Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 6
violeta29 spune:
Mey , dar voi sunteti de groaza, vreti sa ajungeti la 2 capitole pe zi? Cu greu am reusit sa recuperez.
Eu ma simt cam rau, sunt ametita, am stari de voma si ma doare capul rau de tot. Nu-mi dau seama care poate fi motivul
.Azi am si dormit exagerat de mult si cred ca daca m-as aseza acum in pat as adormi din nou, dar mi-e teama ca nu o sa mai dorm la noapte! Cred ca o sa ies putin la aer, poate ma mai linistesc.
ANAXENA, hai curaj ca mai e putin, spor la impins!!!

Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
30+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 10 SAPTAMANI

narcisa.s spune:
HAIDE ANAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (33+)si Vil asteptand o 
AMR 7
M&M spune:
quote:
Originally posted by violeta29
Mey , dar voi sunteti de groaza, vreti sa ajungeti la 2 capitole pe zi? Cu greu am reusit sa recuperez.
Eu ma simt cam rau, sunt ametita, am stari de voma si ma doare capul rau de tot. Nu-mi dau seama care poate fi motivul.Azi am si dormit exagerat de mult si cred ca daca m-as aseza acum in pat as adormi din nou, dar mi-e teama ca nu o sa mai dorm la noapte! Cred ca o sa ies putin la aer, poate ma mai linistesc.
ANAXENA, hai curaj ca mai e putin, spor la impins!!!
cea mai fericita30+ cu
Alexandra Valentina
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 10 SAPTAMANI
Ti-ai luat tensiunea????
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 60 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
MissJJ spune:
Marina vaii cate asemenari, vb lui Anka vb de mama cumva?![]()
A mea are un stil clasic de ati baga ajutorul pe gat efectiv pana cedezi si apoi sa iti scoata cohii pt ajutorul acordat toata viata si pe lumea cealalalta daca ar putea.
Cu hainele am noroc ca nu prea se baga sa imi ia dar si cand eram in ro scobea ea prin dulap si scotea unele care erau noi si eu le purtam si ea vroia sa le dea la femeia de servici sau la mai stiu eu care ca vai e amarata si etc ok e amarata si eu is de acord sa ii ajuti da nu cu hainele mele bune. Nu zic ca am venit intr-o zi acasa si ii arata la una o fata care ii mai dadea bani sa o ajute la curatenie garderoba mea.
Sa mor nu alta aia parca era la un catwalk sau ceva.![]()
Violeta imi pare rau ca te simti rau, poate fi de la vreme? Daca e cald la voi sau poate ai papat ceva ce nu ti-a priit. Oricum sper sa iti treaca. Cu somnul si eu de multe ori chiar daca as putea dormi mai evit ca apoi stau toata noaptea si pazesc peretii.
Vicky deci si tu ca si mine, asteptam sa vina bebe si Kimmy, facem club.![]()
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 Zile
narcisa.s spune:
Violeta, cum te simti??O limonada poate te ajuta...sau o cafelutza slaba daca ai tensiunea mica
Mariana,intr-un fel si la voi e bine, oricum sunt convinsa ca sistemul de stat este ceva mai bun decat in Ro...Tu intrebai de nastere pelviana??Cum vine aia sa stiu??Aici se promoveaza f mult nasterea aia de stai pe vine, nasterea in apa si nasterea acasa...Oricum ar fii, nasterea naturala.Vorbesc de sistemul de stat ca ala particular 90% are cedzariene.Din alea de nu-i plac la Biri.
Biri, si tu acusica acusica...Sa ne spui cum fu la dr.Multumim de lamuririle cu Sun...ZSper sa fie bine micutzele amandoua, si Thea si Sun
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (33+)si Vil asteptand o 
AMR 7
violeta29 spune:
Astazi nu mi-am luat tensiunea, dar nu am avut pb pina acum.Am mancat dimineata cand am iesit de la analize doua cornuri, ca ma luase cu lesin de la stomac si nu mai rabdam pina acasa, sa fi fost oare mai vechi?Am papat acum o ciorbita de zarzavat rece de la frigider m-am mai linistit parca un pic. Poate imi revin! Off si as fi facut si o baitza da la noi e oprita apa calda pina pe 27

Acu tre sa ma chinui cu cratitele pe aragaz!
cea mai fericita
30+ cu
Alexandra Valentina
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 10 SAPTAMANI

Marina_1609 spune:
mada, parca am avea aceeasi mama, zau
parca o vad cum zice ca mi-a dat din economiile ei si ca nu-mi pasa...si o sa zica asa toata viata. a patit-o sormea mai mare... Eu chiar vreau sa refuz aceste ajutoare dar pe bune ca nu pot, pt ca ma trezesc cu plasele la usa...
de exemplu ii spun acum ca suntem cam la limita cu banii, o sa luam strictul necesar ce trebuie prin casa si restul pastram ca nu se stie la nastere, doamne fereste sa nu aparwa ceva pe parcurs... Ea tipa in gura mare sa ne luam televozor cu plasma ACUM ca sa fie totul nou in casa... eu incerc sa o calmez ca tv-ul il luam la anu, ca ne multumim si cu cel vechi acum. dar parca o vad cu pachetul la usa. Surprize din astea am avut o tona...
Sa vezi ce lupta am avut cu ea pentru o haina de blana. i-am zis ca eu nu imi cumpar asa ceva pt ca efectiv nu am unde sa o port. nu puteam sa merg cu blana naturala si cu tramvaiu 41... si ea ce a facut: s-a dus si mi-a cumparat-o singura...fara macar sa ma intrebe daca imi place. a dat o groazaaaaa de bani pe ea si de 3 ani sta neatinsa in dulap.
Alta data imi zicea sa schimbe usa la apartament la intrare, i-am zis ca nu e urgent si ca ne vom ocupa si de asta. ei bine, a pandit ea momentul cand nu am fost o zi intreaga acasa, a comandat usa, aia au venit si au instalat-o, de era sa-mi crape inima cand m-am intors acasa. nu mai stiam unde ma aflu. si nici macar nu-mi palce culoarea!
mai vreti povestioare din astea? ca mai am o tona 
32+ cu
ANA SOFIA ???
http://community.webshots.com/user/electra_1609?vhost=community
http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1
violeta29 spune:
Mai fetelor, nasol cu mamele voastre, eu cred ca as face crize de nervi daca ar face si a mea asa! Din fericire, ai mei, desi m-au sprijinit si financiar de multe ori niciodata nu si-au impus punctul de vedere. ceea ce mi-a plact mie aia am luat
cea mai fericita
30+ cu
Alexandra Valentina
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 10 SAPTAMANI