*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (98) ***
Raspunsuri - Pagina 7
claujro spune:
Nu muncim degeaba, ca ne place ceea ce facem, nu?! Cu ocazia asta mai periem si noi ce mai e pe site.
Edit: mai bine periem codurile...
felicia74 spune:
fetelor, trebuie sa ne inarmam cu multa rabdare, ca astia de la LR au luat-o razna: ptr comanda din 14 iunie mi-au trimis confirmare pe mail de 3 ori: o data pe 14, apoi luni sau marti (nu mai tin minte exact) si a treia oara - ieri. Pentru aceeiasi comanda, ca la nebuni
Sa primesc mail la o saptamana de la lansarea comenzii, asta nu mi s-a mai intamplat!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
e nu, ca LR azi are de gand sa ma uimeasca de tot. Ia uitati ce raspuns am primit de la ei la plangerea facuta d emine ca nu a ajuns comanda din 13 mai:
quote:
Bonjour Mme,
Vous vous inquiétez de ne pas avoir reçu votre commande du 13 mai 2008.
Je vous présente mes excuses pour cette attente.
Votre colis a été expédié à cette date.
Il vous parviendra prochainement à votre domicile.
Puis-je vous demander de patienter ?
Je me permets de vous préciser qu'un délai de 5 à 7 semaines environ est nécessaire pour réceptionner un envoi en livraison "prioritaire".
Je reste à votre entière disposition.
Cordialement.
Isabelle,
Relation Client du site www.laredoute.fr
Cica ptr o comanda trebuie sa astept 5-7 saptamani!!! pai mie imi ajung in maxim 2, ce spun ei acolo?
miki68 spune:
Isabeeeelle! Ce frumos si ultra politicos iti zice ea sa astepti 5-7 saptamani, de parc-ai locui in Banania si iti vine coletul in desagii magarusilor, in varf de munte...
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
gabitaco spune:
si eu am primit mail pt comanda din 14 iunie abia ieri...da comanda era in pregatire de luni, 16 iunie .....
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
felicia74 spune:
acum, ganditi-va daca acum ne zice sa asteptam 7 saptamani, cand va incepe nebunia cu reducerile ce vor face? "lasati ca vine, pana la Craciun sper sa-l aveti, aveti rabdare, va multumim si va mai stam la dispozitie"
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by claujro
Nu muncim degeaba, ca ne place ceea ce facem, nu?! Cu ocazia asta mai periem si noi ce mai e pe site.
Edit: mai bine periem codurile...
Las' ca la fel fac si eu,am umplut doua cosuri si ma pregatesc sa-l umplu si cel de pe contul banat!
miki68 spune:
Pana una, alta, la Iasi ploua torential si eu casc okii www.boohoo.com/HighFashionForWomenCarousel/view_all.php?category=offers2&page=7&page-group=1" target="_blank">aici. Au si astia reduceri, am cont, livreaza si in Ro... Habar n-am care-i calitatea, in schimb.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei