Colectia de toamna-iarna 2005 (200)
Raspunsuri - Pagina 20
ilenutza spune:
Ola, hola si de la noi!
vad ca lumea se prega de vacante!
avem si noi in plan ceva fara pitici, sa vdm daca ne iese.
Corap planul asta diabolic al vostru ii include si pe copii?
ca nu i-am vazut nicicum in ecuatie![]()
despre noi ce sa zic: andrei mai are putin si face un an, ne-am mai revenit si noi - adik eu- nu mi se mai pare asa greu, ne distrm f bine impreuna iar baietii sunt scumpi foc impreuna.
Joy si V a facut febra noaptea dupa vaccin, 2 accese dar i-au trecut cu nurofen.De dururt piciorul, inca se mai vaita ca o baba, eu il suspectez ca inventeaza :_Au, ma doale vaccinelul, uite , eu merg incet ca ma doale piciorul!_ iar in sec urmatoare alearga![]()
Mi se par tare scumpi la varsta asta, andrei la fel, ii vad cu alti ochi toate nazdraveniile care le face
Va pupic si sper sa revin printre activiste cat de curand!
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
Noki_Lara spune:
Mneeeeatza nu vesela ci EXTREM de vesela! Simt si io aer de ne-sesiune in jurul meu!!!! Doamne, nici nu va inchipuiti cat ma bucur ca am scapat de examene...

Multumesc din suflet pentru urarile de bafta, si-au facut efectul, ca am facut bine la examen!

Fain ca v-ati intalnit...astept cu inteles intalneala viitoare si zau ca ma bag si io la niste tobogane.![]()
Ceva poze de silfide nu vede si ocelul meu?
Mitzo, sa-ti dea Doamne-Doamne sanatate si noroc si programarea la Cornelia! E de aur fata asta..nici nu-ti poti imagina ce diferenta e fata de data trecuta....
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
ASA...POLL-URI:
- la vaccin, Joy, a durut-o doar in seara aia piciorul, dar i-am pus compresa si i-am dat 5 ml de nurofen. Poate sa fi facut un pui de febra in jur de 38, dar doar in seara aia si gata.
- patut cu zabrele in continuare; inca nu ma incumet sa le dau jos ca o stiti stilul "smuls" si nu am chef sa pice din el; ca sa nu mai vorbim de faptul ca nu am DELOC chef sa ma trezesc in vizita nocturna cu ea...
- cadou sef- depinde ce gen de sef este. Ar mai fi o varanta si o excursie de un week-end, ceva ..undeva...
Pe 24 a fost ziua Taniei. Io mi-am propus s-o sun si dupa aia m-am luat cu toceala si am uitat
...asa ca profit de ocazia - desi tardiva- de a-i zice aici un La muuuulti ani plini d eimpliniri si clipe de neuitat alaturi de cei dragi, multa sanatate si inspiratie!!!

Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
lavi02 spune:
Joy madutza parca zicea zilele trecute ca Andreas a avut reactii mai urate la vaccin.
Difera de la copil la copil. Nati a avut febra + diaree o zi + durere de piciorus.
Noki felicitari pt incheierea sesiuni!!! Asteptam 10-le!
Cum mai stai cu planurile de vacanta? 
Ina
nu stiu zau cand o sa-mi vad finutul ca poimaine plec in concediu.
Ilenutza bine ai revenit. Poze recente cu gasca vesela?
Corap plan de plan! Din 28 pana pe 9 (dar seara) suntem plecati si noi.
camelia_daniela spune:
Neatza!
Intr-adevar, piticii astia ai nostri sunt grozavi la varsta asta! Perlutele si inventiile lor sunt minunate!
Ilenutza, bine ai revenit! Ma bucur ca sunteti bine! 
Bulucel, multumim de aprecieri!
Tania, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa, voioasa sa ai parte de tot ce-i mai bun si frumos in viata si sa fii iubita! 

Cateva POZE NOI cu mezina cucuiata!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Noki_Lara spune:
Lavi, de azi reincep planurile, ca vorba aia...am reinviat! Dar presimt o puscarie in ceea ce ma priveste...adica o sa mor cu Adila de gat daca nu plecam pana la urma.
Sau ma voi enerva si-mi iau copilul si mama si plec cu un last minute undeva...da' io in perioada aia - sf de iulie am planuri de vacanta...
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
Varsta Sarah
coralia76 spune:
Noki felicitari...acum esti "eliberata"
..ai liber la vacanta
.
Joy..urata treaba cu vaccinul asta..si eu trebuia sa o duc pe Andreea, dar tocmai de frica reactiilor adverse tot amanam momentul.Fetita lui sora-mea a facut febra 3 zile si vreo 2 zile nu umbla deloc prin casa numai in brate o duceau si de aia m-am speriat asa pentru ca ea de obicei nu a facut vreodata reactie la vreun vaccin si acum dupa asta a fost prima data cand a facut febra
si are aproape 3 ani !!!Cand ma gandesc ca a mea numai anul trecut mi-a facut de vreo 5-6 ori febra 39 din diverse motive(cel mai frecvent rosu in gat )...
www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)
lavi02 spune:
Dragelor cu vaccinul, Coralia a pus punctul pe i cu nepotica, avea aproape 3 ani!
Cu cat e mai mare copilul cu atat reactiile cresc!
Asta pt ca copilul deja are anticorpi formati si cu varsta reactia creste (asa mi-a explicat doctorita). Exact acelasi vaccin s-a facut la 2, 4, 6, 12 luni si copiii au avut reactii mai slabe decat acum, la 2 ani si jumatate.
Cu cat amanati vaccinul, reactiile vor fi mai puternice.
Vaccinul se reia prin clasa 1 dar fara componenta pertussis, care da reactiile cele mai puternice, se va face doar DT.
Mai incolo, cand se mai face rapel, se face doar varianta T (antitetanos, cum am facut noi cand eram gravide).
Asa ca daca il amanati o faceti spre raul copilului!
Noki bafta cu domesticirea lui Adi, daca mai esti interesata de Croatia vorbim.
Mihaelutat spune:
Gata am fost la orl-ist si mi-a scos un mare dop din ureche, acum am un auz de caprioara, de fapt aud excelet. Nici nu stiti ce sunet superb au acum unghiile mele pe tastatura.....
Nu mi-am imaginat ca poate intra atata apa intr-o ureche cata mi-a bagat asistenta.
Noki nu am facut poze, desi Anda avea aparatul la ea ca ne-a lovit simtul penibilului la terasa si nu ne-am bagat. Vroiam sa facem la tobogane dar a venit ploaia si nu am mai mers. Data aviatoare.
Sa dai o apa plata pentru programarea last-minute la defrisat.
Mihaela
coralia76 spune:
Lavi02 cred ca m-am exprimat eu gresit...acum are aprope 3 ani(ii implineste in august), dar vaccinul l-a facut in primavara (martie sau inceput de aprilie) si a avut reactiile astea urate...
www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)