Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 19
anca81 spune:
Sun si Teodora Patricia, mamicile de la odiseea de Septembrie-Octombrie sunt alaturi de voi si va sustin din tot sufletul. Ne rugam ca micuta Teodora sa fie sanatoasa si treaca cu bine peste acest hop. Doamne ajuta! 

O burtica mititica
28+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
diarux spune:
BON DIMINEEEEEE, dragutzelor!!!
eu am inceput-o de dimineata. am fost la biserica putin si sunt asa de mandra de mine ca am reusit si eu sa ma spovedesc si sa ma impartasesc. Povestea lui SUN m-a pus pe ganduri si m-am gandit si mai mult la BB Andrei. oricum, am o inima tare usoara azi si simteam nevoia sa va spun. Am aprins si pentru micutza TEODORA o lumanare si sper in continuare ca ii va fi din ce in ce mai bine.

.
dimineata aveam burtica foarte calda o fi ceva rau????ca m-am speriat si am asteptat cu nerabdare sa se trezeasca BB si sa dea un piciorus ca sa ma linistesc. ei uite ca acum...nu se mai opreste, dragul de el!![]()
azi facem si noi 30 de sapatamani!!!!! trebuie sa schimbam semnatura ca e zi maaaare!
ai mei au trecut printr-o intamplare tare ciudata de dimineata de pe la ora 5. m-a infiorat si pe ine. mai imntai i-am certat, dupa care m-am mai linistit. sper sa fie bine acum.of...cate se mai intampla....
bine ca azi vine si sora mea aacsa de la Bucuresti. cica sa ma vada si pe mine cu burta inainte sa nasc...

ma duc sa lucrez la semnatura
bebe Andrei
Ruxandra
29+ si
Andrei Tudor
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Si noi prin zona, azi e frumos la noi afara si am scos si eu toate perne astenuturi etc la aerisit afara si sper ca nu e iar sarbatoare azi ca vreau sa aspir sus la noi si sa spal baile si sa instalez in final patul de bebe ca am toate la el am scos din garaj si nivelul de sus saltelutzele sunt curate toate spalate calcate asteptam posesoarea.
Poate poate vrea sa vina mai rapid.
In rest nimic nou plictiseala cu mama pe aici, nu ne putem vedea de ale noastre ca ea trebuie sa faca numai cum ii place aseara m-a scos din ultimele sarite noi eram jos si mergea ala de ascultat si ea intra in camera la fata cu toate ca fata nu plangea sau ceva si o inveleste. Eu aud zgomotul merg sus sa vad si ea repede o face pe-a nisnaiul si rapid in camera, cand ma aude sus deschide repede usa vai da s-a intamplat ceva??? Sa mor nu alta.
Are un stil din asta de a minte pe fatza si de a o face pe nevinovata si stii f bine ca ea a facut ceva stie si ea da pe fatza te minte.
Si normal fata nu doarme invelita si ea sigur nu isi trage patura pe ea ca nu stie cum sa scape si aseara mama s-a tot plans ca ii e frig si i s-a parut ei indicat sa infofoleasca fata cu toate ca la fata camera e mai mica si e mult mai cald la ea ca avem si temp afisata pe monitorul ala deci stim exact ce si cum. Si m-a scos din sarite faza asta ca face ceva numai cum vrea ea.
De genul ca eu vb si pe o ureche ii intra si pe alta ii iese, nu mai vb ca a mutat si toate prin casa dupa placul si fereasca sa mut eu ceva la ea macar is o sg furculitza ca mai are putin si imi ia capul jos da la ea nimic nu e valabil.
Sorry ca ma plang aici cam off topic da tre sa zic si eu la cineva ca innebunesc asa.![]()
PS Biri unde ai pus facaletzul?
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 5 Zile
a.cicel spune:
Neatza burtici si mamici
Ma bucurca Teodora e mai bine. Am citit cu sufletul la gura sa aflu vesti despreea si Laura.
Nu am mai scris ca nu ma simteam in stare, si in plus am avut 2 zile de contractii nedureroase, dar permanente. Zi si noapte burta mea a fost cao piatra. Dr a zis sa iau nospa dar nu am luat. Sotul a bincercat sa imi dea dar nu am vrut. Ca daca iau la fiecare contractie.... La nastere o sa fiu relaxata tare...
Felicitari Anaxena. Bb Maria bine ai venit pe lume. sa fi sa natoasa si cuminmte, iar mami sa aiba mult laptic pt tine.
Eu azi am reusit sa iau wc-ul in brate dupa foarte mult timp. Scumpa de fiica-mea s-a trezit, s-a dat jos din pat, si-a dat jos sacul de dormit si si-a luat olita. Pana aici nimjic neobisnuit. Asa facein fiecare dimineata. Doar ca azi, in loc sa vina cu olita la mine in camere (eu dormind ca ursu') s-a dus inapoi la ea in camera, si-a dat jos pijamaua si pampersul in care facuse kk (pentru prima data in ultimele 2 luni). A stat pe olita, a facut pipi apoi a venit dezbracata la mine "Mama, paie cuiu" (mama, spala fundu). M-am trezit asa brusc si cand am simtt miros de kk si apropiindu-ma de camera ei, era din ce in ce mai puternic mirosul...mi s-a dat stomacul peste ap si am intrat la baie. Am crezut ca mor, asa rau mi-a fost. Va dati seama ca am bagat-o sub dus si napoi m-am apucat de curatat camera. erakk pe covor, pe pantalonii de pijama, pe langa olota...peste tot. In fine, am curatat si acuma asta e. mergem sa punem la loto mai tarziu.
Azi ne pregatim sa mergem la nasi ca baiatul lor implineste 2 ani. I-am luat un costumas tare simpatic. Si mai vreau sa ii iau ceva, asa ca dau o fuga in oras imediat.
Maine avem program serios. Mergem la nunta. Ma gandescsa imi pregatescsi bagajul de spital ca poate de acolo merg direct la nascut, mai ales ca am un chef de dans...
. Nunta e la vreo 15 km de oras iar eu cica sunt iarasi sofer. Cand urcin masina tb sa fie dat scaunul mai in spate si apoi il reglez, ca nu imi mai incape burta de volan. rade toata lumea cand ma vede cum dau scaunul in fata si in spate ca sa urc/cobor din masina. Asta e. Mult a fost, putin mai este. Luni implinim si noi 38 de saptamani.
burticutzele
Era sa uit...Super faine toate poeziile
Andreea
37+
Denisa Ioana si
Bianca Maria
POZE
boticelina spune:
Buna dimineata gagix!
Ana Maria, felicitari pentru nasterea exemplara, fix la termen, sa iti traiasca si sa fie sanatoasa printesa Mariuca!

Diarux, mortala poezia Anei
, daca-mi faci si mie o bag si in povestea nasterii ![]()
Narci
masinutza de-aia tu deja poti sa vezi pe strazi la tine ca se produce in Brazilia sub marca Renault, la noi de-abia peste 2 sapt incep livrarile ![]()
Am fost si noi cu un oki ieri cu voi, n-am scris pentru ca am muncit ca un rob pe plantatii, again, dar am terminat curatenia
, am despfrafuit si pus in biblioteca toate cartile, nu mai am decat sa trimit un covor la spalatorie si gata, casa e luna.
In rest azi la 1 sunt programata la doc, merg sa vad daca ne-am mai grasunit un pic. Offff, si mi-a inflorit o super vergetura pe burtica, e lunga de vreo 12 cm si lata de un cm, rosiatica, uraaaata rau, a aparut asa, de dimineata n-aveam nimic si cand am ajuns acasa eram vargata ![]()
Ma rog in continuare pentru Thea si Sun, sa le dea DD amandurora putere sa treaca peste toate incercarile!
Monica
36+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata ![]()
"If you are unware of your choices, then you have none"
Gabriela82 spune:
Cristina multumesc
din pacate ieri a plouat foarte tare la Constanta.
GABRIELA
cu ANDREEA???
AMR
10 zile
dma2007 spune:
neata fetele!
eu n-am dormit mai deloc, m-am tot gandit la sun si la thea
cristina, violeta bafta la examene!
Doamne ai grija de sun si thea
30s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
Andreea Mariasper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
dara_d spune:
Boticelina ma bucur ca ai terminat curatenia.Sa ne aduci vesti bune de la medic, sa vedem cat a crescut Garga. Sper sa nu te superi am luat si eu nr tau de tel de pe mail-ul comun sa iti scriu un sms cand voi naste, sa anunti tu.
37+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
boticelina spune:
By the way, Anka, tu vrei sa vinzi cartile de care vroiai sa scapi? Daca nu, vorbeste la o biblioteca ca vin ei si ti le iau de acasa. Io am vorbit ieri la Biblioteca Judeteana la noi sa le fac donatie si saptamana viitoare mi-au zis ca fac rost de masina si vin sa inceapa sa care din ele. Mi-au zis ca tocmai constituie fonduri de carte pt bibliotecile mai mici din judet si penitenciare si erau ultraincantati ca le dau, mai ales ca eu am descoperit ca am si o multime, acelasi titlu, in 2-3-4 exemplare ![]()
Monica
36+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata ![]()
"If you are unware of your choices, then you have none"
Caprioara spune:
Neata fetele,
Io acum plec dupa cercei pentru Ilinca. Multumesc fetelor care mi-au raspuns. O sa caut sa vad preturile si modelele care se gasesc la Magazinul Obor, iar daca nu gasesc nimic mai breaz ca ceea ce am vazut ieri la TIBCO, ma intorc acolo dupa-amiaza sa-i iau pe aia de 1 gram si ceva, 14 carate, la 580.000 lei vechi gramul pret de targ (faceau vreo 800.000 lei). I-am descris si ieri: tortite, aur galben, cu pietricele gen strasuri.
Violeta, cum ziceam, nu i-am luat inca, acu plec.
Nu avem alte vesti de la Sun, nu? Ma
in continuare pentru ea si micuta Teodora.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 37+
AMR 3 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud