IASI - mandra cetate (75)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neatza!

La multi ani celor care au sarbatorit Sf. Petru si Pavel si SIMONA

Gabi, eu v-am povestit de Mirage, noi am fost iar aseara pentru ca noi stiam ca bucatarul vine numai in zilele pare. Oricum daca mancati acolo va recomand cartofi taranesti si gratarele, restul dureaza foarte mult. Noi am stat de la 6:45 pana la 21 si un pic si am plecat pentru ca de acum le era frig copiilor. Tare bine si racoare a fost comparativ cu betoanele Iasului.

De azi o duc pe Stefi la gradinita Penilla. Sper sa se simta bine Stefi, noua ne-a placut, mai ales curtea mare (3000 mp), spatiile aerisite, grija pentru copii si pretul (400 RON/luna, program de la 8-16:30, 2 mese calde si transport inclus). Din pacate mai e deschis doar pana la 25 iulie, asa ca pana pe 10 august cand plecam la mare voi fi iar descoperita, dar o vom vedea ce facam. Ce ar fi de comentat, dar eu sunt pentru integrarea tuturor copiilor, au si copii cu dizabilitati (Sindrom Down si fetita care s-a nascut fara picioare si al carei caz a fost mediatizat). Va voi tine la curent cu impresii calde de la Stefi, cred ca va intereseaza subiectul gradinite particulare.

O zi frumoasa va dorim si noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Andrea, scuze...la tine ma gandeam cand am scris...dar mi-a iesit prost, ca am vrut sa fac si urarile si....mi-a iesit aiurea.
Oricum o sa mai merg acolo...e supar, noi am luat o carte de vizita si am spus ca sunam din tp sa vedem daca a venit bucatarul in ziua aceea.

Pupici si o zi frumoasa,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

ciudata chestia cu bucatarul; vreau si eu nr de telefon de acolo, pe PM!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

unde spuneati ca e pensiunea asta?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Pensiunea Mirage este in drumul spre Vaslui, cum intrati in Paun, dupa curba mare la dreapta, mai mergeti 100 de metri si este un semn mare rosu cu Pensiunea Mirage. Se face stanga pe un drum pietruit (cam prost) si dupa 50 de metri ajungeti la o pensiunea respectiva. Am facut niste poze cu telefonul mobil, voi incerca sa le pun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Buna dimineata...va servesc cu cafelutza aburinda.
Nr de telefon de pe cartea de vizita la pensiunea MIRAGE TUR (asa scrie acolo) sunt: 0751762669, 0744626238 si 0741439765.

Va doresc o zi minunata,
Gabrielasi baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Daca aveti in cercul de cunoscuti, vecini persoane ce pot beneficia de aceasta informatie faceti-o disponibila. În sprijinul persoanelor cu dizabilit#259;#355;i fizice, Biserica „Filadelfia” din Suceava împreun#259; cu organiza#355;ia „Joni and Friends” vor distribui în perioada 7 - 11 iulie, c#259;rucioare, cadre #351;i cârje. Cererile tip se vor primi de la sediul bisericii din Suceava, str. Narciselor nr. 5E, pân#259; în 4 iulie, zilnic între orele 9 – 14. Solicitan#355;ii vor prezenta adeverin#355;#259; de la medicul de familie sau copie dup#259; certificatul de handicap. Informa#355;ii suplimentare la telefoanele: 0230 531205, 0754 025711, board@filadelfia.ro

asta am primit pe mess...

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Ce poate sa-ti faca telefonul mobil, despre care tu nici nu stiai?

1. Apelul de urgenta este 112 peste tot in lume.Acest numar poate fi apelat si daca ai tastele blocate. Incearca!

2. Ti-ai inchis cheile in masina si esti departe de casa, unde-ti tii cheile de rezerva? Daca este cineva acasa, cu telefon mobil, suna-l si roaga-l sa tina cheile aproape de telefonul lui. Tu apropie telefonul tau la 20 cm de usa masinii. Persoana de acasa apasa pe telecomanda cheii de rezerva si ti se vor deschide usile.

Functioneaza si cu usa portbagajului. Incearca!

3. Ti s-a descarcat mobilul? Orice mobil are o incarcare de rezerva in baterie, care se activeaza la combinatia *3370# si iti asigura o incarcatura de rezerva de 50%. Cand iti pui telefonul la incarcat, se incarca si rezerva, putand s-o folosesti si alta data.

4. Ce poti face, daca ti se fura mobilul? Comerciantii de telefoane tin secret aceasta informatie, ca hotul sa poata folosi telefonul furat si sa consume serviciile telefoniei, iar cel de la care s-a furat, sa-si cumpere telefon nou.
Trebuie sa afli seria telefonului tau. Pentru aceasta tasteaza *#06#, fara a apasa alte taste si pe ecran va aparea automat seria. Acest cod este unic in lume si este seria telefonului tau. Noteaza acest cod si pune-l in loc sigur. Daca ti se fura telefonul, anunta operatorul tau de telefonie si comunica-i acest cod. Acesta ii permite sa-ti blocheze telefonul (aparatul in sine) si hotul nu va putea folosi telefonul tau, nici daca schimba cartela SIM.

Este putin probabil sa-ti recuperezi vreodata telefonul, dar nici hotul nu-l va putea folosi sau valorifica. Cel mai important aspect de aici este ca, daca toata lumea ar cunoaste acest truc, nu ar mai avea hotii de ce sa fure telefoane.

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Alice, am primit si eu mailul asta... chestia cu deschisul masinii au demonstrat-o la Discovery ca e pacaleala, de restul nu stiu am sa incerc... cum eu uit sistematic sa imi incarc teelfonul bateria aia de rezerva ar fi mana cereasca!
Multumim.

Banc de dimineata:
Un barbat a fost nevoit sa se duca la spital pentru a-i fi inlaturata verghieta de pe penis. Verigheta pe care i-a ``pus-o`` amanta cand dormea, dupa ce i-a gasit-o in buzunarul pantalonilor. Oare ce este mai rau?
1- Sa descopere amanta ca esti casatorit?
2- Sa ii explici nevestei cum a ajuns verigheta pe penis?
3- Ori sa descoperi ca penisul tau are loc in verigheta?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Mergi la inceput