Azoospermie - cap 20 -

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Doamne Pisik, ce frumos e. Felicitari mamico! Sarcina usoara si sanatoasa.
Pup si proapetele mamicute amzulica si anes si sa va mearga bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Pisik: FELICITARI. Ai vazut ca e bine? Tinem pumnii in continuare, poti conta pe asta.

Amzulica, Anes: doar vesti de acest tip vrem sa vedem aici. Va dorim sa decurga totul bine pana la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Pentru cele care nu stiu, sumarizez povestea noastra, pt ca vreau sa va ajut sa credeti in minuni.
Eu: cicluri neregulate (lipsa si cate o jumatate de an, venit la 65-70 zile, pe urma la 40, 47, complet fara noima) ovare micropolischistice (laparoscopie pt decorticarea ovarelor in 13 febr. 2008)
Sotul: oligoastenoteratozoospermie severa. Cantitate intre 11 mil (cea mai buna sprmograma) si 100.000 (martie 2008), mobilitate A+B 10-15%, forme normale intre 5-10%, varicocel.
O IA nereusita in august 2007, milioane de analize, cariotip, microdeletii, spermocultura (la sot) HSG, histeroscopie, anticorpi antimullerieni (la mine). Sotul a urmat tratament naturist, eu am luat acid folic cu B-uri de la Doppler si Omega 3, precum si tinctura de Zmeur si de curand Coacaz negru (le-am oprit de sambata).
Pe 26 iunie am fost in Austria pt a ne programa pt FIV. La eco din Z13 am avut 2 foliculi f buni si dr ne-a spus sa incercam sambata ca poate cine stie. Plus ca ne-a dat multa incredere in fortele noastre si in reusita FIV-ului. Am "prestat" sambata si duminica(sincer, eu duminica cred ca s-a prins) complet relaxati, cu gandul de cat de frumos va fi in Austria si ca vom veni cu reusia sigura.

Cam asta este povestea, o minune cu adevarat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

doamne pisik ce frumos....mi-au dat lacrimile
sa ma crezi pe cuvant
asa tare ma bucur pt voi,este o minune
si minunea asta ne da speranta la toate cele care credem ca nu se poate intampla

UITATI SE POATE
O sa vina si randul nostru candva sa fim
iti tin pumnii ca totul sa fie bine

sa se umple de aici

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Pisik chiar nu-mi vine sa cred,mai fetelor mai exista si minuni,Pisik antradevar o minune ,dumnezeu sa te ajute pana ati vei vedea bebelusul an brate....stii chiar ma gandeam la povestea ta,poate dumnezeu a vrut sa mergi an Austria ,sa nu faci Fiv la Giuli ca avea rezervata o minune pt tine....cred ca deja ancepeai trat pt FIV daca nu renuntai ....si cate griji ati faceai ,ca daca era mai bine la Giuli....da da da DUMNEZEU decide totul an viata.....

hai fetelor ca vad ca si la subiectul asta a anceput sa mearga din ce an ce mai bine.....
va pup pe toate si mi-a fost dor de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

PISIK 06 FELICITARI! Ne-ai dat aripi. Bine ca se mai intampla si minuni. Sa ai parte de o sarcina usoara.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Anes - chiar ma intrebam ce mai faci - stiam ca si tu ai avut ceva similar cu mine. La mine sunt 2 treimi de decolare dar nu mai am probleme de sangerare, ma simt ok, mi s-a spus sa nu fac efort - si se va resorbi portiunea aceea. Bebe are activitate cardiaca ... sper sa fie bine, eu am facut si inca mai fac si gravibinon - cred ca asta m-a ajutat mult. Doamne ... ai deja 24 de saptamani - cand a trecut asa mult?

Pisik - ce minune si ce ma bucur - cu 100 de mii ai reusit - asta da minune. Felicitari - vom fi cam in aceeasi perioada de sarcina.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Fetelor, va multumesc din suflet, stiu ca fiecare din noi se bucura pentru o reusita, mai ales in atfel de conditii. In afara de mame si de doctori nu am spus inca nimanui, pana la prima eco nu vreau sa spun, dar voua am vrut sa va povestesc tocmai pentru a va da speranta, tocmai pentru ca stiu foarte bine cum este, pentru ca am fost "acolo", am tarait holurile spitalelor, ne-am intepat de zeci de ori (pe sot saracul l-au intepat o data de opt ori sa ii gaseasca vena, era vanat saracul pana la cot), am ascultat verdictele doctorilor, crude si atat de neasteptate. Dar uite ca Dumnezeu a stat in spatele tutror lucrurilor, fiecare etapa face sens acum, asa cum spunea si bytzi, renuntarea la Giuly, plecarea in Austria, totul acum are logica.
La Giuly ma voi duce in sarcina la dna dr Hodovanu, ea a f f draguta, doar ca nu era specialista in infertilitate si doar imi intermedia legatura cu doctorii, am sunat-o astazi si s-a bucurat enorm si sincer pt mine. O sa vad cum reusesc sa imi fac din eco si la CMU ca sunt arondata de la serviciu, nu stiu, e prea devreme sa ma gandesc, deocamdata ma bucur si ma rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

pisik
CE TRATAMENT A LUAT SOTUL TAU????

Te rog sa ne scrii tot tratamentul,vreau si eu.....

FELICITARI inca o data


in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Pisik fericit ma bucur tare pentru voi. Inutil sa-ti spun ca ne-ai dat sperante tuturor de pe aici. Desigur ce ti s-a intamplat tie este exceptia si nu regula dar o raza ai adus si pe strada noastra!
Te rog sa-mi spui daca in Austria pentru varicocelul sotului tau au recomandat operatie.
Amzulica felicitari inca o data.
Si tuturor celorlalte bafta multa in lupta voastra pentru bebe!

Mergi la inceput