Dulceturi si papanasi de sept-oct (160)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Vad ca este liniste pe aici, asa liniste nu a fost niciodata si cred ca o sa mai fie, cam toate fugim de caldura.

Anisia la ce caldura este afara nu cred ca ma incumet joi sa vin din Dristor in Herastrau....banuiesc ca nu sunt singura, o sa ne vedem alta data ''pe racoare''.

Papanas sigur Ghighi nu a vrut sa ramana fara tine, mai cunosc un astfel de terorist, a inceput si el sa se catare pe unde apuca, doar ca nu reuseste mereu(curu mare...hihi).

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

am vazut poze cu bebei care mai de care mai frumos si mai aratos, sa-i pup io pe toti ca sunt niste scumpi .....

eu am luat sandale lui Ghighi , am fost cu el sa-l probez ca am destule perechi acasa nepurtate, cumparate fara proba.are piciorul lat si singura pereche buna e cu catarame cu arici si sus si jos, adica se desfac complet si se incheie dupa marimea piciorului. Adidasi nu-i gasesc, toti sunt ingusti.

Rox, problema nu e ca i-am schimbat patul sau casa, el doarme oriunde fara probleme. Fara mine nu doarme, a incercat mama in fiecare seara sa-l adoarma si n-a reusit, tot urla, pana nu veneam eu la el nu se potolea. Nu stiu ce o sa facem cu concediu, am zis sa mergem in fiecare weekend la mama sau sa vina ea la noi, poate pana-n august se mai obisnuieste.
stiti vorba aia 'dupa tzatza mamei' ? io n-am alaptat dar asta tot dupa mine sta non-stop

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

de cand cu caldura asta ne-am facut un obicei, pe la pranz bag baiatul in cadita la balaceala. azi s-a aplecat sa bea apa din cada, in timp ce il spalam pe spate . nu intelegeam eu de ce sta asa cuminte aplecat, cand colo, el inghitea apa cu sapun....

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ziua buna.
am fost azi la dr, la control de aproape 8 luni. ca daca luni plecam la mare, am zis sa-i facem o vizita dr inainte. avem asa:6960, 68.5, pc43cm.micutza, dar dragutza!ce modesta sunt!
am fost si la dentist, mi-am rezolvat o masea care ma tot durea, dar de frica nu m-am dus pana acum.asa ca sunt pregatita de vacanta!yuppiii...
pupici dulci tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Pfu ce caldura!

Yaia ce-ti seamna frumosul ! Sunteti tare frumusei si prin ce locuri dragute mergeti!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

am uitat sa va zic esentialul: ne-a fost dor de voi !!!!!!!!!!!
Ghighi pupa dulcic toate dulceturile si saluta cavalereste toti papanasii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Luy, Rox mamicile incercate!

Asa e DD are grija de puiutii nostrii!!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am si eu in sfarsit cateva momente de liniste, a adormit Stefan. Desi am zis ca azi nu ies din casa, tot am avut de rezolvat niste chestii urgente si abia pe la 1 am ajuns acasa. Sa mai spun ca la ora 10 display-ul de la masina imi arata deja 33 grade? Cand m-am intors erau 36!

Papanash, bine ati revenit. La noi la fel, fara mine nu se poate. In concediu oricum il luam, dar as mai vrea cate o pauza mica uneori.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Am vazut o gramada de papanasi si dulcetici...de Annisia,Devylla,Erina,Gabi,Cecilia....da ma dat gata Olivia e o smechera fara pereche,deja merge...bv ei o poate ajuta pe mami la curatenie

Danielle cum de te lasa sa lucrezi asa de mult??...nici pana la 1 an nu iti acorda program redus??

Am fost si noi la mare...innainte de plecare am tusit toata noaptea...e plina de mucus,doctorul a ascultato si e-a dat doar niste supozitoare...poate cauza sa fie cei 2 dinti care au aparut...deci avem 4...kg nu avem multe,dar de vorbit stil tzatzesc ne dam in vant...urlam si chiuim de zor.

revin dupa ce mai citesc din urma

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

Afibebe, Danuta, Roxana, Betty, Isabeluta, fetelor (nu mai nominalizez ca mi-e frica sa nu uit pe cineva) va multumesc pentru urari. Va rog sa ma scuzati ca raspund cu mare intarziere, dar la noi acasa e vacarm si nebunie. Vecinii din bloc au hotarat ca este un moment bun sa se apuce de treaba. Subsolul tot e in reparatii, se schimba de zor coloane si conducte de apa, se pun geamuri termopan. In consecinta apa rece si calda nu mai servim de la 8 dimineata la 8 seara, zgomot si galagie cu gramada. Asa ca eu am luat drumul catre parinti. Dimineata la 7 plec cu piticul si ma intorc seara pe la 7. Si uite asa ne fataim de cateva zile. POvestea tine de saptamana trecuta. Asa ca ma scuzati ca am citit in diagonala mesajele voastre, dar sa stiti ca sunt super fericita ca v-ati adus aminte si de mine. Va pupic

Mergi la inceput