Fetele din Austria (24)
Raspunsuri - Pagina 5
Adriana_78 spune:
Violeta, sa ne spui cum a fost la doctor.
Si la mine Annika a venit la termen, desi mai toata lumea spunea ca al doilea copil vine mai repede ... da' in cazul nostru m-am bucurat ca nu s-a grabit.
De unde si-a dat seama doct. ca Maira are si o carenta de fier? ca si eu as vrea sa stiu daca Lara are ceva carente (calciu, fier etc)
Flavia, v-ati intors?
Adriana
Flaflo spune:
Buna fetele, ne-am intors si noi, a fost stresant, caldura groaznica, vizite multe,..... Bianca s-a umplut de bubite de la caldura, nici cind a fost bb nu a avut asa ceva. In plus a vomitat de 2 ori, banuiesc ca tot de la caldura.
Va multumesc pentru urarile de ziua mea, am petrecut tare bine, Flo mi-a facut cadou o petrecere surpriza unde au fost prezenti prietenii si rudele din Timisoara (unii pe care nu i-am mai vazut de ani buni...). Am fost atit de emotionata.Nici acum nu stiu cum a reusit sa pregateasca toata chestia fara sa imi dau seama, mai ales ca am ajuns la localul respectiv din greseala (asa a parut atunci).
In rest am venit dezamagita, chiar scirbita de Romania, mi se pare ca e tot mai rau, am avut niste probleme de rezolvat, din pacate dupa 3 zile pierdute si multe sute mita tot nerezolvate sunt...
Dar asta este, ma bucur ca suntem din nou acasa, pina si Bianca imi spunea aseara: "Mami, ce bine e la noi acasa!"
Adina, La multi ani cu intirziere pentru Aswin, zi-ne si noua ce cadou i-ai facut.
Violeta, cum a fost la spital? Saracuta de tine, mai putin si ai scapat!
Revin mai tirziu ca am de despachetat, spalat, calcat.....
danat spune:
Violeta ce faci, mai ai? ce ai facut la spital? Hai ca nu mai am voce sa fac atita galerie
Flavia bine revenisi din frumoasa Romanie, din pacate locuita, stii cum se zice Imi pare rau cand aud inca un roman care se duce dupa un timp in tara si revine urit impresionat. Eu cel putin, am impresiile foarte proaspete, pt inca multa vreme, ca doar ele ne-au facut sa plecam, insa e trist sa realizezi ca sanse de imbunatatire, curand, nu sunt pt tarisoara asta
Noi am fost plecati intr-o mini-vacanta de 4 zile in zona Salzburgului, am stat intr-o pensiune pe la Wolfgangsee, dar ne-am plimbat prin imprejurimi, Bad Ischl, Fuschl am See, Attersee, etc, cu vaporul, cu trenul sus pe munte, superb, sunt foarte impresionata de frumusetile Austriei si de cum stiu oamenii sa le puna in valoare, sa le pretuiasca si sa le intretina.
Acum incep si eu: oare ce cadou sa-i iau sotului de ziua lui? Ati vazut pe undeva un organizer? Am cautat pe site-ul de la Media Markt dar nu mi-a gasit decat telefoane mobile cu organizer. El ar avea nevoie de asa ceva, ca e uituc si cam imprastiat, si dac as gasi asa ceva i-as lua, ca el nu considera ca e necesar sa-si ia
Va pup si sa auzim de bine!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 3 anisori :-)
Flaflo spune:
Dana, uite www.amazon.de/PDA-Organizer-Computer-Zubeh%C3%B6r-OS/b?ie=UTF8&node=569606" target="_blank">aici. Livrarea este gratis, primesti odata cu marfa Erlagschein, deci nu trebuie achitat inainte. Eu comand mult de la ei si nu am avut niciodata probleme.
flavia5 spune:
Imi puteti spune, va rog, cum ajung de la aeroport Viena la hotel Delta, str. Sonnwendgasse. Din ce am gasit eu pe net, as putea lua un autobuz pana la Sudbahnhof. Cu taxiul cat ma costa? Trebuie sa fac rezervare pentru taxi?
Multumeasc
Michelle81 spune:
Flaflo-cu intarziere LA MULTI ANI!!!Iti doresc din suflet multa sanatate,fericire si tot ceea ce iti doresti!scuze de intarziere!La multi ani!
13+ Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!Ce mai faceti?
Gabriela, pe unde umbli? ce mai faci, ce mai zici?
Violeta, sper ca esti bine.
Flavia5, taxi costa in jur de 30 euro, si asta daca suni dinainte din aeroport si ceri special un taxi "Flughafen-Wien". Cel putin noi asa facem cand ajungem in Viena. Nu stiu exact ce preturi cer soferii taxiurilor ce stationeaza chiar in aeroport (cred insa ca mai mari).
Apoi mai exista un autobuz care costa 6 euro/drum si ajunge la Südbahnhof. Sonnwendgasse e in apropiere de Südbahnhof (nu stiu la ce nr. ai tu nevoie), poti merge poate pe jos daca n-ai bagaj sau lua o statie metroul U1 (in directia Reumannplatz), cobori la Keplerplatz si apoi pe stradute catre Sonnwendg. E bine, daca ai o harta a Vienei, sa te poti orienta mai usor.
Adriana
Flaflo spune:
Oau, Michelle, nici nu am stiut ca esti gravida, nu prea mai intru la alte subiecte.... Felicitatri, ma bucur enorm pentru tine! Cind ai termenul? Multumesc mult pentru urari!
Violeta, ai nascut?
Michelle81 spune:
Flaflo-si pentru noi a fost o adevarata surpriza minunata caci nu mai speram ca am sa traiesc ziua cand am sa vad un test pozitiv(doar stii cat de deprimata eram).Data nasterii este 5 ianuarie.Suntem atat de fericiti!!!Eu te mai citesc aici.am tot vazut ca Bianca a fost tot bolnavioara,sper ca cel putin de acum sa nu mai aiba nimik.Multa sanatate si numai bine!
13+ Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
daphna spune:
Buna fetelor! intru si eu peste voi sa va intreb dk la viena sunt acum reduceri?????? as trage o fuga......multumesc