Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 7
Didi81 spune:
Boti, dar 15 iulie e fix DPN-ul tau; nu exista riscul sa nasti inainte sa apuce sa iti faca cezariana? Sau daca fetitele noastre sunt mai mici inseamna ca o sa nastem mai tarziu... ? Eu cred ca 40 de saptamani tot atunci se implinesc, chiar daca ele sunt ceva mai delicate
.
Didi
36+ 
mobriq spune:
Sunt cu un ochi pe voi mai tot timpul dar cam lenesa la scris.
Felicitari noilor mamici , Syyylciuta, The_Andreea, Kla si Anaxena !
O sa ma rog si eu cu voi pt micuta Teodora.
Turtu bine ca te plangi si tu de servici si stat pe scaun ! Daca poti sa obtii program redus ar fi super. Eu o sa continui cu program intreg, dar luminita de la capatul tunelului e pe 20 iulie cand trebuie musai sa intru in concediu. In plus io ma mai plimb si pe la masuratori, deci nu stau pe scaun chiar tot timpul.
danagie , nu aveti consultanti de lactatie pe acolo ? ... aici cica exista ... nu te mai lega de aia 30 de ml, pt ca general vorbind :1. bebe trage mai mult decat poti tu sa scoti cu pompa , 2. laptele se produce in continuu. Tre sa ai o atitudine pozitiva, ok ? ... ca Alessio sigur te simte ... Daca e sa dau un sfat as face asa : as incerca sa-i aticipez foamea si sa incep alaptatul inainte sa fie f flamand; l-as dezbraca la body ca sa fie alert si sa fie cat mai mult contact skin-to-skin; as aranja o atmosfera relaxata si o sticla de apa la indemana - ca sigur ti se face sete ...si as spera ca ia sanul. Dupa ce papa san (de la amandoi) i-as da completare. Parca exista un sistem de pacalit bb-ul cu un furtunas lipit de san si atasat la biberon, astfel incat bb ia si sanul si furtunasul si vede ca vine lapte (din furtunas sigur) si invatza sa-i placa sanul in felul asta ... cauta un consultant de lactatie in zona ta, trebuie sa fie!
Cand bebe suge la san, sau chiar si cand te mulgi cu pompa, un moment important - care nu stiu daca ti se intampla - este acela cand se lasa laptele. Practic prin stimularea sanului, laptele incepe sa curga aproape singur ... nu mai stiu sa descriu exact senzatia pe care o simti in sani ca au trecut aproape 4 ani ... dar e clar ca trebuie sa fii relaxata.
Si daca nu merge si nu merge, nu-i nici un capat de tara, sunt atati copii frumosi, sanatosi si destepti crescuti cu formula.
Asa ...despre noi : am fost ieri la moasa, dar mai mult de luat tensiunea si de palpat uterul nu a facut ... bb al meu e tot pe diagonala, cu capul in sus. Daca nu se intoarce singur o sa se incerce o intoarcere manuala dupa 36 sapt.
Monica
31+ si Eduard (05.04.04)
danangie spune:
TURTURICA ....Alessio la toate ecografiile posibile si-a tinut manutzele in fata ca boxerii. Abia la ultima ecografie nu avea manutzele pe fata.....dar atunci ecograful nu era performant si nu e ca se intelege...![]()
Am pus poze noi la album.
ALESSIO, comoara mea
boticelina spune:
Didi pai si io i-am zis lui doc ca ala e fix la 40 de sapt dar el sustine ca 18 ar fi DPN-ul, degeaba ii esplic io ca am un ciclu de 25 de zile cu ovulatie in zi 10, el calculeaza dupa stiinta/voita lui.
Si mie imi suna bine conditiile din spital, am vazut cum arata rezervele doar in niste poze ale altor mamici de Constantza, e curatel, mobilier noutz, nu cred ca ar fi ca la privat dar eu sunt multumita. Mi-a zis ca garga nu da semne ca ar tinde spre nascut inainte de termen, aveam caputul mobil, micutza e, lichid amniotic multutz, deci niciun semn de posibil travaliu prematur.
Ahh, si sa sa nu uit sa va zic, doc a promis ca, chiar asa cu cezariana, tot o sa-mi puna gargaritza pe piept dupa nastere, pentru ca el crede in bonding si in recunoasterea olfactiva dintre mama si pui, si ca el a obs. ca la toti puii la care a facut manevra asta le-a mers bine si au fost linistiti dupa nastere si in zilele urmatoare. O sa stau 3 zile, de marti pina vineri, imi lasa epidurala toate cele 3 zile, o sa fie ca la Nati, n-o sa ma doara nimic, asa cel putin mi-a promis... ![]()
Si mi-a zis sa-mi iau pompa de san la mine.
Anna anestezia generala e pacatoasa, te trezesti foarte dezorientat, confuz, eu sincer prefer sa simt cum umbla in burtika decat sa fiu inerta cu rotzile in sus pe-o masa rece... Si in plus mie imi place actul medical ca-sa-zic-asa
imi plac instrumentele, sa vad, sa mi se explice, o sa-mi placa sa fiu constienta ![]()
Monica
36+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata ![]()
"If you are unware of your choices, then you have none"
tiberica spune:
DANANGIE e superb baietelul sa -ti traiasca !!! m-am uitat la poze de 3 ori pana acum.
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 36 +
Dai Vointa , Iei Putere!
AnnaBaby spune:
Danangie e superb Alessio iar voi sunteti tare fericiti in poze, se vede. Imi place tare mult poza in care il tii in brate iar tu esti cu spatele. Nu-ti mai fa atatea probleme cu alaptatul, daca incerci orice si tot nu merge, asta e, nu e nici o tragedie.
Anna
36+ cu
Ioana Maria
AMR 3+ saptamani
vinebarza
bebe
poze
Caprioara spune:
Gabriela, multumesc frumos de ajutor si de aprecieri. Am luat 14 kg pana acum.
Deci fetele, gasiti si la mine poze noi pe picasa, cu burtica la 37 s si rochita de botez.
Dana, sunteti niste frumosi toti trei. BB Alessio e superb!
Marina, cred ca ma voi duce si pe Magheru sa ma uit de cercei. Mai stii de unde sare iepurele
?
Boti, deci 15 iulie? felicitari pentru Garga cea finutza si sanatoasa. Super conditiile din maternitate!
Didi, si tie felicitari pentru printesa finutza!
In alta ordine de idei, eu merg la control Duminica, in POLIZU, ca e doctorul meu de garda si a zis sa trec oricand intre 10:00 si 14:00. Ce ziceti, daca Sun mai e acolo, sa trec pe la ea? Daca mai vorbeste cineva cu ea, poate o intreaba daca e ok sa trec. Sper pana atunci sa fie totul bine cu amandoua... Si daca trec, ma gandeam sa-i fac o surpiza de la noi toate, poate o iconita pentru Teodora. Ce ziceti?
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 37+
AMR 3 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
irinuca_81 spune:
Danangie sa iti traiasca bebelusul scump! Este o dulceata de baietel!
Didi ma bucur ca bebelina este bine si ca tu ti-ai recapatat increderea, ca esti linistita! 
AnnaBaby si mie mi-a zis ca are deja capsorul insurubat si ca a inceput sa mi se scurteze colul. Dr ar vrea sa imi faca ceza pe 28 Iunie (la aproape 39 saptamani, dat fiind faptul ca mi s-a schimbat DPN-ul de pe 10 Iulie pe 6 Iulie) dar eu sper sa mai stau pana la 39 de saptamani cel putin. Acum o sa mai vedem la controlul demartea viitoare cum se prezinta situatia si dupa aceea o sa luam o hotarare definitiva.
Boti ma bucur sa aud ca Garga e bine si o sa mai creasca ea pana atunci! 
Irina
37+
Amalia
bebitza
AnnaBaby spune:
Caprioara am vazut pozele, ce frumoasa e rochita!!! Imi place tare mult!
Anna
36+ cu
Ioana Maria
AMR 3+ saptamani
vinebarza
bebe
poze
M&M spune:
Turturica, de ce iti faci atatea probleme??? Fiecare organism e unic, reactioneaza diferit..eu nu ma mai duc la serviciu din luna a 5-a ( bine stateam si mult in picioare )...Bafta sa obtii reducerea programului.
Danangie, Alessio e frumusel foc!!! Seamana cu tine
Sunteti o familie implinita si fericita!!!!
Boti, ce putin mai ai pana pe 15 iulie!!!
Felicitari pentru Garga cea finuta ...
Didi, si bebelina ta e tot o finutza
Felicitari!!
Am vazut poze noi cu burtici, Marina ( ce burtica mica , si nu te-ai ingrasat deloc) si Caprioara( nu te-ai schimbat de la intalnirea din parc...superba rochita Ilincai de botez).
Noi maine mergem sa facem analizele si sa il vedem pe bebe...am niste emotii, mai ales ca toata lumea imi zice ca burtica mea e mica!!!
Bujo, Mada ,nicio veste de la Sun???
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 59 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"