Fetele din Austria (24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Adriana multumim de invitatie, si altadata mai venim! Radu e foarte incantat inca de balonul primit, se poarta cu el ca si cu un bibelou sa nu il sparga

Flavia atunci daca pleci deja, vreau sa iti zic si eu cu putin avans LA MULTI ANI pentru ziua ta, sa fii sanatoasa si sa iti vezi toate dorintele implinite! Drum bun in Ro (asa e sunt calduri infernale din cate am auzit - Buc. 40 gr ) si sa reveniti cu bine.

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 3 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Flavia, pt maine -- la multi ani fericiti, cu sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!
Drum bun si sa veniti cu bine!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

La multi ani,Flavia!Norocul sa-ti surada in fiecare zi ,sanatatea sa te acopere si fericirea sa-ti mentina zilnic zambetul pe buze!

Violeta,pt tine!dupa ploaia de aseara te-ai putut odihni mai bine?

Adriana,sper sa ne cunoastem cat mai curand!

Adina,ai gasit cadou pt sot??

Gina&Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Buna fetele,

FLAVIA,LA MULTI ANI!ITI DORESC MULTA SANATATE SI TOT BINELE DIN LUME!

Eu astept,astazi am stat mai mult in pat!

Gina ,am dormit mai bine dar din pacate Maira a tusit!Ieri le-au pus la gradi apa in piscine(micute)si Maira mea se pare ca a stat numai in apa,asa ca noaptea a tusit.

Salutam toate fetele si va urez o seara frumoasa!

Violeta,Alessandra,Maira,Stefan

Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

LA MULTI ANI FLAVIA!! SA FII IUBITA SI MEREU FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI TIE !!

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

La multi ani Flavia si sanatate tie si familiei.
Ai grija cu caldura in Ro.
Violeta scrie-ne ca mai faci, am inteles ca la voi nu e chiar asha de cald ca in Ro.Mai sta cineva cu voi, are cine sa te ajute dupa ce nasti?? Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Violeta, cum mai esti? Stiu ca e greu cu caldura, dar nu mai ai mult!

In rest, nu am ce zice, nimic nou...

Va doresc la toate o dumnica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

Adina,La multi ani,pt sotul tau!Sa aveti parte numai de bucurii si fericire in viata!Ce cadou i-ai luat?
Violeta,ce face burtica?I-a trecut tusea Mairei?

Celalate fete, ce mai fac?Pupici!

Gina si Thomas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Buna seara fetele1

Eu nu am nascut inca,maine de dimineata o sa ma duc la spital.Contractiile au continuat,dar neregulate!Imi este foarte greu cu caldura asta infernala,dar ma consolez cu gandul ca nu mai am mult.

Silar,din pacate nu am pe nimeni in afara de sot.Mama a zis ca ar vrea sa vina,dar sora mea l-a trimis pe nepot in Romania si acum trebuie sa stea cu el.Initial am crezut ca ma descurc dar acum tare mi-ar fi de folos ajutorul ei. Costi este acasa langa mine si ma ajuta,mai putin cu gatitul ca nu stie.Asa ca trebuie sa gatesc pe caldurile astea ca nu am ce sa fac.Imi este mila de ei sa-i las sa manace tot felul de "prostii".

Adina,astazi am stat mai mult in pat,am fost si un pic in parc cu copiii,dar mi-a fost greu,noroc cu Costi ca a tot alergat dupa ei ca eu nu aveam nici o sansa.

Am pregatit totul pt bebe,insa se pare ca se lasa asteptat!Am tot crezut ca o sa vina mai devreme ca de vreo luna tot am contractii ,dar se pare ca nu vrea!Deja surorile mele fac pariuri cu data in care se va naste.Toate cunostintele ma suna si ma intreaba cum am nascut si ce face bebe!

Gina,Maira nu mai tuseste,e mai bine!Am fost cu ea la doctor,altul,nu la cel care mergeam de obicei,si se pare ca are o sinuzita cronica,plus carenta de fier.Trbuie sa-i dau fier timp de 6 luni!I-a facut o analiza de sange si se pare ca e grava carenta.Pt sinuzita am primit ceva picaturi de dat pe gurita si unele care se pun in nas.Ii merge mai bine,nu mai are cearcane si nici nu mai este asa neagra sub ochisori.Asta a fost si motivul pt care doctora a suspectat-o de sinuzita.Asa imi explic si sensibilitatea ei,sistemul imunitar era concentrat pe zona nazala unde are infectie si restul corpului nu mai avea protectie.Sper sa de Domnul sa fie bine!

Va scriu maine sa va spun ce am facut la spital!

Va pup si va urez noapte buna!

Uraa,s-a terminat EM-ul!!!

Violeta,Alessandra,Maira,Stefan

Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Gina, multumesc! Am avut ieri o zi tare frumoasa, am fost in Rust si apoi la Heuriger.

Violeta, si eu aveam contractii pregatitoare de foarte devreme, dar a venit la termen. Lasa ca saptamana asta sigur vine!

Mergi la inceput