IASI - mandra cetate (75)
Raspunsuri - Pagina 8
Darria spune:
Cristina: multumim pt. info chiar acolo doream sa mergem in viitor.
Herra: am inteles ca Cicoarei ar fi undeva prin Tatarasi dar nu stiu unde anume.
Mihaela: centrla pe numele tau nu stiu daca poti pune, poate daca ai c. de inchiriere iregistrat la finante. Pe numele propr. sigur ca poti face.
Gabriela: multa sanatate copilasilor.
un sf. de saptamana placut tuturor
alic spune:
quote:
Originally posted by alipiticot
Da Miha,suntem admisi la gradinita motoc,eu una sunt f bucuroasa.Daca mi as fi permis probabil as fi ramas in continuare la Betania dar asa....
nu stiu ce sa i duc la directoare ,a fost f draguta si nu am fost decat cu flori la ea.
Paula si iubirile ei! Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)si Cosmin Mihai(d.n.1.10.2006)
poze noi
Paula, felicitari! cum de ai reusit pana la urma? lasi copilul la program saptamanal?
probabil ca vei fi la educatoarea Roxana...stiu ca ea are grupa mica...
miki68 spune:
quote:
Originally posted by Darria
... am inteles ca Cicoarei ar fi undeva prin Tatarasi dar nu stiu unde anume.
Nu. E pe malul Bahluiului (peste "balta" de zona Piata Voievozilor din Al.cel Bun), pe unde era inainte stadionul "Constructorul"
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ralnied1 spune:
lume, lume... e pe bune chestia cu 1 milion filmatul in Botanica????? Frate, da' ce e acolo, aur???????? Se da ceva gratis???? Doamne iarta-ma!!!!!!! 1 milion????????????
am citit de mai multe ori informatia, sincer... Chiar e pe bune???
Pai la Peles e 500.000 filmatul dar sincer, eu zic ca se merita (chiar daca mi se pare mult si atat!). 180.000 e la Castelul Bran. 100.000 la Curtea de Arges. Cel putin acolo stii ca nu te duci toata ziua si platesti odata, dar ramai cu niste amintiri.
Dar 1 milion la Botanica din Iasi??????? (care dupa mine e mai mult o pseudo-botanica, cel putin in comparatie cu ce ofera Clujul)
Ar trebui ca locuitorii Iasului sa nu plateasca nimic. Exact cum sunt cei cu nr de CT cand intra in Mamaia.
Darria spune:
buna dimineata si un ceiut verde cu capsune, pt. cine doreste
Cristina: multumesc pt. explicatie
Ral: ai citit bine. O plimbarica pana la poarta gradinii si o sa te convingi. Nici macar nu sunt in legalitate cu taxa fiindca biletele ce se elibereaza(daca plateste cineva) sunt bilete de intrare si nu bilet taxa filmat/fotografiat. Ar tb. sa faca o diferenta intre profesionisti(comercializeaza fotografia/filmul) si amatori(noi care fotografiem/filmam copilasul). As mai avea de comentat dar nu are rost, pierd timpul degeaba.
o zi placuta tuturor
GabrielaG spune:
Andrea, pe noi la gradi 15 ne-au anuntat ca e deschisa pana pe 1 august...dar la modul cum iti spune...se transmite mesajul, mai bine tineti-l acasa, la bunici, etc... Matei a fost 3 zile la inceputul vacantei si apoi n-a vrut sa mai mearga , sunt sigura ca le-a soptit cineva sa mai stea pe acasa. Nu e gradi 15 singura, cam asa se procedeaza in toate gradinitele de stat si cam in toate vacantele...
La strand am fost noi intr-o zi, strandul e curat, arata bine, caci e nou, are un bazin mic pt copii ca Matei si Stefi, dar pt ca nu mai exista un bazin intermediar intre cel olimpic, care are vreo 4 m adancime si cel mic, mic pt copii, toti copiii, inclusiv cei de 10-15 ani vin acolo. Si de stropit normal ca se stropesc, pt ca unii dau din picioare...cand am fost noi, venisera o gasca de colorati, oameni adulti(intre 20-40 ani), care s-au bagat imbracati si au inceput sa se stropeasca intre ei, inevitabil stropindu-i pe cei mici. E drept ca a intervenit un gardian si i-a scos de acolo....dar atat...De calitatea apei nu stiu ce sa zic, atunci parea curata si avea un miros pronuntat de clor. Fiind bazinu asa mic mi se pare logic sa schiombe des apa, dar stii tu...cum nu sunt multe chestii logice la noi in tara...nu ma pronunt, ca nu stiu. Eu ti-am transmis informatiile de la fata locului...
Suna frumos pensiunea de care zici...chiar, incercam pt sapt viitoare in wk-end sa ne intalnim, sa ne cunoastem?
La Fan Party o sa incep sa duc copiii de sapt viitoare, acum nu stiu daca chiar de luni, dar in una din zile sigur, caci vreau sa fac o rezervare pt petrecerea de ziua lui Matei.
Va doresc un Wk-end placut si odihnitor,
Gabriela si baietii
buli spune:
eu asta cu taxa de filmat/pozat numai in Romanica am gasit-o
si mi se pare o aberatie imensa
enfin ... miine plecam in vacanta, sa va gasim sanatosi!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
miki68 spune:
quote:
Originally posted by buli
enfin ... miine plecam in vacanta, sa va gasim sanatosi!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Drum bun, sa petreceti pe cinste si sa va intoarceti sanatosi si odihniti !
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
iulia-stefy spune:
Fetele, multumim pentru informatii. Noi maine plecam la bunica mea si ne intoarcem cand se termina bac-ul, sa vina sotul sa ne i-a. Speram sa va gasim bine, si sanatosi. Vacanta placuta.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)