IASI - mandra cetate (75)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by GabrielaG

Pai Aki s-a inchis, Magicul Danei s-a inchis....cel unde facea Otto engleza s-a inchis....nu stiu ce alte alternative avem...

da??? de ce s-au inchis? (mai ales al Danei) eu nu stiam nimic......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Mess: stomatolog - dr. Mihaela Serban. In nov. anul trecut avea cab. in Tatarasi. Sunt multumita de servicii: lucreaza finut, calitativ, preturi mici comparativ cu altii si tehnician bun. Nu stiu in schimb cum lucreaza stomatologii de top din Is si calitatea, sa pot face o comparatie.
ginecolog: intra si la "mamici de is" de la odisee. Poate la dr. Mihalache, dr. Carauleanu.
Mephala: nu e sanatoasa "otrava" dar nu stiu ce mi-a venit astazi.
Gabriela: sunt pro intalnire undeva in natura(nu in spatiu inchis) cu piticii doar ca peste o saptam, doua suntem disponibile. Avem 2 motive: rinita alergica(amandoua - alergie la tei) si tb. sa facem un vaccin(pe care il tot amanam de o luna, din motive medicale).

Referitor la botanica si eu am ceva de comentat: taxa exagerata pt. filmat(100 ron) si fotografiat(25 ron - daca retin bine). Pe langa faptul ca este ft. mare(de aceea nu o plateste nimeni, cred), se elibereaza bilete intrare de ac. valoare si nu bilet taxa filmat/fotografiat.
Sunt sigura ca daca ar fi o taxa mult mai mica(echivalentul uni bilet, adica 3 ron fotografiatul iar filmatul 10 ron), vizitatorii ar plati si nu ar mai fi necesara "panda" gardienilor. Ar incasa si ei mai multi bani cu preturi mici(mai multi clienti) dar ............ cred ca le convine sa nu incaseze nimic ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

aaa, daaaa - asta cu taxa foto/film e peste masura de enervanta.
din nou .... eu n-am mai intilnit asa ceva.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Salut fetelor! Ce mai faceti? Vad ca vreti "sa puneti" de-o intalnire... Hop si eu. Oriunde, oricand. Numai in timpul saptamanii nu ca-mi "reabilitez" dantura. Apropo, il recomand pe doctorul meu, Dan Cotruta. Tanar, calm si bun profesionist (are specializare si in implantologie). Si are si tehnicieni buni. E la cabinetul Smile de sub BRD-ul de pe A.Panu. Cat despre ginecolog, bineinteles ca il recomand pe dr.Nemescu-facatorul de minuni Si nici nu se intra greu la el.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetelor!
Miki68, eu am increder in dr meu ar pentru orice eventualitate, unde poate fi gasit Dr. Nemescu?
Multumesc.
Va pup.Fug la bucatarie

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Da Miha,suntem admisi la gradinita motoc,eu una sunt f bucuroasa.Daca mi as fi permis probabil as fi ramas in continuare la Betania dar asa....
nu stiu ce sa i duc la directoare ,a fost f draguta si nu am fost decat cu flori la ea.

in privinta dr stomatolog nu prea pot sa va ajut...nu stiu pe cineva sa merite recomandat.

ma gandesc ca vine o vara in care nu am ce face cu copii,tare bine ar fi prins gradinita si cu program de vara....
o seara buna va urez !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Intrebare intrebatoare ...daca nu sunt proprietarul apartamentului in care stau pot pune centrala?

Paula,ma bucur din suflet ca ati reusit. La program normal sau saptamanal? Chiar nu stiu ce-ai putea sa-i iei doamnei directoare...Trebuie neaparat?

Gabriela,imi pare rau sa aud ca nici tie nu ti-a mers afacerea. De Dana stiam...acum si tu... Ce mai stii de Dana? Nici pe mess n-am mai vazut-o daramite pe forum... Ce frumoase au fost intalnirile acolo...La Dana nu ne mai putem intalni,in Botanica nu ne lasa sa facem poze...Pai?Unde ne vedem acum?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Neatza la amiaza...n-a dat nimeni azi cafea, ceai rece, etc.
Stie cineva ceva de dr. Petcu de la ortopedie din spitalul de recuperare? Ca vreau sa merg cu Otto, caci are impresia medicul de familie ca ar putea face o lordoza sau scolioza.....ce se intampla domnule cu copiii nostri? Au ghiozdanele prea grele, prea usoare, stau aiurea in banca?

De sapt viitoare o sa-i duc pe copii la Fan Party, in Tatarasi, am vazut ca si-au facut si site: http://fan-party.ro/index.html Am trecut azi pe acolo, caci voiam sa-i las pa baieti, dar...erau programate serbari la gradinite.

Pupici si o zi frumoasa.
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Gabi, ii duci in fiecare zi pe baieti la Fan Party sau din cand in cand? Am trecut ieri pe la gradinita 15 sa vad ce si cum pentru Stefi in iulie si am dat peste o educatoare rece, ceva de ganul "copii nostri stiu ca e vacanta si nu mai vin, de unde si pana unde copii de la alte gradinite" si acum caut variante, oricum ma duc luni sa vorbesc si cu directoarea.

Noi am gasit un loc super pentru iesit cu copii si am putea sa facem o intalnire acolo, dar trebuie masina. Mai sus de motelul din Bucium, in Paun, cam cu vreo 50 de metri inainte de antena, este un semn spre "pensiunea Mirage", se face stanga si este o pensiune cu gazon, un loc mic de joaca pentru copii si un teren de fotbal/tenis. Este liniste, inconjurat de brazi, racoare, parca suntem la munte. Nu stie multa lume si nici nu e aglomerat. Cand mai mergem poate fac niste poze.

Si mergand incolo am vazut si o pensiune Cardinale, cu piscina. Stie cineva ceva de ea? Tare as merge la o piscina, dar in aer liber. Cine ne da mai multe amanunte cum este la strand? E curat? Ingrijit? Sunt copii mari care stropesc, sar? M-as duce cu Stefi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Fetelor intru in graba sa va zic: nici sa nu va treaca prin gand sa mergeti la strand (ala de pe Cicoarei). Analizele apei din bazine au iesit f.prost (din sursa absolut sigura). Va pup si ne mai "vedem".

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput