Puiuti de randunici 2008! (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

quote:
Originally posted by mimonix
Eu si ieri cu termometrul am avut emotii sa nu-si traga vreun sut in fund sa-l indese cu totul
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Ma bucur ca e bine Vladutz.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by Ali_bia

Si mie mi-a zis sa-i dau 10 zile dar numai stiu cat, mama denaturata ce sunt si fara vit C, si daca ii dau antibiotic, trebuie sa intrerup Vigantolul?? si Calciul??

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

nu intrerupi vigantolul never ever..de Ca nu stiu, doza difera in functie de nevoia copilului, mai bine suna dr..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stela am fost ieri in p. circului, dragutz, cand vor inflori nuferii cred ca e superb!! eu mai vin!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sa traiti! Pauza de shmotru!

Apropos de subiectul cu statul cu copii, va dau un link care explica pe foarte scurt ceva foarte vast, complex si in care eu cred:

http://en.wikipedia.org/wiki/Attachment_parenting

Ma rog, e de discutat pana la ziua, ca io nu-s de acord nici cu Maria, nici cu Naty, dar cu Mimo da . Cititi, va rog, cartea pusa pe mail de Delphin "Totul se intampla inainte de 6 ani".

Cat despre ignorarea plansului, de care spunea Elara ca nu o poate face, mi se pare logic sa nu o faci, cata vreme prin plans copilul isi exprima un disconfort. Mi se pare echivalentului nepolitetii la adulti: daca cineva vorbeste cu mine, ii raspund, copilului meu de ce nu i-as raspunde?! Plange de plictiseala? Ofera-i ceva interesant de facut! Ma rog, as scrie pana la ziua, da' mai am de shmotruit!!! Si in plus, ma furnica piele de ce zice Pucca acolo, ca peste o saptamana incep si eu serviciul...oooooooof, nu ma plang, numaplang, numaplang, numaplang....

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Olgutzika in prima zi vei simti cum ti se sfasie inima in mii de bucati, gandul iti va fi doar la fata ta. Dar cand vei venii acasa si o vei vedea cum iti zambeste si cat de fericita e ca te vede, iti va fi mult mai usor sa pleci a doua zi. Fii barbata!

Bianca Maria
Minunea mea!

http://community.webshots.com/album/562758273eqTdlw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Atentie!!! Pentru mamicile care se intorc la serviciu: Trebuie sa facetzi o cerere catre angajator prin care conform Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 96/2003, cereti limitarea programului de munca la 6 ore. Se acorda pana la varsta de 1 an. Pentru alaptare. Nu va controleaza angajatorul daca mai alaptati sau nu (pentru cele care nu mai alapteaza).

Bianca Maria
Minunea mea!

http://community.webshots.com/album/562758273eqTdlw

Mergi la inceput

Asa, ca vreau sa ii raspund lui Ali: pana la doi ani NU intrerupi vigantolul, decat daca iti spune medicul sa o faci! Calciu ii dau cate 10 zile/luna, cate 2.5 ml de doua ori pe zi ( dimineata si seara ). Ii dau calciu gluconic, o sa trec pe calciu Pharco la semnalul pediatrei.

Stela, si eu merg la mare, si am hotarat asa: plaja intre 7-10 si 17-20, copil mustind de crema cu factor de protectie 50 tinut NUMAI sub umbrela! In functie de temperaturi, scurtam perioada de stat la soare. Si da, si eu am citit ce a zis Elara, da' io ma incing daca stau pe plaja cu tricou pe mine, asa ca nici copilului nu o sa ii pun pe ea altceva decat chiloti.

Intreba cineva de pampersi de plaja: se gasesc la Metro, de la Huggies : http://www.littleswimmers.com/na/ . Costa parca 22ron pachetul ( nu mai stiu cate bucati, 10 sau 12 ).

Gata!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Pucca, ai dus vreo adeverinta de la medic cum ca alaptezi? Si doar pana la 1 an, nu pana la 2 ?

Multumesc mult pentru incurajari, incerc sa imi repet ca Sophie e happy cu bunicii, care o iubesc mult de tot si care vor avea grija de ea si o vor invata o gramada de lucruri, si ca eu voi fi repede acasa la ea, ca voi avea banuti cat sa ii cumpar tot ce are nevoie si sa o plimb sa cunoasca lumea si oamenii, si am la argumente gramada, si prefer sa vad partea plina a paharului. Si numaplang numaplang numaplang!!!

Daca ai reusit tu, cu Bianca mult mai mica decat fii-mea, o sa pot si eu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Naty,imi pare rau de picior.Sper sa treaca rapid.Si asa cu Gemenii nostri,stiu.Deci zici ca se regleaza leganutul.Atunci e bine.Cu caditza,stai sa vezi,ca abia mai intra Teo in asta..treb sa cautam mai mare..haha..
Zic si eu:HAI SIMONETTE!Te-ai apucat de lectii intensive de francais??
Referitor la ce spuneai de bb,si eu am ramas pe ganduri cand am citit de bb Tudor.Eu,la fel,o las la ea in patut,pun caruselul,eventual bag pipa sa aiba ocupatie (dar nu o mai vrea mereu in ultimul timp,ca nu-i proasta) ,ea se uita in toate colturile camerei,mai nou se intoarce stg-dreapta,mai ramane si cu fata in sus,vb in limba ei,maraie sa se auda etc si-mi vad de treaba.Sau trec la forumeala in sufragerie.Mai dau drumul si la interfon cateodata,cand e nervoasa.Ca altfel as innebuni.Si nu ma consider deloc mama denaturata.Sunt si momente cand fac multe trasee patut-sufragerie,dar numai cand e nervoasa.Sau stau pe langa ea,sau o giugiulesc,dar mai sta si singura.Deci,Naty,eu zic ca nu esti mama denaturata si nimeni nu e.Dar fiecare se poarta cum crede.
Elara,eu am mai zis:cum sa slabim asa repede?Mai ne treb o perioada.Nu numai tu esti grasa.si mie mi s-au oferit alimente in magazin,scaun in metrou,dar o sa slabim noi.Eu nu-mi mai fac griji.am vazut la alte fete cu copilasi mai marutzi ca se poate.Deci se va putea.
puccama bucur pt tine.
Ariel,l-am vazut pe bb Teo razacios.E un scump.M-am chiorat sa vad ce leganutz aveti,dar nu am reusit..e frumos.

Mai aveam de citit,dar trec la treaba.Gata cu rasfatul.tot stolul,ca nu am timp niciodata sa nominalizez fiecare mamica,dar le citesc ciripelile si va iubesc pe toate.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Olgutza, sunt intru totul de acord cu tine! Daca Rebecca scartaie si se framanta inseamna ca s-a plictisit sau o deranjeaza ceva. Si in nici-un caz nu pot s-o ignor, merg la ea, ori ii schimb pozitia, jucariile si daca nu e ok nici asa o iau pe scutecel pe canapea si stam la joaca si la vorbe. Dupa 2 ore de veghe stiu clar ca e obosita si o pun la culcare. Aici intervine greseala mea, ca am invatat-o sa doarma in leagan. Asadar o pun acolo si in 5 minute adoarme. Si eu as vrea sa o pun in patut si sa se culce singura, dar ea nu stie si nu poate asa...
Spor la smotruiala!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput