IASI - mandra cetate (75)
Raspunsuri - Pagina 4
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by herra
am mai spus despre Iris in paginile anterioare, dar.....am trecut neobservata; ce sa fac, sunt o persoana discreta...
Ba bine ca nu esti! Eu am citit ce-ai scris,dar ne(mai)fiind o fana inraita Iris am uitat.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mephala30
neatza, poftiti la un ceai verde. Daca sunt doritoare, pregatesc si-o .
Eu vreau o cafea,jumate fara cofeina jumate normala.Si mult lapte.
Ma mai primesti la tine la cafea?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ioana75 spune:
Buna ziua! Cred ca v-ati saturat de intrusi care va cer informatii, dar va rog frumos sa ma ajutati si pe mine. Ajung vineri la iasi la intilnirea de 10 ani de la terminarea facultatii, si am nevoie de un coafor aproape de Petru Rares (e in zona Arcu - str Garii). Va rog frumos, spuneti-mi un nume de salon si un numar de telefon daca se poate. Multumesc frumos.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Ma mai primesti la tine la cafea?
oricand doresti,
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
laurraa spune:
Buna fetelor.
Indraznesc sa ma alatur si eu voua.
Ioana, in leg cu dr. Scurtu GARANTAT sa nu-ti faci probleme. E extraordinar. Eu am o poveste trista in care m-a ajutat enorm. Pe scurt: Eram insarcinata la 21 de saptamani, s-a oprit din evolutie...nu se poate descrie in cuvinte ce simti...doctorul meu era plecat pe wee-end si n-am mai putut astepta asa ca m-a trimis la dr. Scurtu pentru provocarea nasterii. Un doctor si psiholog extraordinar.Vorbeste frumos, lucreaza bine, e un finutz, are grija de tine mai mereu, nu stai deloc singura, asistentele te ingrijesc, este extraordinar.
Si mai am o prietena care a nascut cu el tot din motiv ca dr era plecat.(asa se intampla cand nasti normal, caci la cezariene te programeaza la el).
Pupici si o saptamana frumoasa
Laura
ioana spune:
Laura,iti multumesc foarte mult. M-am linistit, oricum incep sa-mi fac bagajul,abia astept sa-mi cunosc fetita.
Va multumesc tuturor si va doresc numai bine!
Ioana.
mephala30 spune:
neatza, poftiti la cafele, ceai verde, orzo, sucuri, apa plata....ce vrea sufletelul vostru.
Ioana, nastere usoara, .
Fetelor, ati vazut prin Iasi parfumuri Elisabeth Arden? Nu gasesc nicaieri si as vrea sa stiu ce mirosuri au...
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
mariussimiuc spune:
Helau!
Carmen,azi nu mai pot sa fac mofturi...vad ca ai dat de toate...
Stiam pe cineva care vinde parfumuri...daca vrei iti dau nr de telefon si poate asa reusesti sa-ti satisfaci curiozitatea.
buli spune:
hello!
parca avea una dintre voi copilul la aki club.
am fost azi acolo si era poarta incuiata, am raspuns, n-a sunat nimeni.
stiti ceva?
multumesc!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@