Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 8
cristi_2003 spune:
si mie imi e frica sa nu nasc de rev tot ca sa aiba si bebeul o zi de nastere - da m-am gandit ca il platesc pe doctor sa zica ca e 2 nu 1 ianuarie...
trebuie sa vedem cand e luna plina in decembrie - ca cica face sa apara nasteri la cele care sunt aproape de termen
11+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
danotino spune:
buna fetelor!
n-am reusit sa citesc din urma chiar tot, dar am vaut
ca sunt multe nou-venite . felicitari pt sarcina.
suntem foarte multe sau doar mi se pare mie?
eu am mai fost la dr de 2 ori de atunci si sunt ok, si bebe este ok.
i-am vazut si auzit inimioara ieri, a fost f emotionant. avem 6 saptamani si 5 zile.
din fericire pt mine inca nu am greturi, dar cine stie, inca nu e prea tarziu sa ma apuce. scria cineva ca au apucat-o pe la 7 saptamani.
in schimb, la mine e rau de tot cu somnul ziua. daca nu dorm e teroare, mi se face rau.
va pup pe toate
danotino
RalucaAlexa spune:
Roxana, daca tu iti faci probleme si ai DNP pe 29 ian, noi astilalti cu DNP-uri de sf de dec inceput de ianuarie (ex me: 07.01.) ce doamne iarta-ma sa mai credem??? Nu stiu frate, io o sa discut cu a meu din timp sa stea cumintel/ cumintica acolo pana la DNP!!! Ca altfel.......
11+
galmita mea
BillyBilly spune:
Fetele, saru-mana! M-am linistit...daca ziceti ca nu-i prea tarziu.
Szmonic asa sa fie! si sa cresteti mari si voinici si sanatosi! noi nu suntem suparacioase sa stii ca si eu am un ciclu de 40 de zile, la prima calculatie de DPN imi iesise 6 ianuarie parca, dar la eco s-a dovedit a fi cu totul alta calculatie si masuratoare... mai vedem.
Eu cred ca o sa nasc in apa, la Brasov. Am sunat la clinica Eva, costa 2000 lei (nu 2000euro) cum auzisem eu si au locuri libere in decembrie-ianuarie. Ma incanta ideea si am citit numai lucruri bune despre asta.
Catalina
12+
Bebelusa
danotino spune:
multumesc, mi-am schimbat si eu semnatura,
vroiam sa pun si o poza, dar nu stiu..
danotino
6+
szmonic spune:
am si eu o intrebare
Azi am fost nevoita sa fac curatenie generala, inclusiv spalatul mobilierului de bucatarie, a cadei de baie, wc cu Domestos si alte solutii care contin clor. Mi-am tras eu manusi dar tot frica mi-e ca am fost nevoita sa inhalez(respir) aerul acela cu miros de clor. M-am mai si udat pe brate unde nu ajungeau manusile
Poate e o intrebare stupida, dar sunt cam nestiutoare, oare manipularea solutiilor astea face rau la bebe? Ca doar` curatenie tot trebuie sa facem fiecare in cele 9 luni, nu?
12+ (mai e muuult pana la 40)
Tweety7 spune:
quote:
Originally posted by cristi_2003
tweety - suna foarte bine, da de unde invatam noi sa citim perfect semnalele copilului? si daca in primele luni unul din copii nu are nevoie sa fie tinut permanent in brate?
Initial nevoile copilului sunt simple. Are nevoie de hrana, somn si afectiune (bine, si schimbat de Pampers :D si baica). Orice mama stie asta. Apoi, mai e si instinctul care-ti dicteaza. Plus atentia ta exclusiva. Cititul semnalelor se invata repede. Vei vedea. Asta sa fie problema. Si, ca sa intelegi mai repede la ce ma refer, iti dau un exemplu. Copilul plange (copil mic de cateva saptamani sau luni). Tu ca mama mergi la el. Nu? Il iei in brate. Daca s-a potolit inseamna ca avea nevoie de tine. Daca nu, incerci sa-l hranesti. Daca refuza si sanul, te uiti la Pampers. Daca nici aia nu-i problema, iesi cu el la aer. Prin eliminare, descoperi pana la urma care-i problema. Deci, asta va fi la inceput. Mai tarziu vei putea sa identifici plansul de foame, fata de cel de "mami, te vreau langa mine" sau cel "schimba-ma, sunt ud si nu-mi place". Cam asa.
Mami a Clarei (18.08.2006) si 4+
cristi_2003 spune:
catalina - am citit si eu ca e super la Eva. si nu mi se pare scump - ca si la stat cu spagile tot pe la suma aceea ajungi si acolo macar ai conditii umane.
11+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Tweety7 spune:
quote:
Originally posted by BillyBilly
tweety n-a fost cu intentie de provocare, doar daca vrei tu sa fie asa
Vad in jurul meu o gramada de mamici care nu si-ar da copii jos din brate nici in ruptul capului iar copilul odata pus jos, face ca toate alea.
Unde vezi tu mamicile alea? Pentru ca eu vad numai mamici care gandesc ca tine. Adica, bebele trebuie pus la respect de la bun inceput. Sa doarma in patul lui, sa manance dupa program etc.
Mami a Clarei (18.08.2006) si 4+