*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (98) ***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

DANITA
INTRA IN SUIVI
da click pe tout mes comandes
apoi da click pe comanda care continea cadoul
si ai sa vezi ca acolo e trecut
ia incearca si vezi
asa e?
la mine asa apare cadoul dand click pe data comenzii respective.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by Bratu Monica

Iar am intrat in febra.
fetelor parca a luat cineva asta:http://www.laredoute.fr/vente-2-tuniques-femme.aspx?productid=324131163&documentid=207608&categoryid=22899486&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
e super pret.ce spuneti merita?Imi pare cam decoltata .Cine a luat-o imi spune si mie ceva pareri?
Please!!!!!!!!!

Monikka

Monika,le am eu ..sunt bumbac 100%-subtire,placut ,sunt decoltate destul de tare pt gustul meu, dar in rest ok ,merita!

miki68

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_dm spune:

Monikka, intrebai de bluza aia si nimeni nu a raspuns.
Nu am luat-o, personal, dar si eu zic ca decolteul e prea mare (depinde daca e ok pt tine), si partea petrecuta face ceva cute...Apoi, am intrat pe site la parerile altora in ce priveste articolul...impresiile sunt impartite - ideea generala e ca pt un tricou de toata ziua e ok, material ok, lejer, dar fara stil special...
Eu zic sa astepti sa vezi daca se reduce mai mult, daca ajunge pe la 2 euro merita...

pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Pivoine - e culoarea bujorului.

Monica

quote:
fetelor parca a luat cineva asta:http://www.laredoute.fr/vente-2-tuniques-femme.aspx?productid=324131163&documentid=207608&categoryid=22899486&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
e super pret.ce spuneti merita?Imi pare cam decoltata .Cine a luat-o imi spune si mie ceva pareri?
Please!!!!!!!!!

eu le-am luat, pvoine+alb, material bun, bumbac, si decolteu imens. Le port cu maieu pe dedesubt. Dar imi plac, daca se mai ieftinesc imi mai iau.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

monica si miki, thx de answer. in suivi apar dar nu apar in email . m-am uitat intr-un email cu o alta comadna si acolo aparea si cadoul, asta m-a derutat .

btw: sunt reduceri la quelle romania, stiu ca sunt in-afara subiectului dar poate aruncati vreun ochi si pe acolo :)

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Monica de tunicile alea ziceam si eu pe prima pagina a acestui capitol ca sunt foarte decoltate. eu le-am cusut. nu le puteam purta asa. daca vor fi mai eftine...poate mai comand si eu, ca in rest is faine.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Asa deci...miercuri dimineata puneti-va ceasurile sa sune dimineata si la shopping cu voi. Eu ma duc maine sa-mi alimentez cardul, am bagat ceva-ceva in cos, cred ca ar fi o idee buna sa facem o listuta rapida cu cateva coduri pe care le putem folosi, sa ne fie la indemana pt miercuri

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Gata! Eu mi-am umplut cosul. Numai cu "scumpeturi" (Naf naf, L.Clement, Repetto). Bineinteles ca, in sinea mea, sper din tot sufletul ca miercuri cand deschid cosul (asta daca am sa pot), sa vad toate produsele la un pret "ca pentru mine". Pana atunci, cosul meu e in valoare de 1000 si ceva de euro.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

mey, nu stiam eu de ce va chinuiti atata sa umpleti cosurile. Din experienta mea am vazut ca linkul nu se mentine. Cand le reduc le baga in capitole speciale, au alte linkuri. Sau la voi a mers pana acum?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

anul trecut au trimis invitatie speciala pentru reduceri...cu pretul intreg al produselor....au dat un link special pentru reducerile din vara...unde erai invitat sa iti pregatesti cosul...parca si in iarna a fost la fel.Linkurile actuale nu vor mai corespunde.

Eu nu ma chinui.....ca nu stiu inca ce vreau........si nici cum va merge site-ul miercuri.
Daca as putea i-as ruga sa imi trimita depositul lor de haine ...asa de proba...sa ma pot hatara si eu....

P.S.
Am insa o mare rugaminte la voi.....
nu cumparati TOT...mai lasati si pt noi...

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput