LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (257)
Raspunsuri - Pagina 19
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Ce feciori mari si frumosi ai Leeloo, sa-ti traiasca !
Carmen, ce fac copiii, au trecut toate bubele ?
Care pe unde mai mergeti in concediu ?!
Si ma repet ...
EMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA , unde esti ???
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andries/Andries.jpg)
Andries spune:
La Multi Ani!! pentru toti piticlontii sarbatoriti zilele astea!!
eu sunt cam in urma cu evenimentele...si cu necazuri in familie si intre 2 joburi, asa ca ma scuzati pentru sublima absenta, pleaseeee....
sunt atat de chiauna ca am scris pe forum ca e fi-miu in tabara la Bran, de fapt e la Rucar ce parere aveti ??
Andries
![](images/user_woman.png)
kim222 spune:
Nu ma intrebati ce fac..pe ce planeta sint si cum ma cheama,da?Nu mai stiu in ce zi a saptaminii sintem..ce data..cool!
Sintem pe cale sa ne pierdem apartamentul din Ro ..pe o perioada de..1-2 ani..chiriasii nu vor sa plece desi contractul a expirat ,nu achita chiria (deja nu au platiti pe 2 luni..nici intretinere)..De miine incepe tevatura pentru darea in judecata si evacuare silita...cind o vrea Dumnezeu..ca de legile din Ro..nu stiu cine ne poate feri...Am trait s-o vad si pe asta...eu sa stau in strada, sa nu deranjez chiriasul chiar si abuziv la mine in casa (art 222 Cod penal)
In concluzie..uite cum iti poate schimba cineva destinul..daca nu se rezolva rapid si usor..vindem tot si nu ne mai intoarcem intr-o tara in care mori cu dreptatea in mana...si asta ma darima psihic..
La multi ani tuturor copilasilor..imi cer scuze infinite..nu stiu cind voi mai aparea.
Bafta Adela!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corianai/corianai.jpg)
corianai spune:
Buna ziua fetili!
Nu am mai dat de mult pe la voi, dar m-am gandit acum sa le urez si eu tuturor piticlontilor din gasca La multi ani, sa creasca mari, sanatosi si sa fie fericiti.
Moooam, am tras cu ochiul pe la semnaturile voastre si nu imi vine sa cred ce harnicute ati fost cat am lipsit de pe aici, vad ca au aparut intre timp o multime de puiuti micuti!!!
Va pupam pe toti,
un pupic special pt "fratiorul" Victor, care implineste maine 4 ani ca si Eva noastra.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
EVA
VICTOR
Corianai, moamaaa, steti ok ? Poze cu fetili ? S-au ne parasesti iar ...
Rox, ai ajuns home, te-ai distrat la concerte ?
Roller, ce-ti face burticul ???
Kim, daca te pot ajuta cumva in problema, sa dai de stire, da ??? Tre` sa fie o solutie.
Pako, ce face Liviu, e ok ?
Mitzu, Tudor cum sta cu febra ?
Vreau sa va arat cum se mai distreaza Giulik
O zi mumoasa tuturor, haideti la semnat condica
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
neata neata!
la multi ani Eva si Victor fratii de spital! sa fiti sanatosi si iubiti si fericiti!!!
Cori moama ce bate erau pregatite pentru atatea absesnteee... ce faceti, cum sunteti? cand plecati in Sardinia? sau mai plecati acolo?
Adela tin pumnii strans strans de tot pentru maine, sa fie totul ok. copchiii sunt bine? sper sa nu iei febra, stai cuminte!
Oliv, s-a suparat tare Sorin? io n-am gasit nimic.... ca altfel ziceam ceva.....
la concert a fost ok.
ma duc sa vad ceva poze si revin.
sa aveti o zi buna!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristalina/cristalina.jpg)
cristalina spune:
La multi ani Eva!
La multi ani Victor!
Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!
Corina, bine ai revenit si te mai asteptam...:) ...Sa-ti traiasca printesa.
Roller, sa va traiasca voinicul si tie sarcina usoara in continuare.
Olivia, imi pare tare rau ...sper sa se rezolve curand.
Andreea/Philip......sanatate multa.
Felicia, sanatate lui Liviu.
Eu de abia astept sa plec spre cashi...frumos in "plantza" dar mi-e un dor de mor de galustile mele...
"mami, nu-mi mai gasesc papusile, nu mi le cauti tu!?" ...asa ca trebuie sa-i aduc una din "plantza"...:)))
"mami, mi-ai luat jucarii?!"..."da" ..."si unde sunt"...."la mine in valiza"..."si tu unde esti"..."in frantza"..."i-auzi tati, e tot in plantza!!!...da'nu mai vii acasa?!"...are dreptate copilul!
O zi frumoasa tuturor.
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
Andries spune:
La Multi Ani Victor! La Multi Ani Eva! Sa fiti sanatosi si fericiti!!
Cristal, Victor al meu a facut treispe-paispe la primele trei, patru delegatii, pe urma intreba doar: "pleci cu avionul?" (stia el ca daca se pleaca cu avionul lipsesc mai mult, eu sau tati), raspuns afirmativ, apoi urma o lista luuuungaaaa de cadouri pe care si le doreste.
Am vorbit ieri in tabara sa vad ce face, au fost in excursii, imi spunea educatoarea ca erau (el si cu Razu) ultimii la coada sirului si ca isi tarau picioarele si rucsacii (un rucsacel mic, cu o sticla de apa si un tricou), dar ca a rezistat cu voinicie, ca au fost la zoo brasov, la rasnov si nu mai stiu unde, ca au fost la restaurant unde al meu si-a comandat clatite cu ciocolata de se intrebau doamnele daca nu o sa ii fie rau, etc, au vizitat prima scoala romaneasca din brasov, distractie pe cinste. Pacat ca se termina repede, eu l-as lasa 3 saptamani.
Mirciu se ridica in picioruse, cam cracanat, dar se ridica, mai mult, cand ma vede incepe sa tipe la mine sa ma duc sa il ajut, e un haios si un scumpicel, nu mai pot dupa el, acum cat e nici mic, dar nici mare, numa' bun de zmotocit!! Si rade asa frumos, se gadila si mie imi place sa-l gadil numai ca sa il aud razand!!
Eu scapai de fostu' job, ma duc la altii peste o saptamana, sper ca nu-am scapat de dracu ca sa dau de ta-su, dar nu se stie niciodata. Ex-sefa mi-a luat un aranjament floral superb, cred ca a fost vreo 5 sau 6 milioane, ca eu nu puteam sa il ridic, nici la nunta n-am avut asa ceva. In fine, circ a fost cu el, neputand sa il ridic, l-am chemat pe Gicu, care a facut alergie la florile alea, plans, stranut, ochii rosii...a fost un taraboi, pana la urma florile au ajuns la bunica-mea
si m-am odihnit si eu putin la munte, am fost atat de stresata si de obosita, efectiv am muncit pana in ultima zi la 16:30 (ca la 17 am dat praji) cand am iesit din cladire vineri ma simteam de parca scapasem de pe galera.
Andries
Andries spune:
Adela, bafta multa maine la sustinerea tezei!!
Ma batea si pe mine un gand de masterat si de doctorat, dar... cand am vazut programa la masterul de retele/sisteme de comunicatii mi-a trecut instantaneu. Eu sa fiu sanatoasa si sa-mi fac treaba, ca pot sa-mi gasesc de lucru si sa fiu bine platita si cu ing. simplu pe cartea de vizita, nu mai imi trebuie dr. frateee nici sa ma pici cu ceara, pai cand naiba sa mai inveti ??? Mai bine ma apuc sa-mi fac o mica firma sa mai castig un ban...
Gabi, sa-ti traiasca familia si sa va bucurati de casuta!! Originala interpretarea cu ferestrele franceze, eu parca as fi facut grilajul ala mai bogat, mai stufos, mai cu bucle, ai vazut poate in Paris ce ornate erau si cu locuri speciale pentru ghivece unele dintre ele.
Carmen, felicitari pentru cei 9 ani legali cu pasa, dar nu ne-ai spus cati au fost inainte de cei 9 ani? si mai vroiam eu sa zic mai multe, dar le-am uitat pacatele mele...
Andries