Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Billy, m-am tavalit pe jos de ras pur si simplu! faza cu "oaia turnatoare" a fost cea mai tare!
Eu va pup gagici! Am plecat si eu! Weekend placut si odihintor!
Ne vedem (scriem) luni!

11+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cristi 2003, exact pontul cu tigari superlights voiam sa ti-l dau, dar vad ca deja fumezi din astea. Eu asa m-am lasat. de la cinci, am trecut la doua si intr-o buna zi la niciuna. si acum mai zace scrumiera cu ultimele chistoace la usa casei, dar nu ma mai imbie. Doar fumul...dupa cum spuneam intr-un post anterior.

Ma bucur ca v-au placut pozele. Sunt eu lenesa, cred ca avem peste 500 de poze, dar mi-e lene sa le postez. Mare parte din ele le-am pierdut cand mi-a crapat celalalt laptop si acum tb sa le recuperez de pe calculatorul lui Luc...si iarasi mi-e lene...

Azi ma duc la ginecolog, my first big appointment. Sper ca mi-au sosit si rezultatele la testele de sange, am inteles ca o sa-mi faca si un papanicolau...va povestesc eu cand vin.

DarkBendis, m-am topit cand ti-am vazut copilasul!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelorrrrrrrrrrr

eu azi imi declar prima zi cu greturi....sunt in saptamana 6 plus o zi si a fost cea mai grea zi de cand sunt gravi.....nu stiam si nici nu credeam ca poate fi atat de greu....am bolit toata ziua....a fost pt mine o schimbare radicala.....nu credeam ca poate fi atat de greu....

voi cu ce va duceti greturile??? eu am facut tot posibilul sa nu dau la boboci dar nu am rezistat....asa ca am explodat apoi m-am linistit.....acu am iar simptome....si ma enerveaza caci nu suport deloc sa vomit.....

6+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

week-end placut burticilor!!

cristinica eu te sustin, da' sa-mi spui ce trebuie sa fac Cristi al meu s-a lasat de fumat cu ajutorul terapiei prin biorezonanta. Era fumator inrait, 3 pac de tigari pe zi si fuma de la 15 ani . S-a dus la clinica asta, a avut o sedinta de terapie si a iesit de acolo nefumator. Pt noi a fost un fel de miracol, pt ca era dependent de tigari... din pacate, clinica a disparut de pe fata pamantului. Stiu de la el ca nu-i usor sa te lasi, a incercat in fel si chip inainte de a afla de biorezonanta, n-a reusit. Mama soacra fuma ca si tine, ea a reusit prin vointa proprie: a venit o zi in care a zis "nu mai fumez" si n-a mai fumat. Eu nu stiu cum e, ca n-am fumat niciodata.

miereamara io ti-am mai vazut pozele si te-am admirat de fiecare data! Intr-adevar esti o frumusete... dar acum descopar ca si pisica-i fotogenica. iar sedintele foto de langa vaza cu flori, m-au dat gata! bafta la doctor! sa vii cu vesti bune!

Catalina

12+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Mama fetele ce ati mai scris!!! N-am reusit sa citesc tot ci doar asa printr-e randuri.
Irynuka faine poze ce frumusica si zambareata esti si fotogenica, in toate pozele ai iesit foarte bine..Sa ne anunti ce ai facut la medic, eu ma duc luni.

Eu m-am sculat azi cu o stare de yuck si cu o durere de solduri, articulatiile coxo-femurale de abia merg. Mai imi apare si mie cate un cos doua, eu am tenul normal spre gras acuma vad ca e uscat.Am vazut ca vorbiti de mobila inca n-am ajuns asa departe, nici la hainute nu ma gandesc inca, astept sa vina luna noiembrie -decembrie si atunci incep sa-mi fac planuri.Stari nervoase nu prea am, din contra sunt asa calma si nu ma enervez usor. Revin dupa ce citesc ce ati mai scris .

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
9+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, am revenit.

Sa incep cu inceputul.

Cost total vizita la medic: 1.230.000

Prima parte: control ginecologic: 600.000

Impresii: nu mi-a placut. De ce? Mi s-a parut a fi foarte superficial si expeditiv. Asistenta m-a rugat sa ma dezbrac dupa un paravan si sa ma urc pe masa ginecologica. Mi-a aratat cum sa ma asez, foarte draguta si amabila, n-am ce zice. A venit medicul, si-a pus o manusa, pe mana cu care urma sa umble la mine in vagin, dupa care a luat doua pense metalice in forma de L si mi-a deschis vaginul, ca sa zic asa, pentru a examina colul, care s-a dovedit a fi inchis si in perfecta stare. Apoi m-a palpat in interior, cu cealalta mana apasandu-mi uterul. Rezultat palpare: OK. Si atat. De ce zic ca a fost superficial, pentru ca in alt oras, unde am facut control ginecologic anul trecut, m-a costat mai putin (nu cu mult), controlul a fost mai amanuntit si a inclus si recoltarea si verificarea secretiei vaginale. In plus, doctorul m-a intrebat daca vreau si control. Pai cum, daca vreau? Daca am ceva in vagin si nu vad sau nu stiu, cum am avut anul trecut inceput de HPV, care a raspuns foarte bine la tratament? Sau alti microbi? Nici Papanicolau nu mi-a recomandat.

Partea a doua: echografie cu poza: 630.000

Impresii: aici a fost fain. M-am intins pe patul acela, aveam ecran pus mai sus pe perete, sa-l pot vedea. A fost super. L-am vazut pe bebe, se juca cu manutele, cand le desfacea, cand le strangea pumnisor. Doctorul mi-a aratat ca i se vad ochisorii, nasucul, gurita, i-a numarat degetele, bebe este dezvoltat normal, i-am auzit si inimioara, bate cu 162 batai/minut, copilasul este deci activ, placenta este situata fundic (asta nu stiu exact ce e), e normal structurata, iar lichidul amniotic este in cantitate normala. Poza a iesit cam naspa, neclara, de pus pe Net nu pot s-o pun, iubi nu este de acord, o sa va spun eu alta data de ce, acu' is prea fericita. Pliul nucal este de 2,9 mm (doctorul m-a intrebat "e bine?", LOL, de parca eu trebuia sa stiu mai multe ca el), e sub 3 mm, deci OK.

Ce mi-a recomandat:
- Acid folic si vitamina E (de bine ce-am umblat prin farmacii, n-am gasit nici una, nici alta)
- Triplu test
- Beta HCG (asta nu stiu ce e)
- Alfa fetoproteina (?)
- Inca ceva ce nu pot descifra cum trebuie

Asta intre saptamanile 16 - 18.

Alta nemultumire: a zis ca nu are aparatura suficient de performanta pentru morfologie fetala (sper ca bine am zis), cum vreau eu. De asemenea, el face numai echografii de monitorizare a evolutiei sarcinii, motiv pentru care mi-a indicat sa apelez la Bucuresti. M-am simtit si mai pierduta decat inainte, ce Bucuresti, ca acolo n-am unde sta, n-am nimic, nici cat am aici... Mi-a mai zis ca el nu poate depista sexul bebelusului decat pe la 24 de saptamani...

A zis ca sunt in 13 saptamani si o zi.

DPN ar fi asa:
- dupa ultima menstra: 19 decembrie
- dupa dezvoltarea actuala a lui bebe: 25 decembrie

Amu', daca e sa aiba dreptate, eu grupul de fete nu-l mai schimb, sper ca nu ma dati afara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

quote:
Originally posted by RalucaAlexa

Tweety, ma scuzi ca ma bag intr-o discutie intre tine si Billy, nu e locul meu avand in vedere ca nu ma vizeaza. Cu toate astea, Billy e una din fetele care au fost de la bun inceput pe acest forum (adica de vreo luna si jumate daca-mi aduc bine aminte) si n-am vazut-o vreodata "atacand" pe nimeni, mai ales pt convingerile persoanei respective. Orice om are dreptul la opinie si asta a fost motto-ul dupa care ne-am ghidat pana acum toate. De-asta iubesc forumul asta pt ca nimeni nu se cearta cu nimeni, incercam sa ne sustinem si sa ne impartasim idei. Acceptam sfaturi asa cum vin, nimeni nu se naste invatat si ai ceva de invatat de la fiecare om pe care il cunosti. Haideti sa incercam s-o tinem tot asa!
Simt nevoia sa ma repet: ceea ce a spus Billynu era un atac la persoana!

11+

galmita mea

Nici eu n-am atacat-o pe ea. Repet: n-am atacat-o.

Mami a Clarei (18.08.2006) si 4+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Naty

quote:
Originally posted by Tweety7

quote:
Originally posted by BillyBilly

tweety n-a fost cu intentie de provocare, doar daca vrei tu sa fie asa
Vad in jurul meu o gramada de mamici care nu si-ar da copii jos din brate nici in ruptul capului iar copilul odata pus jos, face ca toate alea.

Unde vezi tu mamicile alea? Pentru ca eu vad numai mamici care gandesc ca tine. Adica, bebele trebuie pus la respect de la bun inceput. Sa doarma in patul lui, sa manance dupa program etc.

Dar cine vorbeste de pusul copilului la respect, Doamne iarta-ma?

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 9+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Pai, a obisnui copilul sa doarma singur si a-i impune un program, dupa cum isi doreste Billy, din punctul meu de vedere, se numeste punere la respect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

[quote="Selene_Bunny"]- Triplu test
- Beta HCG (asta nu stiu ce e)
- Alfa fetoproteina (?)
- Inca ceva ce nu pot descifra cum trebuie[/quote]

M-am lamurit: triplul test le include pe astea trei... :) Ce zapacita sunt...

Iar ce nu puteam descifra este estriol neconjugat...

I-am spus doctorului si ca nu mananc carne, iar el a zis ca trebuie sa mananc, ca nu sunt alimente ce pot inlocui proteinele din carne... M-am posomorat, pentru ca eu am facut o toxiinfectie alimentara crunta de la carne, daca o patesc iar si ajung verde-albastra la spital, e bine pentru bebe?

Mergi la inceput

Eu am incheiat subiectul AP. Fetele au dreptate, e muuult prea devreme pentru discutiile astea. In plus, e foarte probabil, ca unele dintre mamicile care sunt acum impotriva ideii, sa devina pro dupa nastere sau pe parcurs. Eu doar am raspuns acolo unde am considerat ca sunt vizata, unde am simtit ca-mi sunt contrazise ideile. Pe viitor, nici macar atat n-am sa mai fac.

Mergi la inceput