Juniori de iunie-iulie 2003 (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amik spune:

la multi ani, puiuti de 5 ani! si voua, mamicilor! sa ne traiasca copiii si sa ne bucuram de ei!

m-am cam dat la fund dar nu din vreun motiv nasol, ci pentru ca efectiv nu stiu cum se scurge timpul.
sunt in 28 saptamani, am baiat, e zbanghiu tare si de-abia astept sa il tin in brate.
alexandra e cand o dulceata, cand o mica pacoste. este certareata si comenteaza mult cand o mustruluiesc, chestie care ma termina nervos.
acum a inceput inotul la gradinita si ba ii place, ba nu ii place, ba vrea sa mearga, ba nu mai vrea.

in rest este totul bine si frummos!
va pup pe toate si va iubesc!

magda, sa iti traiasca papusa olivia! v-am admirat cu toata sinceritatea!

Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003) si Junior (DPN septembie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Maria sa cresti mare si norocoasa!!!

Amik, ce repede a trecut 28 saptamani wow, sarcina usoara in continuare, la nume v-ati gandit? Alexandra ce zice ca o sa aiba un fratior?

eu va pun o poza sa vedeti un fratior ce iubeste tare pe surioara lui:

http://picasaweb.google.com/magda.udrea/OliviaVivian/photo#5212468282274027586

Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetelor. Ne-am intors si noi din concediu (prima parte). Multumim pentru urari, la noi nu a fost nici un fel de serbare ca eram cu totii plecati (adica fara Sofia).

La multi ani Mariei pentru ieri, sa fie in continuare tot asa frumoasa si desteapta :).

Noi am fost in Norvegia, dar cam cu ghinion. Ideea a fost a mea, imi doream de mult sa merg. Tara e foarte frumoasa si are mult mai multe de vizitat decat fiordurile pentru care e celebra. Sunt numai paduri, cascade, drumuri de munte spectaculoase cu peisaje arctice - lacuri inghetate la nu mult peste 1000 de metri. Dar e foarte, foarte scumpa si am prins vreme urata. In 12 zile nu au fost mai mult de 18 grade, probabil cam 3 zile de soare puse cap la cap, 3 de ploaie si in rest innorat... Iar Stefania ne-a mancat zilele, mutre, plansete, nu manca etc etc. Asa ca ne-am intors mai obositi decat am plecat...

Martta, la voi cum a fost? M-am gandit ca ati fost si voi pe acolo...

Va pup, fugim in parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Matei, Mihai si Mariuca sa cresteti mari si aveti parte de tot norocul din lume!!!

Azi am fost la controlul de 1 luna si raportam victoriosi 5.400 kile!
o poza aici:
http://picasaweb.google.com/magda.udrea/OliviaVivian/photo#5219255716995365330

weekend placut!

Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Salutare dragi mamici!

La multi ani intregi gasti si bun venit Oliviei (care arata cam de 3 luni).
Matei isi canta "Happy Birthday to me" si striga "I'm the birtday boy!" prin casa. Petrecere facem saptamana viitoare, ca saptamana asta este Stampede - un balci imens cu cowboy, cai, carute, rodeo, bere, hot dog si toata lumea e ocupata sa se dea in tiribombe.

Ca si Andra, stau si ma scarpin in cap fara sa inteleg cum am ajuns asa rapid la 5 ani. La noi e si mai acuta senzatia pentru ca Matei incepe si scoala anul asta.

Baietul nostru la 5 ani vorbeste incontinuu (asta ca sa isi scoata parleala pentru ca a vorbit atat de tarziu) si numai in engleza, face fix numai ce vrea, este foarte inventiv, mai ales cand e vorba sa obtina ceva sau sa acopere o prostie si extrem de incapatanat. Cu stilul asta am sincere emotii cu scoala, unde oricat de relaxata e scoala canadiana, nu stiu cum o sa-i mearga.

Altfel noi suntem extrem de alergati la servici (extrem de alergati dupa standard canadian, adica nu avem timp de respirat 8 ore pe zi, dar la 4:30 spargem usa), nu putem sa ne indeplinim visul de a ne lua vacanta toata vara nici anul asta, si mai alearga 100 de treburi din casa (vorba ceea, plictiseala s-a nascut la casa). Nu e nimic de plans de fapt, doar ca vreau vacanta si sunt frustrata ca nu resusesc sa stau mai mult cu gasca mica.
Trebuie sa plec, ca beleaua vrea cu bicicleta si deja a incalecat si ma asteapta - asta e distractia noastra favorita anul asta - luam bicicleta si o taiem prin cartier.

pupat,
madi si galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici! Multumim de urari!

La multi ani sarbatoritilor zilelelor astea! Cum nu ma apucat sa felicit toti copiii, transmit urari asa mai generale

Magda, ce fratior iubitor e Razvan! Iar Olivia e un bebe tare dulce si ... mare .

Amik, ma bucur ca sunteti bine, inclusiv baietelul din burtica. Sarcina usoara in continuare!

Dana, te inteleg cu mancatul zilelor . Totusi Norvegia cred ca e foarte frumoasa. Ne gandeam si noi la tarile nordice, dar din motive de departare si preturi am renuntat. Ca d eobicei, inca nu stim daca, und esi cand vom pleca in concediu. Cel mai probabil in septambrie, dar ne gandim unde sa mergem sa ne relaxam si noi un pic. Pana atunci, am tot foat plecati in week-end-uri in Delta (mai mult la peste cu Doru) ca s ane antrenam pentru concediu cu copiii. Eu sunt epuizata!!! Am cateva poze in albumul 2, la iunie.

In albumul 2008 iulie, sunt poze de la petrecerea cu pirati pe care am avut-o ieri.

In rest, am niste probleme de comunicare cu copiii... Posibil sa fie la mine "buba", ca am fost intr-un stres pe toate planurile in ultimul an (ca sa nu spun 3-4) si nu ne mai intelegem deloc. Teorie stiu eu cat de cat (mi-ar prinde bine totusi niste cursuri de care spunea Magda) dar nu pot pune nimic in practica. Daca am chef vreodata o sa intru si in detalii referitoare la comportamentul Mariei in principal, care ma cam ingrijoreaza.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

La multi ani tuturor puiutilor care au facut deja 5 anisori!
Magdone ai doi copii foarte frumosi. Sa fie sanatosi si sa iti umple inima de bucurie.
Madi si Alex tot cu bicicleta prefera sa se plimbe.
Dana pacat ca nu ati avut vreme buna. Si mie imi place mult Norvegia. Dupa ce mai creste putin Andra sper sa ajungem si noi pe acolo.
Cornelia sper sa scapi repede de "buba". Sunt foarte frumoase pozele dar si modelele. Mi-ai facut o pofta de delta ....
Noi la sfarsitul lunii mergem in Mamaia. Alex abia asteapta. Acum e la bunici, pana in 20 cand vine acasa ca vrea sa fie cu toti prietenii de ziua lui.

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetelor,

LA MULTI ANI tuturor copiilor nostri care au implinit deja 5 ani si pe care n-am apucat sa-i felicit individual, dar de-acusi sint pe faza .

Altfel spus, ne-am intors din concediu, in Antalya a fost super, sper sa apuc sa pun si poze curand, deoarece copilu' e la mama saptamana asta si sper ca si saptamana viitoare sa mai stea pe la soacra-mea, asa ca voi avea timp de forumit.

Azi am trecut doar sa va salut, ca e prima zi de lucru si e cam horror...

V-am pupat.
Madi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

"La multi ani proaspetilor sarbatoriti!"
Cornelia - Foarte frumoase pozele de la serbare.
Magda - Olivia este o frumoasa iar Razvan un dulce, cum are el grija de surioara mai mica.
Amik - Ma bucur ca sunteti bine si voi si bb. Sa ai o sarcina usoara in continuare.
Calin s-a intors aseara din tabara. Era foarte incantat, nu-i mai tacea gurita, nu stia ce sa ne povesteasca mai intai. Acum ma intreaba cand este urmatoarea. Probabil la anul.
Noi mai avem 2 saptamani de gradi si cursuri de inot, dupa care o sa-l trimit cu soacra in Moldova, tot vreo 2 saptamani. Asta daca maine la consult, dr. ne da vestea buna ca nu trebuie sa scoatem amigdalele. Altfel vom schimba putin planurile.
In rest asteptam cu nerabdare sa ajungem la mare, ne luptam cu caldura, mai o limonada, mai o inghetata....mai o bere rece.
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa si cat mai racoroasa.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

la multi ani alexandra mica!sa cresti mare si sa ai grija de fratiorul tau...pupici.
la multi ani sarbatoritilor de zilele trecute.
azi ne-am intors si noi de la mare, a fost fain, copiii s-au distrat.
poze aici: http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/mare%202008/

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput