagat singura in cusca, intr-o viteza....Poze sunt la semnatura la photo album...

Leditia, m-ai omorat cu Craciunul! Aici este atat de nenatural...fara zapada, cu calduri de 25 de grade in decembrie, parca nici nu zici ca sarbatoresti Craciunul. Primul an a fost destul de deprimant, desi am sarbatorit in comunitate, cu mancare traditionala. Anul trecut m-am enervat si am plecat in Romania, si imi facusem eu asa niste sperante...cand colo a plouat in continuu, nici vorba de atmosfera de Craciun. Anul asta o sa fiu cu burta la gura!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput