Juniori de iunie-iulie 2003 (6)
Raspunsuri - Pagina 5
Magdone spune:
Stefan!!! Gaby cu intarziere, sa creasca mare si voinic!
Dana, superbe pozele, peisajele dar si protagonistii:))
Anamaria, sa va fie de bine concediul!
Eu l-am inscris pe Razvan la baschet, ca asta a vrut el, o ora pe saptamana sa vedem cum merge. Pentru tabere m-am trezit prea tarziu si nu am mai gasit locuri nicaieri.
uitati aici un site interesant pentru copii de invatat alfabetul, numai ca e in engleza: http://www.starfall.com/
Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
adablackcat spune:
Superbe pozele si din Norvegia si din Antalya. Si noi plecam in antalya in 1 aug. Abia asteptam!
La multi ani sarbatoritilor!
Avem si noi cateva poze de la party aici.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
gabitz78 spune:
ada - iulia e o frumoasa, iar tortul....dusmanul oricarei cure de slabire
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Magdone spune:
Wow Ada ce tort!!! super. La multi ani pentru Iulia!
Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
madic spune:
Bantuind pe la ZZ, am gasit asta si m-am gandit sa va inveselesc nitel:
Mr. Smith went to the Doctor's office to collect his wife's test results.
Receptionist: "I'm sorry, sir, but there has been a bit of a mix-up and we have a problem. When we sent the samples from your wife to the lab, the samples from another Mrs. Smith were sent as well and we are now uncertain which one is your wife's. Frankly, that's either bad or terrible."
Mr.Smith: "What do you mean?"
Receptionist: "Well, one Mrs. Smith has tested positive for Alzheimer disease and the other for AIDS. We cannot tell which is your wife."
Mr. Smith: "That's terrible! What am I supposed to do now?"
Receptionist: "The doctor recommends that you drop your wife off in the middle of town and if she finds her way home, don't f**k her."
Ma prinse si pe mine nostalgia vremurilor trecute...
Madi si Mariuca
gabitz78 spune:
quote:
citat din mesajul lui madic
Bantuind pe la ZZ, am gasit asta si m-am gandit sa va inveselesc nitel:
Mr. Smith went to the Doctor's office to collect his wife's test results.
Receptionist: "I'm sorry, sir, but there has been a bit of a mix-up and we have a problem. When we sent the samples from your wife to the lab, the samples from another Mrs. Smith were sent as well and we are now uncertain which one is your wife's. Frankly, that's either bad or terrible."
Mr.Smith: "What do you mean?"
Receptionist: "Well, one Mrs. Smith has tested positive for Alzheimer disease and the other for AIDS. We cannot tell which is your wife."
Mr. Smith: "That's terrible! What am I supposed to do now?"
Receptionist: "The doctor recommends that you drop your wife off in the middle of town and if she finds her way home, don't f**k her."
Ma prinse si pe mine nostalgia vremurilor trecute...
Madi si Mariuca
foooarte tare!!!!!
Cornelia spune:
Madic,
Am vazut si eu poze de la zile de nastere si din concedii.
Si m-a apucat un dor de concediu, ca am facut rezervari la Disney . Eu care ziceam ca nu mai plec la drum lung cu ei pana mai cresc si ca Disney-ul e bine de vizitat peste vreo 2-3 ani, acum sunt tare optimista si cred ca va fi o vacanta reusita . Abia in septembrie vom pleca si eu nu mai am rabdare. Ne-am propus o vacanta lejera (cat poate fi, avand in vedere ca mergem cu masina), pe care sa le-o oferim copiilor, adica sa incercam sa nu ii grabim si sa ne multumim doar cu Dineyland-ul si cu o jumatate de zi de shopping
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Andra_ spune:
Buna fetelor,
imi propun zilnic sa scriu, dar...greu ma mai apuc
Fr. frumoase pozele din concedii, Dana - sotul tau ar trebui sa treaca la profesionisti :)
Noi am fost la Istanbul saptamina trecuta, ca pe 6 s-a insurat varul meu care e jumate turc (sora mamei e maritata cu un turc) sau mai bine zis 90% turc ca acolo traieste, nu vorbeste romana, dar overall e un simpatic. Am zis sa va povestesc cind pun si pozele, dar cum nu m-am invrednicit inca...macar sa va spun. Istanbulul e fr. mare, fr. aglomerat (sint peste 11 milioane de locuitori oficial), fr. murdar si haotic, aveam asteptati mai mari si n-a fost asa frumos cum speram, n-am apucat sa vizitam prea mult datorita timpului scurt (vineri-simbata-duminica dimineata), plus ca am fost cu Luca si ai mei, care nu sint chiar sprinteni (ai mei, ca Luca nu oboseste niciodata). Cel mai mult mi-a placut in bazar (nu va asteptati, nu? ) si pe vaporas pe Bosfor. Aya Sofia mi s-a parut maaaare si cam uritica (prin comparatie cu marile catedrale vestice...e fr. putin decorata/ renovata), recunosc ca in Moscheea albastra n-am intrat, si aia e fr. frumoasa inauntra cica...dar o vom vedea data viitoare ca acum am strins relatiile si o sa mai mergem.
Eu in rest am avut 2 saptamani horror, colegele mele au fost in concediu si eu am ramas pe metereze, bine ca acum s-au intors si am reintrat in normal.
Luca aproape ca a absolvit grupa mijlocie, la noi doar in august se inchide gradinita, a invatat sa inoate (fara nimic - zice el, inca n-am ajuns la mare sau piscina ca sa verific ), a fost fr. cuminte in excursia turceasca si in cele 10-11 ore in masina atit la dus, cit si la intors - sint fr. mindra de el , iar Fred e in continuare dragut si hlizit, maninca tot ce prinde si se catara peste tot, spre deosebire de frat-su n-are nici o atractie ptr carti sau citit, in schimb deja stie sa dribleze - astept sa vad cum va fi in concediu la greci cu ei - plecam pe 15 august spre Vourvourou (Madishor stie de ce ) cu fina noastra de 8 luni si parintii ei.
Cornelia - abia astept sa ne povestesti de la Disneyland, bafta cu drumul!
pup u,
Andra
LaLa_20 spune:
[b]Imi cer scuze daca deranjez,dar poate cineve il poate ajuta pe silviu sa traiasca,el este un luptator
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123984&whichpage=1[b]
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!
gabitz78 spune:
andra - distractie mare in concediu.zi-mi si mie reteta cu mancatul...ca la mine nu tine.imi scoate peri albi!
taisia - la multi (b)ani, multa sanatate, sa cresti mare.