Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

NU stiu daca va amintiti de Kla78, dar am vazut ca este inca in listuta noastra , desi , ea a decis ca nu va mai intra la noi, la odisee...
Oricum, vroiam sa va anunt ca am citit ca a nascut ieri, prin cezariana, un baietel de 2500 grame...

Buna gravidute. Am deosebita placere de a va spune ca draga noastra Claudia (Kla78) a adus pe lume ieri la ora 19 un bebe DENIS, frumos foc si sanatos, de 2,500 grame si de nota 10. ( mesaj scris la gravidute prin FIV)

Cristina 31+ ,cu Mihai Daniel

AMR 60 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

am intrat sa vad noutatile...........
le salut pe toate fetele!!!!!!!
noi iesim un pic la aer...ca in casa e foarte cald.........
Ana hai ca mai e putin si o vei tine pe Maria in brate...........

Roxana32+ de Bianca Maria
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Marina, super tare mama ta...Lasa ca nu te plictiseai, o relatie cu multa adrenalina!!!
Ai mei nu prea au din astea si cand au, ii las ca ei si fac ca mine.Dar in principiu sunt niste dragutzi, isi spun opinia dar ma lasa sa aleg cum vreau...Ca doar eu suport consecintzele!!

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (33+)si Vil asteptand o

AMR 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

BINE AI VENIT PE LUME BEBE DENIS!!!!!

Claudia refacere rapida si mult laptic!!!!!

Roxana32+ de Bianca Maria
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Felicitari pentru Kla!!!!!Sa fie fericiti, sa creasca mari si sa-i dea Dumnezeu multa sanatate lui Denis!!!!

AMR 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Marina aia cu usa chiar a fost tare eu creca de nervi o scoteam puneam alta si aia i-o duceam ei. Si a mea are stilul de a face pe la spatele meu sau fara ca eu sa stiu fara sa ma intrebe si ma termina. Ca numai aiurea face si exact ce nu imi place mie.
Cristina da eu am lasat-o in listutza multumim ca ne-ai anuntzat sa trec pepenasul la listutza.
Claudia felicitari refacere rapida si pt pepenasul scump Denis bine ai venit pe lume sa cresti mare frumos si sanatos!

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 6 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Felicitari Claudia!!Multa sanantate si fericire tie si bebelusului Denis!

Ankalaura am programare miercurea viitoare, pe 25 la Tutunaru. Sunt deja programata de data trecuta. Tu de unde stii ca pleaca pe 6 iulie??Cat o sta plecat??? Ma apuca groaza.. nu imi place deloc ca pleaca!Voi veti fi deja nascute.. tu cu Tecky , dar eu???

Haide Anna!!Mai ai putin!!

Nu stie niciuna dintre voi sa imi spuna care e diferenta intre esarfa de cordon si circulara de cordon??

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mada, nu cred ca trebuie sa iti repet ca esti o draguta!!!

Cristina 31+ ,cu Mihai Daniel

AMR 60 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Estrella, eu nu ma privcep da imi dau cu presupusul ca tot romanul.Daca vb baliverne, imi cer scuze.
Cred ca esarfa e aia cand cordonul nu e complet in jurul gatului, e asezat asa, numai pe partea din spate iar circulara e cand cordonul se pune ca fularul iarna, se invarte in jurul gatului.Ma gandesc...Si dupa cate stiu aproape toti bb-ii au ori una ori alta...

AMR 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Da mai, aia e diferenta intre esarfa si cordon Esarfa se intalneste foarte des.

Estrella - EL mi-a zis ca are avion pe 6. Dar nu cred sa lipseasca mult. Nu l-am intrebat unde se duce . Oricum, eu zic sa nu iti faci nici o grija ca obisnuieste sa aranjeze bine lucrurile inainte. O sa iti dea un telefon special, cica "de nasteri". Ca pe ala de pe cartea de vizita il tine pentru "diverse". De nasteri are altul.
Eu ma gandesc la o chestie... Daca totusi nu nasc pana pe 2, el mi-a zis sa ma duc pe 2, dar 2 e miercuri, si daca e sa nasc pe 3 sau 4, parca vad ca el oricum pleaca duminica si pe mine ma externeaza luni sau marti.
Oare mai bine sa ma duc pe 1? Poate asa am vreo sansa sa nasc pe 2 si vineri sa ma lase acasa... Nu prea stiu cum o fi mai bine....

Anca mami de Eliza si 37+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput