Juniori de iunie-iulie 2003 (6)
Raspunsuri - Pagina 6
madic spune:
La multi ani, Taisia, La multi ani in avans si pentru Razvan si Calin, sa cresteti mari, sanatosi si norocosi !
Maine dimineata mergem si noi la socrii sa ne vedem fata, ca se pare ca va mai sta acolo pana marti, ca bona mea dupa munte s-a dus si la mare si uite-asa a trecut mai bine de-o luna de cand n-am mai vazut-o...
Mi-e dor tare de Mariuca, se vede ca nu-s obisnuita sa stau fara ea, cat de linistita as fi, parca-mi lipseste ceva.
I-am luat si noi cadoul pt ziua ei, am profitat ca putem colinda pe indelete magazinele, si Mariuca tot Barbie Mariposa ne-a spus ca-si doreste (nu stiu ce-or vedea copiii astia la astfel de papusi, ca mie mi se par urate cu spume, dar ne-am conformat) si role mai ca lumea, ca cele pe care le are sunt de incepatori si nu merg asa bine.
De saptamana viitoare sper sa am mai multe de povestit, acum inchei cu o perluta de descretit fruntile:
-Eram la mama si era la noi si unchiul meu, fratele mamei, care ii tot spunea fie-mii ca daca nu-si bea tot laptele, i-l bea el, ca sa creasca el mare, la care Maria ii spune:
- Poti sa il bei, dar tu nu mai cresti, tu te micsorezi, ca esti in varsta .
- O intreb: cine ti-a spus tie asta?
-Zice: mamaie, ea mi-a spus ca oamenii in varsta se micsoreaza, asa...
Mai trece un timp si, cum unchi-miu se pare ca nu si-a invatat lectia, zice iar:
- Hai Mariuca, bea lapticul, ca altfel il beau eu.
- la care Maria zice : poti sa-l bei, dar e-n zadar, tot te micsorezi...
V-am pupat.
Madi
Magdone spune:
Taisia si Calin
si in avans pentru Alexandra si Alex sa cresteti mari si voinici!
super Mariuca, ce scumpa!
am avut si noi petrecerea ieri, nu au fost prea multi copii, dar cei care au fost s-au distrat de minune, aveti poze aici: http://picasaweb.google.com/magda.udrea/5Ani
Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
gabitz78 spune:
la multi ani alexandra si alex!sa cresti mari, sa fiti sanatosi si sa va iubiti surioarele!
magdone - faine poze si mai ales tortul!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
nma spune:
Gabi multumesc mult pt urari.
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Eu stau tare rau cu timpul liber. partea nasoala e ca am facut si enterocolita si imi e greu sa lucrez. Ieri l-am serbat pe Alex la Win Land. A fost foarte frumos.
Va pup
Nico, mami de Andra si Alex
Kehleyr spune:
Noi am fost sambata la o nunta si Stefania a fost domnisoara de onoare. A trebuit sa mearga cu cosuletul cu petale de flori inaintea miresei si sa arunce din ele (era la catolici). S-a descurcat destul de bine, doar ca pe la jumatatea drumului a ramas fara petale de flori :D. Dar nu s-a emotionat si nu a fugit de la datorie... Cand am vazut-o asa imbracata intr-o rochita superba, efectiv de printesa, m-am emotionat toata - nu imi venea sa cred ca fata mea a crescut asa de mare :).
Sofia este senzationala, o copiaza pe sora-sa in absolut orice. Daca Stefania are "buba", are si ea buba si vrea sa fie data cu alifie. Daca Stefania vrea in leagan, vrea si ea in leagan. Daca Stefania face balet, incepe si ea cu piruetele si cu mainile pe sus prin aer. Daca Stefania vrea rochita, si ea la fel. Nu va spun ca vrea si pe bicicleta si e cu trantit pe jos cand nu vreau sa o asez...
Aseara eram in parc cu ele doua si cu inca o prietena care are doi copii, un baiat si o fetita, cam de aceeasi varsta. S-au suit toti 4 pe o scena, s-au aliniat, si au inceput sa ne cante, pe cate 4 voci, tot repertoriul cutiuta muzicala. Erau de milioane. Sofia a adaugat "aoleu" la vocabular din cantecelul cu "ceata lui pitigoi" :).
Va pup, o saptamana placuta...
gabitz78 spune:
dana - super.abia astept sa creasca si eliza sa ii vad impreuna.
nico - multa sanatate!
Maadi spune:
Buna,
Multumim pentru urari si "La multi ani!" ultimilor sarbatoriti.
Noi saptamana trecuta l-am operat de amigdale pe Calin pentru ca nu se mai putea. A incercat dr. sa le salveze, dar tot facea amgdalite una dupa alta, cu toate tratamentele de imunitate.
Luni noaptea mi-a facut iar febra peste 40 si dr. ne-a programat miercuri direct la operatie.
Nu a mai fost chiar asa usor ca la cea de polipi. Nici acum nu poate inghiti orice, mancam mai mult pasat si vorbim foarte pitigaiat, de ma pufneste rasul cand il aud. Dar are moralul foarte ridicat prin faptul ca putem manca inghetata.
Sper saptamana viitoare sa-l trimit cu soacra la munte vreo 2 saptamani, inainte de mare.
Va pup si va doresc o saptamana excelenta.
Maadi si Calin (19.07.2003)
gabitz78 spune:
maadi - refacere rapida lui calin si distractie faina la munte.unde mergeti?
Maadi spune:
Multam Gabitza. Este mult mai bine, dar acum intra in joc rasfatul cronic. Nu putem manca supa ca ne doare gatul, dar putem in schimb sa rontaim bomboane si alte prostiute. Baga la inaintare durerea de gat ca sa poata manca doar ce vrea si cand vrea.
Ii trimit in Moldova, pe langa Piatra Neamt. De acolo este sotul. Si casa este super pozitionata, padurea este chiar in spate, au vaci (asa poate vedea si el cum se mulge o vaca), poate calarii (au si cai), se duce sa-si i-a singur ousorul de la gaina dimineata si altele de gen. Probabil va merge si la pescuit. Macar stiu ca este la aer curat de dimineata pana seara, nu sta cu noi in Bucuresti. Sper sa-i placa, ca va fi ceva nou pentru el.
Pupici la toate.
Maadi si Calin (19.07.2003)
gabitz78 spune:
maadi - distractie mare la munte.noi mergem la moeciu o saptamana.sper sa ma descurc cu amandoi!