Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Naty, va fi foarte simplu. Cat cel mic va fi de cateva luni, il voi tine cat mai mult posibil (daca nu chiar intreaga zi - exceptand momentele in care il voi schimba de Pampers si cele in care voi merge eu la toaleta) in wrap, unde va manca si va dormi dupa pofta inimii, iar eu imi voi vedea de programul obisnuit cu Clarutza. Vom iesi afara, ne vom juca, vom papa, ne vom plimba, vom face mancare e.t.c. Daca va dori si ea in brate, o voi tine pe sold si gata. In felul asta nu va fi niciunul neglijat nicicum.

Mami a Clarei (18.08.2006) si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Selene m-ai luat! te rog frumos sa treci in capul listei de burtici si sa dai tonul Felicitari pentru eco!! Bebe-ul se juca cu manutele???? Doamne ce dulce trebuie sa fie!! Esti o fericita!

bhcg este hormon de sarcina, se masoara din cand in cand pt diverse evaluari

Edit: am uitat sa-ti spun ca nu schimbi nici o grupa... ramai cu noi si le citesti si pe fetele de la odiseea de decembrie (asa fac si eu din cand in cand)

Catalina

12+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Billy, inca nu trec, sa mai creasca bebe, cine stie ce-a mai fi pana la sfarsit... E, totusi, o diferenta cam mare intre ce calculasem eu si ce calculase doctorul... Asta fiindca eu scad 2 saptamani pentru a afla varsta reala a copilului (am 14 saptamani de la prima zi a ultimului ciclu, 14 - 2 = 12 saptamani), el cred ca a scazut mai putin...

Da, m-am facut toata un zambet cand l-am vazut ce jucaus si miscaret e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Si multumesc si eu pentru incurajari si felicitari! Sa primiti si voi numai rezultate pozitive!

Mergi la inceput

nu ti-a facut masuratori de CRL? in functie de asta afli singura in cate sapt esti

Catalina

12+

Bebelusa

Mergi la inceput

fetelor, am gasit pe youtube o multime de ecografii 3d la 13 sapt!

Aici doctorul stabileste si sexul copilului: o fetita!
http://www.youtube.com/watch?v=quxeBPYm2ms

Catalina

12+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Nu stiu ce sa fac ma dor ligamentele de la solduri, am crezut ca o sa treaca dar vad ca isi face cap.

Voi aveti dureri de solduri???

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
9+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

Da cris30, ma dor soldurile, oasele bazinului, pulpele, fundul, tot.Simt ca ma rup.Azi mi s-a pus un junghi la sold de abia ma miscam...

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

Fetelor mi-a iesit un HPV cu semnul intrebarii la testul papanicolau.Stiu ce inseamna si ce presupune, dar eu nu am absolut niciun simptom(nu rani pe col sau orice alta infectie).Altceva, herpes etc sau infectie nu mi-a iesit si nici nu am.Sunt disperata pt ca nu stiu daca pot naste natural!!Doctorul se uita destul de reticent la mine!V-ati confruntat careva cu asa ceva?

11+

Mergi la inceput

din cate stiu eu, orice zona cu probleme se accentueaza in sarcina, probabil ca ati resimtit sensibilitate in articulatii si inainte de sarcina... eu am avut o sciatica la un mom dat, care dupa cate stiu nu se vindeca complet niciodata, din cand in cand recidiveaza. Acum cateva sapt am avut ceva dureri, care au trecut cu no-spa

angelique nu stiu ce-i cu HPV-ul

Catalina

12+

Bebelusa

Mergi la inceput