TRAIM INTR-O COCINA DE SOCIETATE !!!!!!!!!!!

TRAIM INTR-O COCINA DE SOCIETATE !!!!!!!!!!! | Autor: iul23

Link direct la acest mesaj

Va invit sa meditati si sa reflectati asupra a ce viata duceti in aceasta tara in care va prefaceti de fapt ca traiti bine, va prefaceti ca v-ati realizat, tara in care zi de zi sunteti folositi fie ca stiti fie fara stirea voastra acceptand aceasta stare, tara in care bogatii devin si mai bogati, saracii devin si mai saraci si mai bolnavi, totul de fapt fiind o mare desertaciune.Cu totii ne taram ca ramele pentru o gura de aer, pentru o clipa de liniste sau mai rau, pentru o coaja de paine ce devine zi de zi mai amara, mai scumpa, mai rara.
ing.Merticaru Iulian

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

da, poate privite astfel lucrurile stau asa... insa, haideti sa fim un pic mai optimisti... daca plecam de la inceput cu idei negativiste oare unde se ajunge? Personal sper, si lupt pentru ca viatza sa fie frumoasa... incerc sa ma bucur chiar si de putinul pe care mi-l ofera.

A fi optimist e o stare care induce cu ea multa liniste, si mult bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mai , exceptand lucrurile urate de toata lumea si prezente mai peste tot , mie chiar imi place si nu m-as muta.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Asa .. si? Tu, personal, ce faci? Sau ce ai de gand sa faci? Ce propui?

Sa ne luam cu mainile de cap, sa ne lamentam si sa ne dam cu curu de pamant (pardon, fundul) putem toti. Dar, concret, ce e de facut?

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

pai cine a zis ca viata e perfecta?normal ca trebuie sa lupti pt a te realiza(doar daca nu te nasti vreun pui de bogatas..dar si atunci trebuie sa supravietuiesti),iar lucruri urate si coruptie sunt sigura ca exista mai peste tot in lume,nu numai in RO(vorba lui Xeo)

Nu stiu de ce spui ca unii doar se prefac ca o duc bine,poate chiar o duc,insa au un alt fel de mod de a privi viata,mai optimist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

mvai, suntem niste victime, nu-i asa?

mrrrrau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

...sa NE DEA si noua cineva, ceva, ca partidu' asta nimic nu face...

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

quote:
Originally posted by Mariaa

...sa NE DEA si noua cineva, ceva, ca partidu' asta nimic nu face...

pentru Emma

Lyme

da, da, si noua sa ne dea... case, pensii, serviciu, bilete la tratament.... da' sa dea cate una, sa ajunga la toata lumea... si sa se faca liste, sa nu se bage lumea in fata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

io 'as vrea' crevetii aia...e imaginea care m-a marcat cel mai tare...rafturi intregi pline numai cu cutii de creveti!!
parca nu m-au marcat asa tare nici orele matinale de stat la coada la lapte, la pui, banane sau portocale si nici defilarile alea hidoase ca si crevetii

pentru Emma

Lyme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Sa nu aruncati cu rosii va rog . Chiar daca nu mai traiesc in "cocina" va relatez parerea mamei mele despre Romania dupa 2 luni de stat in USA ( prima ei iesire ever in afara granitelor tarii): Mama, noi suntem la stadiul in care se mai arunca gunoiul de la balcon si avem tablite cu "nu calcati pe iarba"...

Deci lasand la o parte politica, coruptia, preturile si tiganii, avem mult de tras cu gunoaiele si parcurile/spatiile verzi! Asta asa ca o idee pentru cine vrea sa se apuce de reparat Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

am si eu un mare of...MANCATORII DE SEMINTE DIN PARCURI (pe langa multe alte of-uri). ati sarit toti cu gura pe iul, da io as zice ca pe undeva are dreptate. voi ori santeti aia bogatii ori...ups,sper ca nu voi mancati seminte in parcuri...

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput