IASI - mandra cetate (75)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

si ca tot am trecut pe aici, va servesc c-un ceai verde, ori poate vreti .

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetelor!
Nu am mai intrat pe aici dar va citesc zilnic!
Chiar voi incerca cele spuse de
O zi frumoasa

http://tt.lilypie.com/h6uap3.png

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Originally posted by adi69

Adriana

La tine ma gandeam mai devreme. Pe unde mai esti?
Si de ce nu raspunzi la telefon... ? Esti ok?
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

buna dimineata si un ceiut verde pt. cine doreste
Adriana: ma bucur ca ai revenit. Sper sa fii bine.
un sfarsit de saptamana placut tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:

Adriana

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neatza!

Eu va servesc cu placinte, a facut soacra mea si sunt super!

Dupa o saptamana de Penilla eu sunt multumita. Stefi este incantata, sta mult pe afara, doarme la pranz, se intelege bine cu personalul si copii, mananca (mi-a spus ieri ca a mancat bors ca al meu si mi-a mai spus miercuri sa borsul de la gradinta "de vara" este mai bun decat cel de la gradinita ei), miercuri au fost in Copou. Nu stiu cum e cu planul educational pentru acum e vacanta, dar tot fac engleza, cantecele, poezii. Sper sa fie ok si in continuare.

Adriana, eu tin minte ca ai dus-o pe Catalina la balet, la Palatul copiilor. Cum a fost? I-a placut? Ma bate gandul sa o duc si pe Stefi la toamna. Acum noi o ducem la tenis, este un teren la Spitalul de neurochirurgie au grupe pe varste diferite, 60 ron/luna.

Week-end placut va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Salutare tuturor!(emoticon care face cu mana )
Mi-a soptit o pasarica cum ca intrebati de mine, multumesc mult. Inr-adevar, dupa multe eforturi si cu mare parere de rau am inteles ca nu se mai poate si am inchis "pravalia" din motivele expuse de Carmen, mi-am luat familia si am plecat incotro am vazut cu ochii. Suntem in alta tara, lucram, copiii merg la un centru pentru copii in fiecare zi de dimineata pana seara, invata limba si se joaca. Nu e stralucit si nu umbla cainii cu colaci in coada nici aici, dar ne descurcam si intentionam sa mai ramanem o vreme. Cat? numai Dumnezeu stie...

Va imbratisez cu drag si sper sa aud numai de bine din Iasi.

PS Gabi, imi pare rau. Nu de afacerea in sine, ci de efortul tau si de visul sfaramat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by l_carmen2003

quote:

Adriana

La tine ma gandeam mai devreme. Pe unde mai esti?
Si de ce nu raspunzi la telefon... ? Esti ok?
Pupici.

"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire

dar cum nu raspund? Numai ca nu m-ai sunat...

Pe acasa sant.Am fost alaltaieri la Onofriescu...am primit o veste bunisoara si una ..mai rea.Acum le rumeg..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Darria

buna dimineata si un ceiut verde pt. cine doreste
Adriana: ma bucur ca ai revenit. Sper sa fii bine.
un sfarsit de saptamana placut tuturor

Am fost prezenta si pana acum, numai cu cititul caci nu am avut chef de scris

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amironeanu

Neatza!

Adriana, eu tin minte ca ai dus-o pe Catalina la balet, la Palatul copiilor. Cum a fost? I-a placut? Ma bate gandul sa o duc si pe Stefi la toamna. Acum noi o ducem la tenis, este un teren la Spitalul de neurochirurgie au grupe pe varste diferite, 60 ron/luna.

Week-end placut va doresc!

Pupici,
Andrea de www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank">Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze mai vechi si mai noi

Catalina e incantata,eu ..asa si asa.Fac doar o singura ora pe saptamana,mare lucru nu a invatat,are eleve cu care lucreaza mai mult si cu care a fost la un concurs(sant putin mai marisoare)au avut doua serbari,una de Craciun si una de sfarsit de an..Noi mergem si din toamna,din nou la inscriere,a spus profesoara ca poate vor reusi sa faca doua ore pe saptamana..Vom vedea.

Mergi la inceput