Puiuti de randunici 2008! (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Imi pare rau ca ai trecut prin astea, sper ca acum esti bine, esti o norocoasa ca ai un bebe atat de cuminte si un tatic care te ajuta la toate pe toti

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Raluca, groaznic ce povestesti tu acolo...bine ca sunteti bine si ca "te-ai dat cu lumea" iar!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

De acord cu Parcul Circului, acolo am fost eu plimbata cu carutul pe cand eram ca Iulia , vin oricand!
Aoleo, stati bre ca m-am facut total gresit inteleasa; s-a inteles ca las copilu ca pe un pachet in pat si-mi vad numai de ale mele. Nu, nene, eu vorbeam doar de perioadele in care doarme sau e pe cale sa adoarma-si la ea mai multe sanse pt asta se vede ca sunt dimineata, pana in 12. Altfel, normal ca o iau, o tin in scoica sau acum in leagan, mergem pe balcon, vorbim, punem muzica, facem masaj, mai sta in patul nostru unde ii place f mult, etc. Asta era de inteles si sunt sigura ca asta au vrut sa spuna si Luny si Stela, nu? Dar treaba cu "a culca" pe bebe, in perioada asta cat e f mic, eu pur si simplu nu o inteleg. Eu o pun in pat pe Iulia si ea adoarme si gata. Ea este si a fost de la inceput "constienta" ca a adormi e un act care o priveste exclusiv si nu e nevoie sa fie ajutata de nimeni pt asta. Dar e clar ca aici depinde f mult de fiecare copil in parte. Si probabil si maturizarea lor variaza in timp-vezi Rebe si Roxana a Elarei in carut. Oricum, nu cred ca a le lasa un strop de, sa-i zicem "independenta" in anumite acte poate sa le strice ci, din contra, cum spunea si Elara, le confera de fapt tot mai multa siguranta ca se "descurca". Oi fi fost limpede?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

olgutz, de acord cu politetea fata de bebe, eu mereu rad, glumescx si vorbesc cu el, este una dintre cele mai frumoase activitai, mai ales cand il vad cum imi raspunde, si cum rade in hohote cand ne jucam, imi sare inima din piept de fericire!La fel si eu la mare, doar la pemparsoi, dar numai la umbra!..dar ce-i cu formularul ala de la huggies, poti sa comanzi pe net?..nu am citit tot, dar nu inteleg ce vor cu intrebarile alea..
cuscra eu cred ca e ok s-o scoti pe Amira, dar imbrac-o mai bine, cu sosete...nu infofolita evident, stii tu!
ralucaS, offf, prin ce ai trecut, ma bucur ca sunteti bine acum, sa intri mai des sa ne pove de voi!

n-am mai iesit afara ca Muffiny a cazut lat dupa papa, eu am bagat pompa la muls, care nu mai trage cum trebuie si m-am umplut de nervi..asa ca iesim dupa masa, intre timp iub a aspirat, mai spal si eu, fac o fasolica verde cu ciocanele, si vedem ce ne mai rezerva viitorul!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

ariel, in sfarsit poze de la botez, cu Teo la apa!! frumos!
naty exact asta am spus si eu, doar nu-l las zi lumina abandonat acolo, eu am inteles cum ai pove tu!
raluca frumoase pozici, ai un blondin dragut foc!
gata, mah, fug la treaba ca ma cearta iar randunoiul cand vine de la piata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Raluca, imi pare rau ca te-ai chinuit asa la nastere. M-au trecut fiorii cand am citit ca au venit cu cana de fier sa-l hraneasca. Dumnezeule, unde traim?? Si apoi, operatie la sani, offff, ai fost destul de incercata. Bine ca sunteti in regula acum si tu o sa ne mai faci cafeaua cateodata!
Bebe e un scump, sa va traiasca puiul crestinat!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mie mi-a adus mama de mancare . Ce ziceti, sa fiu Pinocchio si sa-i zic husband-ului ca am gatit eu?
Raluca, superb Lucas si tu o mamica f frumoasa la botez.Bine ca necazurile au ramas in urma; e de inteles cumva ca ai vrut sa te izolezi. Ali, abia te-ai incuscrit si tragi cu ochiu la alti baieti?? Vezi ca-s aici sa apar interesele lui Vladut! Acum va trec pe prima pagina si pe voi . Iar tu Mimo, vezi?-de ce ti-e frica nu scapi, te-ai ales cu o puica de moldovean, dar ce puica faina si imbulinata!
Alice, si eu te-am strigat, dar nu ma vezi...

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by natynic

Mie mi-a adus mama de mancare . Ce ziceti, sa fiu Pinocchio si sa-i zic husband-ului ca am gatit eu?

Naty
Iulia mea

eu as fi in stare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Am vazut un frumos si crestinat de Ariel
Frumos foc

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput
Mergi la inceput