Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna fetelor!
Nu am intrat ieri deloc,pentru ca a fost stricat calc...deci sunt in urma grav cu cititul.
Sunt bine,sper si voi.
Va pup si revin dupa ce citesc din urma

Kimmy39+Timeea Kristina AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Apar si eu dupa un somn alaturi de sot si acum ne pregatim sa iesim sa mancam o inghetata ca tot mi-ati facut pofta.Cand ne intoarcem vom monta si patutul Ralucai si am sa fac poze.
Cristina stai linistita ca Mihai mai are timp destul sa se pozitioneze corect pt nastere si va mai lua in greutate.Am luat si eu nr tau de tel de pe mailul comun ca m-am gandit ca tu esti una dintre gravidutele care va naste dupa mine.Sper ca nu te deranjeaza.
Anaxena ma bucur ca ai avut o nastere usoara.Asteptam sa ne povestesti cum a fost si sa vedem poze cu Maria,care sunt sigura ca e o frumoasa.

Tecky 38 sapt Raluca Ana
AMR 13 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Dragutele va astept la capitolul numarul 92.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Buna fetele!

Azi m-am plictisit ingrozitor...sotul e la Snagov unde se tin campionatele de cayac - canoe.Fetita mea deja mi-a aratat o poza cu prietenul ei...am fost socata dar mi-a promis ca va fi cuminte.Ce generatie de adolescenti...

Nu avem vesti de Sun dar va fi bine, trebuie sunt puternice !

Biribu si Mada cred ca voi urmati! Abia astept sa va vad bb-ii! poate au parul blond...ca pana acum numai brunetei am vazut.

Nati, ce scump e bb, si, da, seamana cu tati! sa-ti traiasca.

Referitor la nasi...eu am pus-o pe sora mea pt ca, cu toate ca-i mai mica deact mine, nu reuseste sa aiba bb, a pierdut 2 sarcini la 5 luni si jumatate, tragedie mare, si cvum iubesc mult bb am considerat ca e o binecuvantare pt ei si asa este, cumnatul meu a zis ca vrea sa-i cumpere carutul , cercei, haine nu mai vorbesc...iar cadou pentru ei am zis ca o sa le iau o iconita ceva deosebit si inca ceva simbolic, mi se pare aiurea ca la un botez sa iau cadou nasilor eu nici la nunta nu am facut asta, nu-mi plac conceptiile invechite.
Miercuri vine sora mea , cealalta, din state, si-a luat vacanta 1 luna sa fie in tara cand nasc, sunt asa de fericita...mi-a zis ca i-a cumparat multe hainute printre care si rochita daca e frumoasa ca a Caprioarei va pun poza.

Va pup si asteptam vesti bune.

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 36 +
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput