LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (257)
Raspunsuri - Pagina 15

carmenp spune:
iegzecutat prima parte, ajtept pt uichend continuarea
roxana, azi sarbautorim ca az`nuapte ne-am plimbat cu masina la marasesti
multu` de urari, si voo la fel!
cam slaba miscarea... vorba lu` papa, ie uichend ie ciat

szivarvany spune:
Moamaaa, Cristalina, da` frumoase sunt ochioasele tale, sa va traiasca !!! Sunt mumoase mumoase.
Mey, nu le mai tundeee ! :-)
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

roxanaz spune:
dumnezeule cat a putut creste Oana!! Cristal io-st de acord cu Daria daca mai tunzi copchilele te bat io cu mana mea. potoleste-te! imi pare bine sa vad ca, la fel ca in cazul Adelei, un copchil seamana cu tata si unu cu mama. oare sa pot spera ca asta al doilea o semana cu mine si la altceva decat la caposenie si la baut apa? ]
ahaaa Carmencito deci dixtraxctie placuta si voua. ma gandesc.... sa iti zic sa pui poze... sa nu-ti zic....

leeloo2004 spune:
Buna ziua si de la mine!
Cu putina intirziere - LA MULTI ANI MARIA - sa cresti mare si frumoasa!!!! Cristalule sa-ti traiasca ambele fete si sa va aduca numai bucurii!!!
Eu nu prea am avut timp zilele astea sa intru pe net - dar uite ca recuperez acum...
Stefan a inceput cursuri de inot la gradinita - motiv pentru care ieri am tras o fuga in mall sa-i cumpar sandale de piscina si aripioare pentru inot...ii place tare mult, asa ca se pare ca a fost o idee buna sa-l trimitem acolo. Nu stiu cit o sa si invete sa inoate, dar macare se balaceste zilnic si poate-i mai consuma din energie...
Saptamina viitoare isi ia si taica-su zile libere ca sa mai rezolvam din birocratie - sa-si schimbe carnetul de condus, sa ne re-facem pasapoartele si sa facem si pasapoarte la cei doi arici, iar de joi dupa-amiaza pina duminica o sa plecam citeva zile la Medias (am fost eu acolo la un training la un hotel meserias cu piscina si o sa mergem tot acolo). Sa vedem cum o sa fie...
In rest rutina obisnuita...
Simona - casa este in Corbeanca. Apropos de povesti - eu prefer sa i le spun oral - asa incit la prinz, inainte de culcare, are parte de o poveste "povestita" - de obicei este "Punguta cu doi bani" ca asta este povestea lui favorita...
Kim - o sa ma uit sa-ti spun exact cit ne-a costat lucrarea de granit - dar nu stiu sa-ti spun cit e mp de granit - cei care au facut lucrarea au venit, masurat, ne-au spus pretul si au executat lucrarea...
Maaria - bine ai mai revenit!
Philip - eu nu ma pricep la boala asta si nici timp sa citesc linkul pus de tine nu am avut - sper insa sa te simti mai bine dupa ce incepi regimul.
Si Happy 4th of July pentru voi "americancele"!
Carmen - distractie placuta!!!
Cu casa - sunt multumita ca s-a terminat de montat si balustrada - o sa incerc sa fac citeva poze miine si sa vi le arat, eu sunt tare incintata de cum arata si o sa arate si mai bine dupa ce se monteaza treptele si mina curenta din lemn...
A venit si o parte din usi - restul la sfirsitul lui august - le-am luat de la o firma ruseasca si pina acum am fost foarte multumiti de ei - sa vedem si dupa montaj daca o sa spun acelasi lucru...
Azi dimineata a venit si electricianul cu necesarul de prize, lampi, spoturi, intrerupatoare...
Cam atit de la noi - va uram un weekend placut si cu mai putina arsita!
Edit - am vazut pozele Cristalinei - bestial arata Maria si Oana - Oana cel putin nu-mi vine sa cred cit a crescut - iar Maria pare chiar mai mare decit 4 ani...! Cit e de inalta?? Dar daca spui ca i-ai luat costum de baie pt 6 ani imi dau seama ca e bine facut... ina o data te pup si sa-ti traiasca!!
Ma duc sa-l vad si pe Luca de Maaria....
Edit la edit....vazut si Luca - mama, dar ce a crescut si cit s-a schimbat!!! Parca mi se pare ca numai Stefan a ramas codas...
Acum chiar va spun la revedere si weekend placut....
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

szivarvany spune:
BIANCA
MARIA
Marcelle si Ioana, sa va traiasca minunile !!!
WE frumos tuturor, asteptam poze de la sarbatorite si sarbatoritul de maine

cristalina spune:
Neata...:)
Daca sunt in deplasare fac prezenta dis de dimineata...
Ieri a fost ziua Americii...sa-mi traiasca fratele si sa fie sanatos, ca a fost si ziua lui. La multi ani Mariuca!
La multi ani Bianca!
Ioana si Anca, sa va traiasca printesele si sa va umple viata de bucurii pana la adanci batraneti.
"Vrei sa vorbesti cu mami!" "Nu, am teaba...fac patul sa ne culcam si are loc si mami sa vina sa doarma cu noi...."
E frumos aici, soare, shopping, muzee...dar eu vreau acasa ca mi s-a facut dor...:)
Gabi, cred ca fiecare creste in ritmul lui.
Tie nu ti se pare ca a crescut cat pentru 4 ani, dar sa stii ca din poze se vede altfel...chiar arata de 4 ani Stefanut...
Pai noi ii cumparam Mariei haine numai de la 6 ani, ca arata cam ca aia din grupa mare care se duc la toamna la scoala. Baietelul cel mare din pozele de la ziua ei este mai mare cu 1 an si juma' dar arata mult mai mic...
Oana Barosana e si ea inalta, dar e mai slabuta, mult mai slabuta...
In ciuda aparentelor, cea mare imi seamana si cea mica ii seamana lui John, numai ca au facut schimb de ochi...:)
La narav nu seamana niciuna cu mine...eu am fost extrem de cuminte
Daria, eu pe mine ma inteleg ca la ora asta nu e picior de crestin pe strada la astia, cre; sa se imbatara toti az'noapte , asa ca stau in camera sa mai creasca orele un pic, dar tu ce faci la ora asta pe net?
Poze de la ziua Mariei:
http://good-times.webshots.com/album/563995937PlHJLq
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

szivarvany spune:
Shht, Cristal, asa-mi incep eu diminetile, o cana mare de ice coffe cu lapte si net ... pana incepe da rial laif
La ora asta Giulik inca doarme, am fost la strand, s-a intors coma ... Asta si datorita faptului ca noptile se uita pe Jetix la H2O ... Si se crede si ea sirena ...
Merg sa bucataresc, pup u all.

szivarvany spune:
VICTOR
Sa-ti traiasca feciorul, Andries, alaturi de fratior !
Sa aveti parte de tot binele din lume !

polux spune:
La multi ani piticilor sarbatoriti.
Cristal si a mea reactie a fost la fel..."iar a tuns Monica fetele"...mai, mai ce ai cu ele...
Noi am sarbatorit zilele astea, dar nu pentru ca a fost ziua americii, sau si pentru asta, ci pentru ca a fost primul weekend dupa mai bine de un an pe care il petrecem cu tati al nostru. Ca dovada, azi m-au lasat singura acasa si au plecat cu bicicletele...si nu au mai venit de 5 ore.Ce-or face atata timp.
Olivia spune-mi si mie te rog ce se poate vizita pe coasta de west.
Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4

roxanaz spune:
buna dimineata!
la multi ani Maria de Ioana, Bianca de Marcelle, Victor de Andries!!! sa fiti cuminti si sanatosi si voiosi!!
azi pauza de sarbatoriti
Ioana cum ati venit inapoi? mii de scuze ca nu am dat nici un telefon.... am avut niste zile...yuck. sper ca ati fost ok.
Cristal deci avem comitet comun, daca mai tunzi mandrele ai de a face cu noi ai vinit deja inapoi?
Oliv voi ce ati facut in week end-ul lung?
ma duc la munca... treceti la raport, ok???