Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 19
M&M spune:
Nicio veste de la Sun??? Ma
in continuare pentru micuta Theodora!!!
AlinaM, bine ai revenit!!!! Refacere rapida si laptic pt Rayan!!!
Ruxandra, ce nasa ai!!! 
Nu imi plac genu asta de oameni, care dicteaza in casele altora...Important e sa nu pui la suflet ce zic.
Ali, refacere rapida si laptic pentru bebe Andrei!!! Andrei, bine ai venit pe lume!!! Sa fii sanatos, cuminte si papacios!!!
NATI, ce ma bucur de vestile minunate despre bebe MATEI, iar de luni va fi cu mami si tati
!!! Dumnezeu e mare !!!!
Am vazut pozele cu "juniorul luptator"
Un scump si jumatate...
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 59 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Marina_1609 spune:
Violeta_m_tm si eu m-am trezit de dimineata cu gandul la placinta cu mere :) dar nu am din ce sa fac asa ca astept reteta si maine-poimaine o sa fac si eu
32+ cu
ANA SOFIA ???
http://community.webshots.com/user/electra_1609?vhost=community
http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1
Caprioara spune:
Buna fetili,
Am aparut si eu intr-o pauza de treaba.
Azi am gatit, ceea ce pentru mine, trebuie sa va marturisesc, e ceva rar
. Dar de acum, ca stau acasa, sper sa devina un obicei. Am facut o supita de pui cu galuste, pulpite de pui si cartofi la cuptor si la desert chiftelute de dovlecei. Din fericire totul a iesit bun si gustos
. Sper ca nu e doar norocul incepatorului
.
Am bagat si la spalat, deja am scos o masina, mai am una pe tzeava.
Daca mai apuc deseara sa merg si la cumparaturi ar fi super!
Mai fetelor, vreau sa va spun ca incepand de ieri din creierii noptii am mers la toaleta pentru una mare de 5 ori in 24 de ore! Saptamana asta mergeam de cate 2 ori pe zi, dar acu chiar a fost prea de tot. Si nu sunt stricata la stomac... Si iar am probleme cu hemoroizii
. Ma dau de 2 zile cu crema de galbenele, ca data trecuta cu ea mi-am revenit. Rezultatul iesirilor dese este ca am slabit 1kg si ceva, de miercuri dimineata pana azi dimineata, asa ca acum am doar 13 gk in plus
. Ce sa insemne asta, oare??? Instalatia mea se curata instantaneu, just in case? E adevarat ca am mancat si multe fructe: cirese, zmeura, piersici, banane.
Ei, si acum sa ma apuc sa citesc din urma. Deci...
Crisarh, multumim de urari si iti doresc si eu sa-ti indeplineasca DD dorinta cu bb.
Narcisa, am pus poze cu rochita de botez, ca ia nu am luat-o inca. Sper sa mai prind vreun targ popular pana la botez. Doar fota am luat-o de la TIBCO saptamana asta.
Ruxandra, ce nasa mai ai si tu! Nasol... Noi ii avem nasi pe sora fratelui cu sotul, si asa ca imi permit sa fac ce vreau si sa nu ma stresez prea tare.
Mami Ali, felicitari! BB Andrei, bine ai venit pe lume!
Nati, ma bucur ca Matei evolueaza bine si nu mai e nevoie de alte operatii! Sa va aiba DD in paza! Am vazut si pozele, sunteti o familie minunata, iar pustiul e super! Cred ca abia asteptati ziua de luni.
Biri, o sa citesc inainte sa plec maine la Polizu, ca sa vad daca ai mai vorbit cu Sun si daca e ok sa trec pe la ea.
Dana, nu-ti mai face atatea probleme! Nu ai inceput deloc cu stangul! Nu te descuraja, ai sa vezi, cu rabdare, totul va intra in normal! Ia-le pe toate incet si o sa se rezolve... E mai greu la inceput, dar te vei descurca! Ai incredere in tine!
Mai, la faza cu cadourile pentru nasi, io nu le prea am, ca am mers pe ideea ei sa nu cheltuie prea mult, la fel si noi. Eu le-as lua ceva de suflet, de exemplu o icoana de argint, mai maricica.
Mada, si mie mie se pare exagerat sa alaptezi pana la 8 ani...
Mcoca, ce incurcatura si la voi cu nasii! Complicat rau, taica, sa impaci toate regulile din religie! Sincer, si eu credeam ca pe acolo sunt mai deschisi la chestii din astea...
AnnaBaby, vazut burtica frumoasa de 36 s. Si mie imi pare destul de lasata, cum zicea si Tecky.
Bujo, multumim de vestile cu Ana si Maria. Ce ma bucur ca e totul bine si a avut o nastere ok!
Cristina, stai linistita ca are timp bb sa se intoarca. Si ca e mai mic cu 2 saptamani, si mie mi-a zis la fel la 33 de saptamani Herghelegiu, iar dupa 1 saptamana la Iosup parea mai mare cu 2-3 zile. Deci, nu stiu ce sa mai zic, masuratorile astea nu sunt prea exacte...
Gata, fug sa scot rufele.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 37+
AMR 3 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
M&M spune:
Multumesc de incurajari fetele, m-am panicat cand a pronuntat doctora cuvantul " cezariana " 
!! SI eu sper sa se intoarca .
Danangie, nu cred ca ai pasit cu stangul cum zici tu in viata de mamica, fiecare ne dorim ce e mai bun pentru bebele nostru...NU trebuie sa ne luam dupa carti si dupa ce zic altii!!!
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 59 ZILE

diarux spune:
salut din nou, dragele mele
m-am adunat si eu pe acasa. cald tare! dar parca pe mine nu ma deranjeaza asa de tare. adik accept ca e cald, dar inca nu m-a luat cu lesin. ce e drept decat frigul........brrrrrrr....ma bucur ca nasc vara!!!
mi-am gasit si eu un costumas galben (fusta si maiou)foarte dragutze de altfel, dar tot ca o balena ucigasa arat!!!nici nu indraznesc sa ma mai uit la pozele cand eram..."tanara"
Ma rog... Am sa fac poze si poate le postez si eu mai tarziu.
DANANGIE, BUJO povestea cu nasii nu era asa de tragicomica pana acum.
ne-am inteles foarte bine inainte de cununie. adik ne vizitam, destul de des, si au propus intr-o gluma sa ne fie nasi. am luat-o de buna si gata. s-a facut. sunt de varsta apropiata, adik nu au varsta parintilor, sa zicem.Ne-au tot cumparat tot felul de cadouase (gen masa si scaune de pus in balconul nostru ca o terasa..etc) si asta pentru ca am pregatit-o pe fata lor anul trecut si acum doi ani pentru examen. (acum a terminat a noua) Bineinteles am facut-o fara bani si eu si sotul meu, ca asa ni s-a parut firesc. ca doar ne stiam de atat timp si eram destul de apropiati. La nunta au venit cu niste pretentii, nu foarte exagerate. Cu unele am fost de acord (de exemplu una in "conditii" a fost sa ne si boteze primul copil- ceea ce urmeaza sa se si intample), cu altele nu, si pana la urma a fost bine. Ei au bani, in limita bunului simt, adik mai multi decat noi, dar nu in stil...."becalicesc" sa zicem.Mie imi era jena de fiecare data cand ne mai luau cate ceva (repet, nu foarte scump) pentru ca stiam ca nu o sa ne putem tine de ei in ritmul asta (ma refer la eventualele cadouri pe care ar fi trebuit sa le facem noi lor.)La nunta i-am intrebat direct ce vor drept cadou si ce au vrut, asta am luat. deloc pretentios. Deci toate bune si frumoase.
La nunta eu m-am cam suparat pputin, dar doar in discutiile cu sotul meu, niciodata nu am facut caz din asta, referitor la o faza destul de jenanta privind banii . am uitat repede pentru ca nu de asta i-am ales nasi, adik pentru ca ar avea bani.
ea are in schimb o atitudine superioara fata de toata lumea in general. este o femeie foarte desteapta, destul de deschisa, cu simtul umorului...dar uneori uita ca trebuie sa ii mai ia pe oameni asa cum sunt ei si nu sa impuna un anumit stil de viata.ieri a vrut sa ne faca o surpriza. Nashul e plecat intr-o misiune in Kosovo si a venit pe acasa pentru putin timp. au trecut sa ne vada. Repet, nu suntem persoane pretentioase chiar deloc, dar daca tot tii la atatea bune maniere...si vii in casa finilor tai dupa un numar de luni, mai ales ca fina e gravida, o ciocolata macar ar fi fost...zic eu adecvata.(desi nu prea am mancat dulce toata sarcina, dar ca idee...) Ori probabil ca sunt eu deplasata (se poate si asta) si pentru ca de fiecare data cand mergeam noi le ei ma tot stresam ce sa le duc. Am o problema cu a merge cu mana goala la cineva acasa. mereu am mers cu o sticla de ceva sau cu prostioare de tot felul.ma rog... se poate sa fie dintr-un alt prost obicei pe care il avem noi in tara noastra. dar mi s-ar fi parut normal sa aduca ceva, indiferent ce, avand in vedere ca venea de departe. In schimb ne-au prezentat tot felul de aparaturi sofisticate pe care le-a achizitionat intre timp, de parca erau doi copii bucurosi de jucariile primite.
Nu stiu de unde atitudinea asta a lor...Eu o pun pe seama faptului ca sunt atat de siguri pe ei si pe tot ceea ce gandesc si fac, incat nu se mai uita in jur.
Aaaaaa si ma mai deranjeaza cumplit fumul de tigara. amandoi fumeaza ca turcii. eu nu am fumat niciodata si acum, date fiind imprejurarile, ma feresc sa stau langa persoane care fumeaza mai ales in spatiu inchis. tot timpul au o replica de genul "Lasa draga, ca nu se intampla nimic". adik nu sunt obisnuiti sa respecte dreptul celuilalt. (asta ma deranjeazsa la fumatori in general, ca nu le pasa de celalalt care e afectat direct. "daca nu iti place, n-ai decat sa pleci").
Hai ca v-am facut capul toaca. cred ca mi-am pierdut si coerenta. am exagerat deja cu toate astea. eu nu stiu daca am dreptate intotdeauna, banuiesc ca nu, dar as vrea sa mi se lase macar impresia ca si parerea mea conteaza.
cat despre cadouri la botez...eu intreb direct. pentru ca intr-o vreme adoram sa fac surprize celorlalti, ma refer la cadouri, dar nu se poate sa nimeresti mereu. asa ca...e sfant sa intreb. mai ales ca ei au de toate si chiar nu stiu ce le-ar putea face placere.
parca as manca o inghetata...aici la mine, toata lumea doarme ...ma plictisesc
Ruxandra
30+ si
Andrei Tudor
diarux spune:
CRIS, asta este, singura solutie ca sa nu ne contram este sa ne vedem in continuare pe teren neutru. Poate ca si eusunt mai dificila...cine site.
cat desptre cezariana...poate nu o fi cazul. abia astept sa merg si eu saptamana viitoare. sa stiu cat a mai luat in greutate si cum mai sta. ca mie mi se pare sa sta da-a curmezisul dupa cum loveste. da ' ce stiu eu?
ANNABABY si pe mine ma enerveaza ca nu se face la noi epidurala, dar acum...ce o vrea DD. oricum am inteles ca sunt si acolo riscuti. si decat sa mi-o faca aiurea....mai bine deloc.
ma duc totusi la inghetata aia...
Ruxandra
30+ si
Andrei Tudor
Marina_1609 spune:
eu azi am fost mai bleaga, fara chef de a munci prin casa, dar am vazut ca voi ati mai facut una alta si m-au apucat mustrarile de constiinta. sotul e la apartamentul nostru si freaca de zor la geamuri si pereti ca sa putem monta mai repede mobilierul si sa ne mutam. mi-e asa o mila de el...si eu stau acasa si nu fac nimic. nu stiu cum puteti voi dar eu obosesc foarte repede si ma doare rau burta daca vreau sa fac ceva :(
acum am zis ca hai sa ma apuc de treaba si sa spal niste rufe dar cum mi-e mare cascatenia , am rasturant detergentul lichid in baie, pe jos, si mi-am mai facut de lucuru in plus ![]()
acum am o tentativa sa fac ceva de mancare....sa vad ce boacane mai fac
32+ cu
ANA SOFIA ???
http://community.webshots.com/user/electra_1609?vhost=community
http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1
M&M spune:
Ca tot vorbesti de vizite, si noi ii asteptam pe nasi in vizita, dar sunt foarte draguti din fire!!!
Am vazut poze noi cu
-utele Marina si Anna!!!
Si ca tot vorbeati de botez...nasul bebeului nostru va fi fratele meu !!! NU am vorbit la biserica inca, dar sper sa nu fie nico problema ca va fi doar un nas...
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 59 ZILE

Violeta_m_tm spune:
Diarux sa ai pofta , si eu am mancat o inghetata, mi-a facut cu ochiul cand am fost la cumparaturi. In legatura cu nasii este naspa ca nu va intelegeti asa de bine si ca vin cu pretentii, ai nostrii sunt super, discutam aproape zilnic la telefon, duminica ne intalnim, ne invitam reciproc la masa,concediile le-am facut impreuna, ne-am gandit mult inainte sa ne alegem nasii de cununie pt ca am vrut sa fie si nasii copilului, si cu care sa avem o relatie de prietenie, si cand ne vizitam sa dam tot ce este mai bun, si se pare ca am ales bine.
35+
Miruna AMR 4+
poze
bebele meu
vio
diarux spune:
buna inghetata!!!!
VIO, CAPRI, CRIS
.
vad ca slaba miscarea pe forum.pana acum umpleam un capitol. se pare ca ne-a toropit caldura asta. ma duc sa imi stresez sotul...

Ruxandra
30+ si
Andrei Tudor