Puiuti de randunici 2008! (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

banc:

Un alpinist neasigurat sta sa cada de pe un perete de stanca. Abia se mai tine cu o mana deasupra haului. Se uita la cer si striga disperat:

- Doamne, e cineva acolooo ??!

Se aude o voce grava:

- Da, fiule!

- Ce sa fac, sa nu ma zdrobesc de pamant?

- Roaga-te sa-ti fie iertate pacatele si desprinde-te de stanca fara teama.

Se gandeste putzin alpinistul, apoi striga iar:

- Altcineva mai e acolo ???!

editez, ca am mai primit altele:

> Un tip in stare de ebrietate, isi duce prietenii de pahar
> in apartamentul
> lui, sa-i culce. Langa pat se afla un gong.
> -Ce-i cu gongul ala? intreaba prietenii, clatinandu-se.
> -Nu-i gong, e un ceas vorbitor.
> -Serioooos? Un ceas vorbitor?
> -Ca sa va conving, priviti, spune tipul si, apucand
> ciocanul, trase o
> lovitura puternica in gong. Curand, o voce de cealalta
> parte a peretelui,
> striga:
> -E 3 dimineata, boule!

-Alo, familia Popescu?
> -Nu stiu, manca-ti-as, de-abia am intrat...

> -Chelner!
> -Da, domnule!?
> -Poti sa-mi mai prajesti putin puiul? Imi mananca toata
> salata!

> Parinte, am pacatuit...
> -Zi-mi, fiule!
> -Am fost la o petrecere... si acolo am intalnit o tanara...
> si o voce imi
> zicea: "Fa-o!... Uite cum arata!"; iar alta voce
> imi zicea: "Ai copii si
> nevasta acasa... nu o face!"
> -Si ce ai facut, fiule?
> -Pai... n-am facut-o, dar am pacatuit cu gandul...
> -Fiule, trebuie sa te duci acasa... si timp de o saptamana
> sa bei cate 3
> galeti de apa pe zi.
> -De ce trei galeti, parinte?
> -Pentru ca asa bea un bou!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Olgutzika nu trebuie nici o adeverinta. Faci doar o cerere si atat.

Bianca Maria
Minunea mea!

http://community.webshots.com/album/562758273eqTdlw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salutare!

Olgutza, cuscra, multumesc pt strigare!

Fetelor, va rog mult, ajutati-ma si pe mine cu un model de invitatie pt botez, care sa poata fi trimisa pe mail. Multumesc mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

suntem mai bine, mulzumim frumos! i-am dat panadol si i-a scazut imediat temperatura! nu am scos-o azi afara si nici nu stiu daca ar trebui sa o scot. nu a facut kk, si nici pipi nu prea a facut! i-am dat ceiut pt hidratare...

am vazut ca aseara ati avut talk-show la greu!

elara sa-ti traiasca puiutza, sa fie sanatoasa si frumoasa!

ali, mimo multzumim de tratatie si sa va fie de bine incuscreala! f frumoasa printzesa cu buline!

eu sunt prin zona dar stau cu asta mica!

va pupik pe toate fara exceptie!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Am atatea lucruri sa va povestesc....dar sa incepem cu inceputul.
Intai trebuie sa va cer sa ma iertati ca nu am dat nici un semn de viata timp de 3 luni de zile, cu toate ca am avut zilnic ocazia, dar s-a intamplat ceva ciudat cu mine dupa ce am nascut. Nu simteam nevoie sa stau cu nimeni, nu suportam pe nimeni langa mine, ma enerva toata lumea, si imi doream sa stau numai eu si ingerasul meu. Parca ma salbaticisem....depresie dupa ce am nascut nu am avut..doar acest sentiment ciudat de a ma indeparta de tot ce faceam inainte...dar acum mi-am revenit.

Bun...sa incepem cu povestea nasterii, care o voi spune foarte pe scurt. Joi dimineata incep contractiile, iar seara doctorita hotaraste cezariana. De obicei din auzite, lumea vorbeste, "vai tu e asa usor sa nasti prin cezariana", ca am jurat ca daca mai aud pe cineva zicand asta, in special pe barbati, cred ca ii iau la bataie. Am ajuns la concluzia ca oricum ai naste este la fel de greu.
Seara la 20, 15 nasc, iar dimineata la 7 eram in salon cu bebelusul meu, doar noi doi. Aveam niste dureri groaznice, de nu ma puteam misca , el dormea linistit in patutul lui....vine o asistenta si il hraneste dintr-o cana de tabla cu rugina pe fund si cu o lingurita de tabla...mi s-a facut rau cand am vazut, m-am ridicat si am inceput sa imi hranesc copilul pe ascuns cu biberonul de acasa, cu care nu aveai voie, tati aducea lapte facut de acasa, ca mie nu imi ajungeau cei 30 de ml la 3 ore, si apoi laptele ala era apa colorata ca l-am gustat si eu,. ...parca era puscarie spitalul ala, m-a deprimat groaznic, ca tatal nu avea voie sa isi vada copilul decat la externare...am imins bani pe la asistente si a reusit sa il vada pt 20 de sec.....deci joi seara am nascut, iar duminica dimineata am cerut externarea, ca altfel plecam oricum , mai ales ca bebe era bine sanatos...si m-am externat, cand am ajuns acasa am fost in al noualea cer de bucurie, era asa de bine acasa.....

Lapte nu am avut decat dupa ce am ajuns acasa, iar domnul bebe l-a refuzat categoric, nu l-a vrut nici muls si pus in biberon, nimic, pana nu primea lapte praf era tragedie.Am fost si la pediatru cu problema asta si tot degeaba, nu a vrut laptele meu sub nici o forma, nici macar daca il amestecam cu lapte praf....Asa ca papam numai lapte praf, iar mami a facut o mastita de toata frumusetea ca am avut lapte sa imi pun si in cap....si m-am operat la san, a fost un chin, nu am vrut sa stau internata si fugeam de 3 ori pe zi acasa, spital si tot asa...Dar a trecut, acum toate sunt bune si frumoase.
Ii multumesc lui D-zeu pt minunea ce ne-a dat-o, ii multumesc si pt ca taticul ne ajuta enorm de mult, stie sa ii faca de toate de la schimbat, scos mucisori, baita , plimbat si tot tacamul

Si cam asta ar fi in mare, mai revin cu alte amanunte. Oricum pot sa ma laud ca am un bb care doarme toate noptile, nu a stat nici o noapte treaza, se trezeste doar sa manance, si apoi adoarme la loc.

http://community.webshots.com/user/raluca_ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Olgutza, asta si pentru ca esti de acord cu mine dar si pentru ca azi am insurat baiatul!
Ali-Bia, baietii nu trebuie sa aiba zestre, trebuie sa fie "inzestrati" de natura! Dar nu pot sa zic nimic despre asta inca si de fapt niciodata ca nu-i frumos!
Ariel, am vazut si eu poze dar dupa ce am vazut originalul ce sa mai comentez! Eu credeam ca pui si tu poze de la botez ...ca sa se bucure marcel ca apare pe net !
Roxana, sunteti bine?
Stela, multumim pentru urarile de bafta pentru tiza fetei tale si speram sa nu dezamagim! Cit despre leagan eu as face asa: m-as duce la magazin, as pune copilul in leagan vreo 5 minute sa vad ce zice si doar daca nu caraie si pare happy as face investitia! Si in principal , stabil sa fie, ca restul optiunilor nu sunt interesante :muzica pui tu de care vrei in casa, 2 viteze sunt suficiente, etc.Eu de cand cu bebe mic imi dau seama cat de multe articole pentru copii de pe piata sunt facute special pentru prostit parintii in spirit pur comercial.Si tine nene mai ales ca noi n-am avut cand eram mici!Zic asa pt ca Vludut nu-i fun leagan si nici Sam al lui Simo...deh, baietii astia sunt cam greu de ametit!
Si parcul circului e frumos, demn de luat in considerare si el! Buna idee!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Ralucas ce frumusete ai tu acolo , ma duc sa citesc ce ai postat, intai m-am uitat la poze

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Maria Roxana, La Multi Ani!! Sa cresti mare si sanatoasa!!!Sa va traiasca minunea, Elara!!!!

Nu mai pot, sunt fleashka si eu si Doamna Marilena ( ca doar nu va gandeati ca eram io harnica sa shmotruiesc singura ). Asa ca va mai plictisesc nitel .

Alice, inteleg ca esti ocupata cu botezul si d-aia lipsesti la apel?

RalucaS, bine ca sunteti bine acum! De groaza ce povestesti tu acolo!!! Dar de ce nu ti-au pus copilul la san si ii dadeau din mizeria aia de cana?!?! Ma rog, nu ca ar mai conta acum, dar uite cum ai ajuns la operatie la san INUTIL!!! Sunteti niste frumosi toti trei!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mimo, am pus si poze de la botez in album, numai ca marcel era pozarul, eu stateam la prindere:))...acum asteptam si pozele facute de ceilalti.

http://good-times.webshots.com/album/563853568hqypQw

voi mai pune si poze de la baita de mir, dar cand le va descarca el din pocnitoarea mea, pe care nu stiu sa o folosesc,din motiv ca m-am saturat sa invat comenzile la toate aparatele pe care le-a schimbat in ultimii 2 ani:))) dar voi invata eu si asta!

raluca, uffff, ce te-ai mai chinuit si tu!

alice, uite si de pe pagina preferatei mele:

http://www.annegeddes.com/Modules/extra/einvite/index.aspx

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput