Puiuti de randunici 2008! (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty, iti spun cu siguranta ca Rebecca nu adoarme singura si trebuie sa " o culc "! Nu bat campii sa sti! Ar fi minunat ca toti copiii sa se culce singurei la momentul potrivit,dar nu sunt toti perfecti.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty, vaz ca esti in zona. uite o fetita care mie mi se pare ca seamana cu iulia!!!

http://www.annegeddes.com/Modules/extra/ecard/form.aspx?oid=58&id=790&sid=1

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Naty nu trag cu ochiul la alti baieti, gata eu am ginerele meu frumos foc
si...sa stii ca eu as zice ca eu am facut mancare, nu ca mi-a adus-o mama
si multumim ca ne-ai trecut in listutza

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ariel, foarte frumoase pozele de la botez! Ce dulce e Alexutza!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ce ma bucur ca veniti si in parc la circ - parcul meu de toate zilele!
E intr-adevar foarte frumos si curat (si sunt si banci ). Noi mereu mergem acolo seara ca e aproape de casa.
Si am vazut ieri ca ratustele de pe lac au pui, multi si mititei!

Mi-am adus randunoiul acasa Si primul lucru pe care l-a spus a fost "vai ce a mai crescut copilul!"

Azi la pranz vine doctorita acasa sa ne faca vaccinul. Oare am voie sa o mai scot afara diseara sau trebuie sa stau sa o pazesc de febra?

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Da, Ariel, barem nasul si gurita sunt identice
Ali, pt ca nu stii "pe viu", iti spun eu ca Teo de Ariel, ca si mama lui, in realitate e muuuult mai frumos decat in poze. are niste ochi fascinanti, o ia pe urmele surioarei lui care e si ea senzational de frumoasa.
Clau, te cred, de-aia ma si consider norocoasa ca nici nu-mi imaginez cum e sa trebuiasca sa ma ostenesc eu ca sa adoarma. Mititica mea, faptul ca a stat o luna jumate la incubator, fara pic de dragoste si rasfat, mi-a fost benefic mie in fond, ca ea nu e invatata cu mari pretentii...
Acuma sta in leagan, e absolut fascinata de jucarioara care are 3 cercuri zornaitoare, mai intinde timid mana si cand zornaie repede-repede si-o retrage . Cand leaganul e oprit sau miscat doar usor de mine e f fericita. Daca-i dau drumul sa se legene mai tare se enerveaza rau. Norocul meu, economisesc bateriile!
Si iata, la cererea publicului spectator, 2 poze cu Iulia in leagan

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Ce scumpa e Iulia in leagan , hai ca m-ati provocat cu leaganul, sa vad ce parere are si randunoiul

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Naty, si , iarta-ma, te rog! Acum am citit din urma si am vazut ca ai spus ca ne duci dorul, si mie si cuscra-mii.

Olgutza, nu pot fi chiar atat de mincinoasa incat sa spun ca am lipsit la apel din cauza botezului, dar am citit din umbra si n-am vrut sa mai apar si eu, vaitandu-ma ca-s in butoi...In rest, te urmaresc rand cu rand si cu maaaare atentie, pt ca sunt total de acord cu tine in ceea ce priveste diversificarea.pe Sophie-merveille si iti doresc zile usoare la serviciu, cand o sa-l reincepi.

tuchi, doamna draga si moldo de-a mea, te repede, tot pt. sfaturile cu diversificarea. Distractie placuta la mare!

mimo, am salvat ce-ai scris tu acolo de diversificare, dar mi s-a parut un chin si sa citesc, d-apoi sa fac ce zice-n "shchema" aia!!! Oricum, o sa cernem noi ce-o sa credem de cuviinta.

delphin, cleme, amira_rox, simo-douazeci-si, vio, mihutza, gecko, ariel, clau, scuze ca nu am acum timp sa spun ceea ce voiam sa spun, da' uite ca tre' sa plec!

P.S. Printre altele, supararea mea a fost si ramane una singura: ca nu m-am chinuit mai mult sa alapteaz. Si pt asta imi vine uneori sa mor de ciuda, dar la noi nimeni nu-ti explica nimic, din pacate. Nu cum zicea Vio...Eu am sunat asistenta sa-i spun ca nu stiu ce sa fac ca doarme bb la san si nu ia in greutate (asa mi se parea) si ea mi-a raspuns simplu "Pai treziti-o!", de parca eu nu ma gandisem la asta...Ma rog, asa a fost sa fie, dar cand am citit aici atea pagini cu Omega3, cu lacrimi pt lapte putin sau prost, cu tristeti de astea, m-a apucat o mare suparare pe mine. De aia nici n-am mai scris. Fug acum. Poate revin mai pe seara.

Edit: ariel, acum am vazut ca mi-ai raspuns. Saru' mana de 1000 de ori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

doamne raluca ce ai pove tu acolo! ingrozitor! te inteleg perfect, ba chiar te admir ca ai reusit sa-ti revi dupa asa ceva!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput