Colectia de toamna-iarna 2005 (200)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

coralia tot avea 2 ani si 8 luni!
Oricum, varsta e explicatia faptului ca la acelasi vaccin acum sunt reactii mai puternice decat la varsta bebelusiei.

mihaelutat misto ca scapasi de dop! Si mie mi-a scos odata prin generala, cred; apoi mi se parea ca aud prea mult, parca orice fasait...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Corect Lavi asa sunt eu acum,aud foarte bine cu aia cu dop si mi se pare ca o am infundata pe cealalata.....Dar e minunt asa, parca sunt alt om.
Aha a fost ziua Taniei, atunci sa ii uram cu intarziere sanatate si avere, copii cuminti, daca se poate, si sot iubitor.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

fetelor, multam mult. acum am venit de la dr, se pare ca are si un pic de rosu in gat cu amigdalele umflate.
chestia nasoala e ca marti dr nu s-a uitat in gatul lui!!!! ne-am dat cu vorba ca nu mananca, ca-i iara cu constipatia....si cred ca a uitat. iar eu mi-am dat seama exact cand am iesit din cabinet.

deci sunt denaturata TOTAL imi vine sa-mi dau pumni si sa-mi zbor creierii asia care nu s-au gandit la gatul copilului meu.

mi-a dayt antibiotic AMOKSIKLAV - care este cam tare dupa cum s-a exprimat dr, dar cica decat sa-i dau de 3 ori pe zi mai bine doar de 2 ori - dar nu i-l dau decat daca mai face febra pana sambata. asta am hotarat eu.

LAVI, ai perfecta dreptate cu cat este mai mare copilul cu atat mai multe reactii si mai naspa.
ca si eu m0-am speriat tocmai stiind ca inafara de cel de la 2 luni el nu a facut la niiun alt vaccin asa urat.

va poooop, ma duc sa fac bahgaje.

PS: ILENUTZA si o imbratisare cu drag. astept sa pui ceva poze

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hai ca ma apuc eu sa "schimb scutecul"...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Hello! Hello!

In sfarsit mi-am gasit si eu timp sa postez aici. Sunt un pic in urma, dar din cate am mai frunzarit vreau sa spun:

Madau - sa va tina Dumnezeu! Numai fericire!

Anda - ce bine te-ai distrat tu cu ursul in Berlin

Iata ca dupa luni de zile de zbucium am reusit si noi sa ne mutam in casa noastra. Dimitrie nu mai are scutec ziua, numai noaptea, suntem fara biberon la culcare, povestile ocpupa acum prima pozitie, si vad ca se discuta de concedii... eu vreau sa merg cu Dimitrie in Croatia. Sper sa iasa!

Cam astea sunt noutatile, detaliile le las pe alta dat cand o sa am mai mult timp si poate am sa pun si ceva poze.

In rest va doresc la toate o vara racoroasa, si concedii placute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

SUBIECT NOU

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput