Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Fetelor, aveti un ritm infernal la scris, de-abia tin ritmul cu voi.

ana, kla, felicitari pentru bebei, sa creasca mari, sanatosi, iar voi sa va recuperati rapid si sa aveti o gramada de lapte.

Ma gindesc in continuare la fetita lui sun, eu zic ca fiecare zi care trece e o zi cistigata, micuta teodora se face mai puternica si lupta mai cu putere. Sint convinsa ca pina la urma totul va fi bine.

estrella, am vazut c-ai intrebat de fier. Si eu iau, cam de prin saptamina 26. Iau o data pe zi, citisem ca produce constipatie insa, din fericire, eu nu m-am lovit de problema asta. Poate si din cauza ca maninc destul de diversificat, cel putin cerealele cu iaurt de dimineata ma ajuta sa rezolv problema.

caprioara, eu inca n-am luat cercelusi pentru bebelina, nici nu stiu daca e diferenta mare intre caratele astea. De fapt aici nu stiu daca se fac gauri in urechiuse la spital, asa ca probabil ca o sa ii pun cercelusi dupa ce creste un pic mai mare.

tecky, mie inca nu mi-au aparut vergeturi desi am fost o lenesa la cremuit, mai ales ca citisem ca totul depinde de organism, asa ca mi-am zis ca daca e sa le fac, le fac oricum. Insa eu sint mai mica la saptamini decit tine, e posibil sa-mi apara mai incolo.

vicky, deci esti in asteptare ca si mada. Mai, dar toate nasteti in iunie? Noi, fetele de august, o sa fim cele mai oropsite, ca mamicile de iunie-iulie or sa fie ocupate cu alaptat, colici, nopti nedormite si n-or sa mai apuce sa ne faca galerie. Noroc ca diarux are dpn-ul dupa mine, asa ca primesc si eu poezie

biri, eu iti tin pumnii sa stea prislea pina duminica. E copil cuminte, ce mai, vezi cum te asculta pina acuma, nu vrea sa iasa, chiar si la dilatatie 3.

ingry, am citit ca tu vrei sa mergi la servici pina nasti. Cum te simti, rezisti sa stai pe scaun toata ziulica? Eu nu mai pot, mi se pare ca mi se prelinge burta pe picioare cind stau pe scaun, ma doare spatele, ce mai, am ajuns o miorlaita clasa intii.

Asa ca eu am sunat la doctor si i-am zis ca mi-e din ce in ce mai greu sa stau program intreg la servici, ca ma doare spatele, burta, etc, etc, chestii ca sa-mi pling de mila. Speram sa imi prescrie reducerea programului, da’ cica intii vrea sa ma vada.
Si-acuma am mari mustrari de constiinta ca vreau sa reduc programul de munca, mi se pare ca-s prea miorlaita, ca daca as vrea (da’ ce-i drept nu vreau) as putea sa rezist cu program 100%. Mai ales ca toate sint super-women la mine la job, cele citeva mamici au venit la job pina aproape de nastere si s-au intors dupa 3 luni inapoi. Ma simt complexata. Na, cine sa ma mai inteleaga, vreau program redus, da’ pin’ la urma mi-e jena sa-mi iau program redus de lucru.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

SALVE FETELOR,

TECKY da .....si mama zice ca seamana cu mine. A luat si incapatanarea de la mine....

MADA pai asta-i problema ca ma cam invinovatesc ca nu am lapte. Stiu ca nu e vina mea.....dar uneori mai izbucnesc in plans ca parca nu sunt 100 % mamica.....

ANAXENA felicitari pentru micuta MARIA, refacere usoara si laptic mult.

KLA felicitari si tie ptr micul junior. Poate intri sa ne dai detalii.

OANA multumesc de cuvinte.....din pacate pispirelul meu nu ia tzatza ca un mijloc de a-si potoli foamea......daca il apuca foamea si nu ii dau biberonul e jale mareeee.......plange ca imi vine mie sa plang. Macar daca as avea si eu lapte .....dar nu strang decat foarte putin.....vreo 30 ml din amandoi sanii si chinuit tare.....

MIKY multumesc de cuvinte.....Alessio e un dulce. Cat m-am chinuit dar tareeeeee a meritat.

ALESSIO, comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Salut fetele iubitele, ne-am intors de la doc si avem si o data: 15 iulie

Suntem bine, sanatoase, tot finutze, 2400 gr, doc zice ca vom avea la nastere in jur de 2800 gr, ceea ce mi se pare rezonabil si in continuare avem cel mai adorabil nasuc vazut de mine vreodata Voi face cezariana cu epidurala, o sa stam in rezerva cu 2 paturi, cu TV si aer conditionat, anestezicul il pune la bataiae doc, eu trebuie sa-mi cumpar numai trusa de epidurala care costa 30 de lei, mi-a si zis de unde s-o iau. Doar ca a zis stop munca, gata, relache, ca sa nu devansam neprevazut ce-am stabilit azi.

Hmmm, e ciudat sa stii cand nasti, asa la punct fix

Marina te inteleg perfect, si eu am patit asa cu o firma care mi-a furat niste modele de felicitari pe care le vinde cu succes de vreo 4 ani. Inregistrarea unei sigle la OSIM insa nu e atat de scumpa cum crezi, e undeva in jur de 300 lei cu totul, ca am inregistrat eu recent cu un coleg un slogan, tocmai ca sa-l protejam. Am si lista de acte si tarife necesare si pot sa ti le trimit daca vrei, desi acum e cam tarziu. Uite de-aia eu ma straduiesc in cea mai mare masura sa cumpar doar CD-uri si DVD-uri originale, chiar daca ma seaca de bani, dar e munca oamenilor alora in joc si merita si ei respect si castiguri...

Tecky si mie mi-a aparut acum 2 zile o uratzenie de vergetura, arata ca o lipitoare mare, dar deh, asta e; eu oricum sunt vargata toata de la variatiile mari de greutate din trecut asa ca ce mai conteaza una in schimbul unei printese cu nasuc carn?

Monica 36+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Marina_1609

cristina, cum sa inregistrez? costa f scump...
poate ceva cu drepturile de autor dar cum fac? cum dovedesc care e originalul? e cam aiurea. nu stiu cum se procedeaza
asta e...

Ai incercat la OSIm sa inregistrezi sigla respectiva? Eua cum 2 ani am inregistrat sigla firmei unde lucrez si nu a costat asa mult. Procedura intr-adevar dureaza, dar a costat cu totul vreo 7 mil;ioane, daca imi aduc aminte. O parte s-au achitat la inceput, pentru verificari si alte alea, iar cand am primit confirmarea (adica dupa ce am rezolvat toate problemele aparute, ca sigla avea ceva elemente comune cu altele 2 si aveam nevoie de acordul proprietarilor care inregistrasera sigla deja) am platit restul de bani pt publicare si emiterea certificatului. Eu spun ca mai bine dai un tel la OSIM si acolo afli mai multe. Mi se pare cam mare pretul de 40 de milioane totusi. Acum nu stiu sa iti spun exact ce documente am depus ca eu fiind in CIC am uitat, dar la OSIM iti vor spune si gasesti si pe site-ul lor.

Andreea 37+ Denisa Ioana si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

dana, ma bucur ca mai dai prin zona si ca totul e bine cu bebe alessio. De alaptat nu stiu ce sa zic ca eu n-am deloc experienta, insa mamicile vechi cred ca pot sa-ti dea sfaturi bune pe tema asta.

boti, felicitari pentru 15 iulie, suna ca o excelenta zi de nastere. Conditiile par excelente la spital din cit ai descris, iar gargarita ta e foarte bine dezvoltata. Ce va invidiez ca va vedeti asa de bine bebeii, noua n-a vrut bebelina sa ne arate ultima data fata, o tinea acoperita cu minutele. Degeaba a inghiontit-o doctorul, ca n-a vrut sa-si miste minuta de acolo. E o incapatinata ca bebele lui danangie

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

merci fetele pentru raspunsuri. o sa-l informez pe prietenul cu firma, daca vrea sa se ocupe de asta. hai sa zicem ca inregistrez aceasta sigla ...dar nu pot inregistra orice creatie la astfel de taxe. cu felicitarile am patit-o si eu (vro doua modele)E cam dureros

32+ cu ANA SOFIA ???

http://community.webshots.com/user/electra_1609?vhost=community

http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Caprioara ti-am pus eu pozele pe picasa doar sa scrii alte explicatii, eu am scris denumirea pozei, sper sa nu te deranjeze. foarte frumoasa rochita de botez si tu arati foarte bine, nu prea te-ai ingrsat.

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Boti ce bine ca ai stabilit data, si eu abia astept, insa eu vreau sa fie mai devreme de 40 sapt, pe la 38, si dr a fost de acord ca si asa e cam grabita bb, are capusorul jos de tot si se insurubeaza, asa ca trebuie sa trag de timp pana la 38 sapt. In concluzie mai am 2 saptamani, sau pote chiar mai putin, cine stie... Oricum conditiile descrise de tine suna foarte bine, sunt in maternitate sau la o clinica privata? Si esti tare curajoasa sa faci epidurala si sa fii constienta pe doata durata cezarienei, eu nu vreau sa vad sau sa aud nimic, nu cred ca as suporta, si asa cand o sa intru in sala de operatie cred ca o sa lesin...Dar trebuie sa ma incurajez si sa ma gandesc ca in scurt timp imi voi tine fetita in brate...

Anna 36+ cu Ioana Maria
AMR 3+ saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Tecky si mie mi-au aparut vergeturi pe burta (sub buric, in stamga), ce-i drept cam de vreo luna si nu inteleg de ce ma mananca ptr ca mai am si in alte locuri si nu se comporta la fel. si eu folosit crema speciala dar am inteles ca daca e sa le faci le faci indiferent cu cate creme te-ai da. acum ma mai dau cu galbenele sa nu ma mai manance asa tare.

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Salutare fetelor!

Boti, ma bucur sa aud vesti bune despre Garga

Am fost si eu azi la doctor, doar ce m-am intors acu si am citit din urma... vad ca nu mai sunt vesti despre Sun si Teodora. Aida mea, ca si Garga a lui Boti, e tot finutza , are 2200 g, tot cu 2 saptamanimai mica decat conform UM, si in rest toate bune, o sa ma mai duc la un control luni 30 iun.

Didi 36+

Mergi la inceput