*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (98) ***
Raspunsuri - Pagina 20
soanso spune:
quote:
Originally posted by miki68
Aaa, uitam. Au pus link spre solduri pe prima pagina a sitului.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
am vazut ..mai bine nu vedeam ca m-am enervat grozav............unele dintre ele sunt mai scumpe decat inainte,sa vezi ca luam teapa si nici cu 75,90% reducere nu ajungem la preturile dinainte cu 65% reducere.. parca vad ca nu mai gasesc masurile care ma intereseaza !
SOSO (20 dec 2005)
gabitaco spune:
am primit si eu coletul din 14 iunie....
super toate....linkuri nu prea am timp sa pun acum...poate mai tarziu daca merge siteul.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
miki68 spune:
quote:
Originally posted by gabitaco
am primit si eu coletul din 14 iunie....
super toate....linkuri nu prea am timp sa pun acum...poate mai tarziu daca merge siteul.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Ai lucruri care sunt acum la solduri?
cristina d.
miki68 spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
Eu zic sa-i comanzi de acum!Mai mult ca sigur,maine nu-i mai gasesti,oricat te-ai grabi!
Tu vrei sa ma chinui? Ma faci sa plang. Cum sa nu-i mai gasesc? Ar fi o "pierdere" ireparabila.
cristina d.
nushulica spune:
quote:
Originally posted by miki68
Doamne, numai am rabdare! www.laredoute.fr/vente-ballerines-active-wear.aspx?productid=324098592&documentid=389608&categoryid=32411507&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Astia-i cumpar primii. Asta apropo de preturi demente!
cristina d.
miki promit ca daca nu-i mai prinzi ti-i dau pe ai mei care i-am luat anu' trecut...asta daca nu i-o fi stroncait deja bunica de la tara ca ei i-am trimis
23+ DAVID
miki68 spune:
Vreau sa va zic ca eu am scapat in sfarsit de oribilitatile alea. Nu le vroia nimeni (v-am zis ca si alea de la tara ziceau ca-s prea urati), asa ca i-am pus intr-o punga, langa ghena de gunoi. M-am dus sa-mi iau tigari si, dupa 5 minute, cand m-am intors nu mai erau
cristina d.
miki68 spune:
Am facut CAPITOL NOU
Dedicat exclusiv minunatelor si indispensabilelor lucruri pe care le vom cumpara de maine
cristina d.