Azoospermie - cap 20 -
Raspunsuri - Pagina 16
ioana_p76 spune:
PISIK FELICITARI!!!!!!! SARCINA USOARA!!
Ma bucur foarte mult ca a mai reusit una dintre noi! Exista minuni si trebuie sa credem in ele!
Sa speram ca fiecare vom avea parte intr-o buna zi de o astfel de minune!
toate fetele!
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
bytzi spune:
Buna fetelor!am si eu rez din z 3a a CM si as vrea si eu o parere
Estradiol 32 [30-120]FSH 10[2-10]LH 8.9 [1-21]PRL 12.5 [2.39-25.12]TSH 0.23[0.2-7] FSH nu e cam mare? toate fetele
bytzi spune:
Mai fetelor de Pisix mai stie cineva ceva?ne-a parasit de tot ,sper sa vina cu vesti bune...
miki-miki spune:
Bytzi pt ca ai endometrioza e bine ca ai estradiolul mic. Cand o sa faci stimulare o sa ti-l mareasca. FSH-ul e mai mare pt ca ai estradiolul mic, Un estradiol mare obtinut in urma unei stimulari va da un FSH mic.
Pisik felicitari. E f plina de sperante povestea voastra. Sarcina usoara si la termen.
Anes da, mai scot capul dar mai rar, sunt tare plictisita. Pupici pt scorpionash. Ce nume i-ai ales?
Nusy am vazut ca ai luat ac produs postat de evanescence, nu cred ca merge impreuna cu multi maca.
Copilutzu cum merge cura? Eu am dat 2,5 kg pana acum jos si sunt in ziua 9 de regim..
Miki
evanescence spune:
PLEASE vreau si eu tratamentul pe care la urmat sotul lui PISIK chiar nu stie nimeni???
BYTZI nu cred ca e mare FSH am auzit ca raportul dintre FSH si LH trebuie sa fie 1 si la tine e 1,12
si valorile normale difera de la laborator la altul,si eu am facut sapt trecauta si la mine pe analiza sunt cu toate alte valori normale decat la tine
Estradiolul si la mine e cam mic,dar Dr a zis ca e ok
Eu acum am venit de la Timisoara si Dr.a zis ca e bine ca e raportul ok dintre FSH si LH.....
SI SUNT TARE FERICITA CA A IESIT TEST POST COITAL BINE
Bioloaga a gasit sperm vii si foarte mobili dupa 10 ore de
la contact si ne-a dat speranta ca poate raman natural .....nu mai putem de fericiti chestia asta chiar ne-a dat speranta
am vazut ca se mai intampla minuni asa ca CINE STIE????
A si din 5,3 mil/ml doar 0,2 mil/ml sunt functionali adica 1,2 mil /ejaculat
in asteptarea unui ingeras
Pisik06 spune:
Eva, sotul meu a luat cam din febr-martie urmatorul tratament:
- Napraznic - 2 pastile de 3 ori/zi = 6/zi
- Multi Maca de la Forever Living Products - 2 pastile/zi (dim si seara)
- Pro6 de la Forever Living Products - 3/zi
- Tribulus Terestris - 3/zi
- Omega 3 - 1/2/zi, in functie de cum recomanda prospectul
De 2 sapt aprox. ia si Profertil, recomandat in Austria, dar asta nu a mai apucat sa isi faca efectul.
Un regim deosebit nu a tinut, a mai redus Cola si carnea de porc, de fumat nu fumeaza, iar de baut bea ocazional, in cantitati rezonabile.
Eu cred cu tarie ca l-a ajutat tratamentul, chiar i-as face o spermograma de curiozitate, dar nu vreau sa il mai torturez saracul...
evanescence spune:
pisik multumesc frumos de raspunsul prompt
sunt si mai fericita acum de sapt trecuta am schimbat trat sotului si am cumparat multi maca ce inspirata am fost si napraznic avem,acum ma si duc sa cumpar omega 3 si pro 6 trebuie sa fac comanda,sunt foarte increzatoare in trat tau uite acum esti poate inca un pic si te urmam toate
sa dea DUMNEZEU
in asteptarea unui ingeras
Pisik06 spune:
quote:
citat din mesajul lui ella28
Pisik fericit ma bucur tare pentru voi. Inutil sa-ti spun ca ne-ai dat sperante tuturor de pe aici. Desigur ce ti s-a intamplat tie este exceptia si nu regula dar o raza ai adus si pe strada noastra!
Te rog sa-mi spui daca in Austria pentru varicocelul sotului tau au recomandat operatie.
Amzulica felicitari inca o data.
Si tuturor celorlalte bafta multa in lupta voastra pentru bebe!
Ella, in AUstria dr. nu ne-a recomandat operatia de varicocel, ne-a spus ca poate face mai rau. Ceea ce ne-a spus si Cocei...acuma nu stiu ce sa zic...
ella28 spune:
Pisik merci mult pentru raspuns.
Pe aici insa cam toti care au facut operatia au avut imbunatatiri, e ciudat insa ca oameni autorizati nu considera ok interventia.
O astept si pe Dalailana cu rezultatele de la o noua spermograma , pe Ioana sa ramana gravi natural si atunci am motive suficiente pentru o operatie de varicocel
Pana una alta sunt cam suparata pentru ca se pare ca nici acum nu am scapat de streptococ....god, nu stiu ce sa mai fac, nu stiu unde gresesc, nu am mai auzit pe nimeni care sa aiba o infectie atat de rezistenta la tratament. Si timpul trece si nu pot face FIV asa si sincer nu mai vad nicio cale ...
ailemac spune:
PISIK, AMZULICI, felicitari! Va doresc sarcini usoare si sanatosi si frumosi! Sa ne trageti si pe noi restul dupa voi!
Sa nu ne lasati prea mult!