LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (257)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

La multi ani sarbatoritilor, sa fie sanatosi si norocosi!!!
Noi tocmai am terminat antibioticul. Radu a facut rosu in gat cu febra pana la 40 de grade, impachetari in otet, scandal si plansete. I-a trecut gatul si au inceput mucii...nu se mai terminaa
Acum duc munca de convinegere cu el sa ducem tort la gradi de ziua lui...nu vrea si pace...nu-i plac festivitatile astea...seamana cu ma-sa se pareNu-l intereseaza decat partea cu cadourile
Olivia-ce ghinion cu chiriasii...dar nu pricep ce e in capul lor...nu-s constienti ca finalul e acelasi, adica evacuarea??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ina, imi pare rau ca iar va luptati cu febra si probleme, multa sanatate la voi !!!
Ce tare e Raducu, si io prefer cadourile
Andries, cred ca Victor e tare cuminte daca l-ai lasa si 3 saptamani in tabara, felicitari ! Sa mai pui poze cu feciorii casei !
Cristal, am cumparat di tate pt tuoti ?
Io am o lene`n mine ... abia astept we ul ... altceva n-am in cap decat mersu` la strand :-)

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ina imi pare rau ca copchilu iar a tras-o cu febra... saracul de el. explica-i ca fara tort la gadi nada cadouri.... poate merge [:d]
la mine tocmai s-a desfasurat faza zilei. avem in spatele blocului 4 pisici mici si frumosi cu care ne-am jucat ieri cu Patrick o gramada. acum o ora vin colegii la mine tavalindu-se de ras si intrebandu-ma daca am cresa de pisici. ei bine, 3 din cei 4 ghizmoci au plecat azi-dimineata cu mine clandestin, adica in aparatoarea de roata fata dreapta . cand au vazut ei ca e liniste si cald au iesit la joaca. si uite asa s-au facut de un alt drum cu masina ca i-am dus inapoi in spatele blocului.... cu gandul ca doamna mama pisica moare de grija lor. ma rog, nu a fost prea impresionata cand i-a vazut. ce sper e sa nu mai repete totusi faza..... va dati seama ca acu in fiecare dimineata ma caut de pisici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

EVA
VICTOR
ILINCA

Sa cresteti sanatosi, frumosi si norocosi!

Gata, ne mutam de la scutece?! Cine face capitol noi dincolo? Of, va dati sseama ca au 4 ani deja!!!!!!!! Ar trebui sa mai citim un pic din arhiva sa ne aducem aminte ce panicate eram acum 4 ani.

Daria, trebuie neaparat sa o dai pe Gulia la dans/balet. Are talent si ureche muzicala, sa vezi cum danseaza Stefi, te pufneste rasul. Dar Gulia chiar are gratie.

Andries, sa fie intr-un ceas bun schimbarea serviciului. Si sa-ti fie mai bine. Mircea deja sta in picioare, iar Matei abia a inceput sa se chinuie. E mai comod de felul lui.

Ina, multa sanatate lui Radu!

Olivia, tare greu va este, dar sa stii ca sunt multe lucruri aiurea in tara.

Cristalina, sa ajungi cu bine acasa la galustele tale.

Mergi la inceput

Amironeanu, pana atunci o pot angaja sa umfle baloanele
Rox,

Chiar asa, tre` sa ne mutam ???
Ne schimbam si titlul ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
daria, am reusit si eu in sfarsit sa vad filmele cu giulik, mey da' copilu-i talentat rau, imi place cum se misca, philip only shake his booty, hahaha, e tare simpatic ar se vede ca-i baiat.
sanatate bolnaviorilor
la multi ani sarbatoritilor zile/saptamanioi ca eu mai si uit a cui e ziua.
noi suntem tot in constructii, demolari, ieri am mai scos un perete plus gresia in baie si cica am mai avea o problema de la toaleta. azi tre sa sun la sigurari sa le dau vestea cea buna si sper ca vor acoperi cheltuielile.
ieri am avut programare cu dieteticianul si tare bine mi-a facut, mi-a dat o gramada de info plus o carte de bucate gluten free, pe 22 ma duc la o intalnire cu alti suferinzi (hahaha, ca si AA), si sunt tare incantata sa schimb pareri cu alte persoane in aceeasi barca.
ma'c sa fac dus in baia fara pereti si gresie :)

philip&andreea

Mergi la inceput

a, ca uitasem sa zic, chiar ne mutam :( ?

philip&andreea

Mergi la inceput

Meyyy, da` nu la dans tre` sa va uitati, k alea`st veki, ci la umflatu` baluoanelor !

Andreea de Pupi, dupa atata munca munca si iar munca, tu cum esti ? Te ai obisnuit cu noua dieta ?

Mergi la inceput

m-am uitat si la baloane da' pe alea cu dansu nu le vazusem ca nu poci de la munca.
cu dieta? mda, m-am acomodat, pai am tot timpu' sa ma comodez o viata intreaga. hehehe

am si eu o intrebare, ce greutete/inaltime mai au copilasii la 4 ani?
philip are numai 14.5 kg si 98 cm. eu zic ca-i cam sfrijit.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Andrea si al meu are 14,5 kg si pana in 100 cm (nu sunt sigura 97 sau 98) desi pare mai inalt, dar e din cauza frezei sculate (paru' ala din crestet, desi de 3 cm sta ...in sus) dar la haine 104 deja ii sunt mici nu stiu cum sunt facute marimile astea...

Andries

Mergi la inceput