viza egipt

viza egipt | Autor: minishor

Link direct la acest mesaj

Cine stie cat de repede se proceseaza o viza de Egipt, si daca e mai greu sa o obtii pentru o vizita turistica pe cont propriu (nu prin agentie). Avem la cine sa stam la Cairo, membru al familiei, dar am inteles ca daca merg singura se complica treaba.

Am primit si sfatul sa iau viza de la aeroport direct, dar parca nu as risca, sa nu ma lase sa intru in tara si sa trebuiasca sa ma intorc...

Ce experiente si sfaturi aveti legate de asta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu am luat viza de pe aeroport la Cairo dar eram intr-o excursie organizata.Prima data inainte sa intram in Ue m-am dus la un Consulat al Egiptului si mi-au dat-o dupa vreo 2 h.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Suna la Ambasada din Bucuresti (parca bd Dacia, daca nu ma-nsel) si-ntreaba. Ei sint cei mai in masura sa-ti spuna. Noi am luat viza inainte de a merge in Egipt, desi, teoretic, cu pasaport australian poti lua viza din aeroport, insa unele companii de zbor cer in prealabil viza, altfel nu te-mbarca. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Am fost pe cont propriu in Cairo si am obtinut viza in 5 minute. E un ghiseu special de unde o cumperi (e ca un timbru). Eu zic ca nu risti sa ti-o iei de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Ce e drept mie la imbarcare mi-au facut ceva probleme pentru ca pe ecranele lor apareau ca avem nevoie de pasaport si de viza dar dupa multe lamuriri au inteles ca acum suntem in Ue si nu amia vem nevoie.
Daca poti sa-ti iei viza din Romania eu cred ca este mai bine.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns minishor spune:

Multumesc pentru sfaturi.

Am sunat si la ambasada pana la urma, mi-au spus ca pot sa iau viza de la aeroport in aceleasi conditii ca de la ambasada (adica sa prezint dovata de cazare si de fonduri suficiente).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns losttime spune:

Buna ziua!
Stiti cumva despre o restrictie ,cum ar fi : femeile cu varsta intre 14-35 isi vor perfecta visa anticipat?
Exista vreo persoana-femeie pe site cu varsta intre 14-35 ani care a calatorit in Egipt? Imi puteti da detalii?
Va multumesc!

Mergi la inceput